Inlägg från: Carolatom07 |Visa alla inlägg
  • Carolatom07

    Pinsamhetstråden

    Kommer inte ihåg alla pinsamheter nu.

    Men iom att jag är uppväxt på landet och i glesbygd, så blev jag livrädd första gången jag hörde testet av "viktigt meddelande" ljuda över den stad där jag i tonåren gick i gymnasiet. Jag hade ju läst att det var ett larm som gick igång om kriget var på väg. Och vid den tiden styrde Jeltsin Ryssland och läget var väldigt instabilt ett tag, så jag tänkte alarmistiskt att nu kommer ryssen, och började springa som en gasell och skulle uppsöka närmsta skyddsrum, men såg till min förvåning att folk runtikring mig var som vanligt och ingen annan verkade det minsta rädd.

    Dagen därpå när jag berättade detta blev jag hejdlöst skrattad åt av de som gick samma program som jag på gymnasiet. Jag visste ju inte att man testade larmet den första Måndagen i varje månad. Men det kändes som en lättnad för mig, då jag länge varit orolig för utvecklingen i Ryssland. Idag är det ju desto mer hotfullt än då, men ändå orkar jag inte gå omkring och vara skraj för det.

    En annan pinsam grej var när jag i 24-års-åldern skulle åka till Jönköping och försöka leta rätt på en tjej jag hade blivit förälskad i, som hade varit på besök hos mig. Jag gick runt på stan och frågade folk om de visste vem hon var, alkoholpåverkad och så, och besökte ett antal pubar för att se om jag kunde se henne någonstans. Hade ju ingen där jag kunde slagga hos så jag fick vackert sova utomhus, som tur var var det sensommar och varmt även nattetid.


Svar på tråden Pinsamhetstråden