Inlägg från: Anonym (Men varför?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Men varför?)

    Varför måste kvinnor gå ett steg längre när de är jämlika män?

  • Anonym (Men varför?)
    Anonym (Nadia) skrev 2020-07-31 00:02:53 följande:

    Vad menar du med att "gå ett steg längre?"


    Att täcka sig mer än män.
  • Anonym (Men varför?)
    Anonym (Nadia) skrev 2020-07-31 00:14:23 följande:

    Kvinnor och män är inte lika utformade kroppsmässigt


    Och...? Förklara mer. Varför måste kvinnan gå ett steg längre i att "klä sig anständigt"?
  • Anonym (Men varför?)

    Står det inte i koranen att mannen och kvinnan är jämlikar? Då undrar jag vad de är '"jämlikar" i och varför kvinnan måste täcka sig än mer än mannen såsom att täcka håret.

  • Anonym (Men varför?)

    Men vet du "Nadja".. ? Att jag kommer från ett av världens mest islamistiska land med de sjukaste och mest perversa religiösa synsätten både bland en del i befolkningen men främst hos de som styr landet. Jag har många troende muslimer i släkten, vissa mer rättrogna, andra mindre. Jag tycker mest att det är roligt att fråga de här frågorna här i tråden. Mer som underhållning. För att se vilka svar jag får. Jag är ingen expert inom islam dock, och det verkar du heller inte vara. Vet också att det finns lika många tolkningar om islam och hur man bör leva som det finns människor på Jorden. Och trots alla mina erfarenheter av hur det är att leva i ett totalmuslimskt samhälle, av alla muslimer jag lärt känna under min livstid hittills och alla frågor jag frågat och fått svar på så är jag fortfarande öppen för att vidga mina vyer ytterligare.

    Så skippa den jävla biologilektionen om mannens och kvinnans biologiska skillnader och svara på mina frågor som en vuxen och mogen kvinna.

  • Anonym (Men varför?)

    "utan ren fakta är att kropparna är olikt skapa och en kvinnas former anses mer sexuellt tilltalande än en mans kropp vilket uppenbarligen ger mer att skyla."

    I så fall är vi kvinnor inte männens jämlikar. Inte heller juridiskt nu när vi ändå är inne på jämlikhet.

    Jovisst, vi har bröst som inte män har och att bröst är sexuella i de flesta samhällen. Men vad har håret med saken att göra? Både män och kvinnor har hår på huvudet. Varför är kvinnors hår mer sexuellt än mannens? Du har väl inte missat vilka fantastiska frisyrer en hel del män har, som får dem att se riktigt bra ut?

    Nä, jag ger inte något för alla era värdelösa förklaringar. Islam är den mest perverterade religionen faktiskt, både i skrift och i praktik. Bara när jag skrev en tolv sidors universitetsuppsats om sharialagarna upptäckte jag helt nya och fantastiskt sjuka regler som finns i religionen, i synnerhet vad gäller sexualitet. Och då använde jag mig av källor skrivna av muslimska arabiska forskare, dvs inte av forskare som var ute efter att smutskasta islam. Det är ju bara att se hur det ser ut i samhällen som styrs med islamistiska lagar. Folk är ju inte friska nånstans. Kvinnors vardagar är fyllda av tafsande, våldtäkter och förtryck. Allt är sexualiserat och man har pervers syn på sex och kvinnor. Hur ser det ut i Saudiarabien? Hur ser det ut i Iran? Hur ser det ut i Afghanistan?

    Islam hör till den för över tusen år sedan ociviliserade arabvärlden där den kom ifrån där kvinnor råddes att skyla sig för att slippa sexuella trakasserier. Detta har under årens lopp bidragit till att kvinnor som inte skyler håret bedöms vara horor och smutsiga. Sen att det också är lag på att täcka håret är ytterligare förtryck.

    Det finns ingen jämlikhet mellan könen inom islam om man praktiserar den i ett samhälle som redan har jämställdhet. I sådana samhällen skapas det istället klyftor mellan könen. Däremot passade islam bra för den ociviliserade arabvärlden DÅ när islam bildades därför att det var total brist på någon form av jämställdhet. Men ändå är kvinnan underordnad mannen hur man än vrider och vänder på religionen. Och man använder mycket biologisk fakta för att baka in dessa fakta så att det ska passa ideologin med all dess perversioner. Fantastiskt sjukt!

    Tack för mig, leverpastej!

Svar på tråden Jag är muslim- fråga mig vad du vill!