Inlägg från: Solstolle38 |Visa alla inlägg
  • Solstolle38

    Pinsamhetstråden

    Har inte råkat ut för pinsamheter själv, men såg en tjej på jobbet som bajsade på sig. Vi var uppe i Branäs och åkte hundspann, och hon kunde helt enkelt inte hålla sig tills vi kom fram.

  • Solstolle38
    Anonym (Q) skrev 2020-07-27 13:11:14 följande:
    Hur reagerade hon när det hände? Vad sa hon?
    Hon började gråta. När man åker hundspann (åtminstone de som vi åkte) är man två på varje kälke. En står bakom och en ligger nedbäddad i en filt framtill, precis bakom hundarna. Det var hon som stod bakom, och jag hörde hur hon ojade sig ett långt tag innan olyckan skedde.

    Fatta själv att bajsa på sig inför en stor grupp på jobbet. Vi ordnade det så att hon fick gå in tidigare än alla andra (vi andra hade uppsamling) och vi försökte sköta det så diskret som möjligt. Men det luktade och alla fattade vad som hade hänt. Fast det var ingen som pratade om det.
  • Solstolle38
    Anonym (Q) skrev 2020-07-27 13:25:17 följande:
    Usch vad jobbigt det måste varit. Hur gammal var hon? Grät hon mycket? Hade hon hämtat sig till nästa dag?
    Hon var 23 och för övrigt väldigt trevlig och uppskattad av alla på jobbet. Så det var inte så att hon hade potential att bli mobbad eller så. Det var skymning när vi åkte, så jag hörde bara att hon grät lite grann precis efter att hon bajsat på sig, sedan var det mest snyftande. Hämtat och hämtat, man märkte ju att hon skämdes. Hon visste att alla visste.
  • Solstolle38
    Maria0598 skrev 2020-07-27 17:44:56 följande:
    För att han sa det där precis när min crush gick förbi. När man kommit in i puberteten är inte rumpan särskilt fast.
    Tonårsrumpor brukar väl vara fasta? Det var inte så att du skämdes för att du glömt att träna rumpan?
Svar på tråden Pinsamhetstråden