Inlägg från: Anonym (Bara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bara)

    Pinsamhetstråden

    Anonym (C) skrev 2020-07-26 17:47:30 följande:

    Man överlever, ingen har någonsin dött av att kissa på sig vad jag vet.


    Nej, det är ju inte så hemskt egentligen. Det kan väl hända den bäste, men är ju inte så skoj dock att vara med om det.
  • Anonym (Bara)
    Anonym (Miss Li) skrev 2020-07-26 19:17:03 följande:

    Jag blev magsjuk på spårvagnen. Fick springa av och rusa till en papperskorg och spy allt vad jag orkar. Och medan jag spyr så känner jag hur det dessutom börjar spruta ut ur andra änden. Och vita byxor har jag till råga på allt. Fy f-n vad vidrigt det var.


    Usch! Förstår det, låter inget vidare. Inget som man vill uppleva direkt
  • Anonym (Bara)
    Anonym (hahaha) skrev 2020-07-26 22:34:24 följande:

    Det är väl inte det pinsammaste men det är rätt knasigt och då när det hände tyckte jag nog det var det värsta som hänt mig:

    Jag var 14-15 år, det var sommar och jag skulle ut på en träningsrunda. Bodde på landet och sprang på grusvägar i skogen. Jag var ung, smal och använde inte bh, tyckte inte det behövdes även om jag hade bröst, utan hade bara en t-shirt och shorts. Det var en mycket varm sommardag och svetten lackade. 

    När jag hade sprungit ett tag var jag så svettig så det verkligen rann ner från pannan. Jag sprang på en skogsväg och jag hade inte mött en käft, det var helt tyst och fridfullt. Vägen krökte sig, och mitt i kröken drog jag upp t-shirten för att torka ur pannan, samtidigt som jag sprang. När jag släppte ner t-shirten och precis rundat kröken, såg jag till min överraskning 2 skogsarbetare som satt och drack kaffe på en  trädstam, alldeles bredvid där jag sprang förbi. Jag hade med andra ord precis flashat mina bröst för dessa två som satt där gapande som fågelholkar! 

    Jag skämdes så jag kunde dö, men eftersom jag sprang så var det ju bara att fortsätta, och ta mig därifrån. Det värsta var sedan att jag var tvungen att vända och springa tillbaka samma väg, när jag skulle hem. Då hade de tack och lov återgått till sitt arbete så de satt inte där och glodde, men jag skämdes ändå. 


    Vad är ett par bröst egentlige, helt naturligt ju! När jag var tonåring, så badade alla tjejerna topless på stränderna.
  • Anonym (Bara)
    Anonym (hahaha) skrev 2020-07-27 08:32:03 följande:

    Good for you då! 

    Nu hade jag inte brytt mig om det råkade hända, som vuxen, men som ung tjej var det faktiskt inte jätteroligt. Dessutom var det två medelålders män som satt där, kändes rätt läskigt. Det är dessutom skillnad på att sola topless på en strand där "alla andra" gör det samtidigt. Jag var helt ensam i en helt annan situation. Konstigt att du jämför det med att sola på en strand? 


    Du råkade visa någon sekund, och det är inte ens säkert att dom såg något. Du gör en höna av en fjäder.
  • Anonym (Bara)

    Kissade på sig ofta då, och hade blöja och sög på nappflaska, men tyckte tydligen om det

Svar på tråden Pinsamhetstråden