• Anonym (L)

    Orolig över vad som händer

    Jag tycker att ni borde ha the talk.

    Säg till honom att du verkligen inte vill vara gnällig och att du fattar att ni inte kan höras hela tiden, men att du bara vill veta vad han tycker om dig och er relation. Säg att ni ändå har dejtat ett bra tag nu och att det är dags att ni pratar om er relation. Just nu låter det ju som att ni är ett tvättäkta par och inte kvar på dejtingstadiet längre, men först behöver ni prata om det och du behöver få det bekräftat att ni faktiskt är ett par. För han kanske tycker något annat.

    Förklara för honom att du bara vill veta var ni står i er relation. Livet är för kort för att gå runt och noja över saker som dessa. Ni kan inte höras hela tiden och han kanske inte orkar skriva jättemycket hela tiden, utan att det behöver vara något fel, men ni behöver ändå veta var ni står i er relation till varandra. Detta för att minska risken att det blir missförstånd eller att någon känner sig utnyttjad/sårad.

    Prata med honom. Fråga, utan att vara för på. Lyssna och respektera det han säger så går det nog bra.

  • Anonym (L)

    Men pratade med honom! Det är ju faktiskt inte bara han som är i den här relationen utan det är ni båda, så du behöver få veta. Livet är för kort för att gå runt och fundera, när man egentligen bara kan fråga och nej, du är inte för på bara för att du undrar över er relation och hur han ser på den. Om jag var du, så hade jag antingen ringt honom eller skrivit till honom ikväll. Ni behöver prata med varandra och du behöver ju uppenbarligen få veta.

  • Anonym (L)
    Anonym (förvirrad) skrev 2020-08-03 19:07:55 följande:

    Jag har verkligen inte varit på... Idag har jag inte skrivit på hela dagen förutom ett svar flera timmar senare på ett massutskick snap som han skickade. Den öppnade han bara och har inte hört något mer överhuvudtaget. Jag hade vart OK med att ge honom detta utrymmet ifall vi iaf hade pratat om det/ vad han behöver. Men att bara dra sig undan tycker jag är lite fult? Funderar på att ringa honom ikväll och be honom förtydliga vad han tänker..?


    Jag tycker absolut att du ska ta kontakt med honom ikväll och fråga honom.
  • Anonym (L)

    Nej, bara nej. Den här killen verkar inte vara ett kap alls.

  • Anonym (L)
    Anonym (Själsdödande) skrev 2020-08-04 15:31:31 följande:

    Tycker att det låter oerhört oroande att det är han som dragit sig undan pga av detta och börjar dilla om att du är kontrollerande när det är HAN som undanhållit saker. Han verkar väldigt manipulativ.


    Precis
  • Anonym (L)
    Anonym (förvirrad) skrev 2020-08-05 12:28:25 följande:

    Ja, det är tråkigt..

    Känns som det mest eg. blivit lite brister i kommunikationen oss emellan som byggt på känslorna som misstolkats. De går att reda ut de han påpekar på. Men vill han inte det ..så ville han nog aldrig ändå och försöker hitta en ursäkt.

    Hoppas på ett respektfullt samtal där man faktiskt vill lösa det.

    MEN visar han sin sida som under senaste samtalet - Då blir det ett avslut för min del.. då försvinner mitt förtroende helt.. för jag deltar inte i ett destruktivt förhållande igen..där någon talar om för mig hur jag är.

    Jag har ändå lagt 5 månader på den personen och vi har känt varandra lite ytligt sedan 1 år tillbaka... att bara be han dra åt helvete utan samtalet känns bara som jag bara slösat bort tiden..


    Men är hans ens intresserad av att ha ett samtal med dig? Han verkar ju inte prioritera dig alls.

    Han har redan nu bestämt sig för hur du är - att du är kontrollerande, vilket bara är något han säger för att han är manipulativ. Utav det du har skrivit här så låter det inte alls som att du är kontrollerande.

    Ni har dejtat i fem månader och ni har redan problem och han verkar bara innebära trubbel. Absolut, prata med honom (men när ska ni göra det då?) men jag tror ändå att du får det bättre utan honom.
  • Anonym (L)

    Ts accepterar tydligen att bli behandlad som en dörrmatta. Hon väntar på att han ska skriva så att han äntligen kan vilja prata och vilja lösa detta, men det kommer naturligtvis aldrig att ske.

    Du är inte högt upp på hans prioriteringslista, så varför skulle han, som dessutom är manipulativ, vilja det?

    Jag hade aldrig accepterat ett beteende som detta, men uppenbarligen gör du det, ts, så då kan du sluta gnälla här när du ändå kommer att förlåta honom trots att han har visat sitt sanna jag.

Svar på tråden Orolig över vad som händer