• Siden

    Jag hatar barnvecka

    Är du fortfarande på väg att flytta in? Skrev inte du en lång tråd om dessa problem tidigare? Det kommer bara att bli värre och värre för dig och din dotter om du väljer att flytta in hos den här mannen. Även om han är snäll mot dig ibland och kysser dig ibland. Jag önskar verkligen att du tar till dig av vad folk skriver i tråden. Och bedöm inte din kille efter vad han säger, se till hans beteende istället. Dvs om han säger till dig att han bara vill att du ska vara dig själv och trivas, samtidigt som han totalt kör över dig i handling, så är det det senare som du ska lyssna på. Och ärligt talat - kommer du att bli lycklig i hans hus med hans tre ungar varannan vecka? Handen på hjärtat? Du och din killes relation kan få vara en särborelation ett tag till istället, är det äkta kärlek så är det inte bråttom.

  • Siden
    Anonym (M) skrev 2020-08-04 20:08:16 följande:

    Jag avvaktar och ser hur denna vecka utvecklar sig. Nu är han trevligare igen när barnen inte är här. Förstår inte varför han blir otrevligare när hans barn kommer hit.

    Jag slutar göra saker för att behaga honom nu hursomhelst. Jag skiter i hans klagomål. De är hans problem, inte mina. Nu gör jag det som jag känner för. Jag kommer gå på det han sagt tidigare att jag ska vara mig själv och göra det jag vill. Sina klagomål kan han ta och stoppa upp nånstans och det ska jag säga till honom nästa gång de kommer.


    Snart så kommer den dåliga stämningen mellan er på barnveckorna även spilla över på era ensamma veckor...säger som de övriga, lycka till.
  • Siden
    Anonym (M) skrev 2020-09-05 15:18:55 följande:

    Mina studier har redan börjat. Det funkar rätt bra nu att ha dottern hemma. Förskoleansökan går fort, pojkvännen har ordnat så att hon har en plats och kan börja två veckor efter ansökan är inne.


    Och hur tar sig dottern till och från förskola om du inte kan köra bil? Hur förflyttar du dig i vardagen, cyklar och åker buss? Jag håller med om att du borde behålla din lägenhet, tänk hur det blir med cykeln i vinter...att din sambo är inflexibel kan ha varit en stor anledning till att han och hans förra separerade, just saying. Ursäkta om jag låter som en olyckskorp :)
Svar på tråden Jag hatar barnvecka