• Anonym (Y)

    Orolig över vad som händer

    Jag tycker du ska ta det litet lugnt o ge honom utrymme. Två dagar är väldigt kort tid. OM det är så att han har har känt att han behöver mer egentid så är det bra om du kan backa litet. Om det inte är så har du inget att förlora på att ta det litet lugnt. Att "ta snacket" kommer ni att behöva förstås så småningom men ge det litet mer tid.

  • Anonym (Y)
    Anonym (Själsdödande) skrev 2020-08-03 14:08:16 följande:

    Nä det där är själsdödande. Ryser bara av att läsa det. Han styr och du önskar mer. Varit där själv och jag säger bara, aldrig mer. Att behöva utrymme så tidigt och att sluta sig när något händer är inget gott tecken. Aldrig mer att jag sitter och väntar och hoppas längre. Om han inte är lika intresserad och på som mig, då får det vara. Tycker inte att du ska bita ihop eller vänta. Du är värd någon som verkligen vill ha dig.


    Håller inte med. Jag tycker det verkar som att mannen är glad att han träffat dig. Berättar för andra, vill att familj och vänner ska träffa dig etc. Akta dig för att bli klängig, det kan förstöra så himla mycket. Visst ska ni kommunicera, och visst behöver ni prata om relationen, och visst kan det vara så att han har kommit på andra tankar. Men det hjälper inte att vara för på då, tvärtom.
  • Anonym (Y)

    Jag tycker det är jättesvårt att bedöma från det du berättar om hans beteende är "rimligt" eller inte. För mig, som behöver en hel del egentid, skulle jag absolut kunna vara kär i någon men inte vilja utbyta massor av meddelanden varje dag och inte heller vilja träffas mer än 2-3 gånger i veckan. Tid att jobba, träna, slappna av för mig själv, och sedan även tid för min partner. Jag tror att jag skulle känna mig trängd i början av en relation om den andre var alltför "på". Därför tror jag det är viktigt att tänka efter vilken sorts kontakt som är "lagom" för dig, och hur du kan uppfattas för någon som behöver egentid. Kanske det bara är så att han behöver mer egentid och att han backar för han känner att du "kräver" för mycket? Som sagt, det är jättesvårt att bedöma och jag kan ha helt fel, men om ni har "the talk" så tror jag du ska fråga honom om just detta dvs hur mycket han vill höras och ses och fundera tillsammans på om det är dessa olikheter som är roten till varför han backat.

Svar på tråden Orolig över vad som händer