Inlägg från: Anonym (Själsdödande) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Själsdödande)

    Orolig över vad som händer

    Anonym (förvirrad) skrev 2020-08-03 01:27:19 följande:

    Liten fortsättning..efter han skrev så frågade jag om hur hans dag varit. Då svarade han att den faktiskt vart helt okej o han inte gjort mycket alls o varpå jag skrev det kanske var skönt det med? Han svarade då "Ja det är väl precis de jag bör göra" eller något i den stilen. Kunde då inte hålla mig från att iallafall flika in med - "Men du vill väl träffa mig snart iaf + lite emojis för att inte få de låta "surt".

    Fick då ett kort "Jadå" (+ puss emoji + ler emoji) och sedan var han snabb att i samma mening skriva att han skall sova nu.


    Över analyserar jag hans svar om jag tycker det kändes rätt tafatt? Antar jag är sjukt känslig just nu för att han varit rätt distanserad / kort sedan resan. Och om han nu behöver ytterligare utrymme bör han då inte förmedla detta?

    Eller borde jag bara fatta att de hänger ihop me de innan och bara bita ihop... Hur lång tid skall jag vänta?


    Nä det där är själsdödande. Ryser bara av att läsa det. Han styr och du önskar mer. Varit där själv och jag säger bara, aldrig mer. Att behöva utrymme så tidigt och att sluta sig när något händer är inget gott tecken. Aldrig mer att jag sitter och väntar och hoppas längre. Om han inte är lika intresserad och på som mig, då får det vara. Tycker inte att du ska bita ihop eller vänta. Du är värd någon som verkligen vill ha dig.
  • Anonym (Själsdödande)

    Var det före eller efter problemen startade som han berättade för alla om dig?

    Tycker absolut att du ska prata med honom. Du kan ju säga det på ett icke-anklagande sätt men ändå förklara hur det får dig att må. Ni är två i detta.

  • Anonym (Själsdödande)

    Så det är jobbigt för HONOM att han åkte på en resa för att fira sitt ex och inte var öppen om det, så han behövde tid för sig själv? Alltså jag fattar att han säkert har massor av goda sidor, men jag tror inte att den här killen kommer att göra dig lycklig.

  • Anonym (Själsdödande)

    Tycker att det låter oerhört oroande att det är han som dragit sig undan pga av detta och börjar dilla om att du är kontrollerande när det är HAN som undanhållit saker. Han verkar väldigt manipulativ.

  • Anonym (Själsdödande)

    Ja, det är ju helt klart han som styr skeppet. Hade faktiskt struntat i att ses ikväll när han inte ens kan planera in det och klockan snart är nio. Har han viktigare saker så har du också det. Då kan han få sig en tankeställare.

  • Anonym (Själsdödande)
    Anonym (förvirrad) skrev 2020-08-04 21:10:06 följande:

    Hepp de blev inget ikväll...Mer tid för mig att tänka I guess..


    Fick precis ett meddelande att allting blev så sent idag jobbet med möten som drog ut + träning (det tror jag på) och frågade ifall det gick bra om han kunde komma till mig imorgon istället o så skicka han hearts emoji + blushy smiley.


    Har lust o skriva något att jag ändå inte var hemma nu..känner mig rätt så lågt prioriterad..träningen har dock alltid kommit först för honom...sedan första dejten.. så är ju ingen direkt nyhet.


    Tycker inte att du ska vara tillgänglig imorgon. Föreslå en annan dag. Det sätter nog fart på honom.
  • Anonym (Själsdödande)
    Anonym (Mhm) skrev 2020-08-04 21:37:06 följande:
    På vilket sätt sätter det fart på honom? Då dröjer det ju ännu längre tid innan TS får svar på sina funderingar. 
    Att inte vara tillgänglig hela tiden gör ofta den andra parten mer angelägen.
  • Anonym (Själsdödande)

    Vet att du inte svarar oss som är kritiska till honom, men TS, låt honom inte behandla dig såhär. Stå upp för dig själv.

  • Anonym (Själsdödande)
    Anonym (förvirrad) skrev 2020-08-05 20:45:18 följande:
    Läser och tar in de mesta som skrivs här.. men de sista man vill tro är ju det värsta. Iallafall när ens känslor blivit så djupa och man trott på en ev framtid..

    Vet hur fel detta är.. Tänker inte låta mig behandlas på detta viset.. Och han har säkert en ursäkt.. han somnade eller något..han har inte varit aktiv på över 1h nu..

    Jag förstår verkligen ingenting.. men jag tacksam för allt som skrivs här. Har ett stort behov av lite stöttning och en verklighetscheck känner jag.. orkar inte prata om de med familjen eller vänner..
    Jag fattar att du känner dig ledsen och besviken, men jag hoppas verkligen att du inte låter honom trampa mer på dig nu. Ibland måste man sätta värde på sig själv, för att andra ska göra det. Han har säkert märkt att du sitter där och väntar troget, och då blir det inte så viktigt. Han kan uppföra sig som han vill. Blir glad att du skriver att du inte tänker låta honom behandla dig såhär. Vet du vad du kommer att göra?
  • Anonym (Själsdödande)
    Anonym (förvirrad) skrev 2020-08-06 18:13:40 följande:

    Ja han han prioriterar inte mig längre av någon anledning..Han skickar liksom små snaps då å då "breadcrumbs" med hjärtan eller pussar..typ för att hålla kvar mitt hopp?

    Jag försöker bara pussla ihop hur en man som berättat om mig för verkligen alla och en mamma som sms:ar honom när han va på resan och firade ex:et om allt var bra med mig o att hon inte ville att jag skulle vara orolig.. Bara helt plötsligt är villig att förlora mig...försökt förstå om dödsfallet spelar in eller om det är hans jobbsituation som gjort allt skit utöver detta... men ändå är jag inte värd detta...


    Så vad skall jag göra... Vill fortfarande ha samtal 4 ögon emellan, kommer sätta tydliga gränser och får jag ingen förståelse vet jag att han inte är värd min tid mer.
    Vet att många skriver dumpa honom direkt...och jag hade säkert skrivit samma sak men 


     


    Ja jag tycker verkligen att du borde dumpa direkt. Vet du varför? För att du inte kommer att få de svar du vill ha. Han kommer antingen att såra dig ännu mer, eller skitsnack. Du kommer inte att få ett ärligt svar.
  • Anonym (Själsdödande)

    Men ta bort honom. Nu! Du vet så mycket att han inte vill ha ett förhållande med dig. Det räcker långt. Du har INGET att förlora på att ta bort honom. Han vill väl ha dig där i bakgrunden lite när det passar honom. Ta bort, ta bort, ta bort. Du är ingen leksak.

  • Anonym (Själsdödande)
    Anonym (My2cents) skrev 2020-08-08 16:29:14 följande:

    Så sant som Själsdödande skriver... Du är ingen leksak! Du är värd någons fulla uppmärksamhet.... Någon som du är kär i, och som är kär i dig.


    När det kommer till honom, så är det klart att det är svårt att göra slut när man vet vad man har att förlora men inte vad som väntar - det kanske inte är så lätt som att en värld av tjejer väntar honom... Ta bort helt så han vet att han inte längre har dina blickar på sitt liv, men vänta dig att han återkommer när han behöver fylla på sitt självförtroende lite när det börjar tryta. Ta bort honom då igen och skriv att du inte behöver den typen av kontakt.

    Gå ffa INTE i fällan att träffas lite löst någon gång och så är han supergullig mot dig så du tror att han vill bli ihop igen, så ligger ni och han blir likadan efteråt och blir förvånad över att du trodde det skulle bli nåt för ni "hade ju bara så kul" och han "bara rycktes med".


    Exakt detta!!! PRECIS så kommer det att bli om du inte tar bort honom och håller honom borta TS. Jag är beredd att sätta varenda krona jag äger.
Svar på tråden Orolig över vad som händer