Inlägg från: Anonym (My2cents) |Visa alla inlägg
  • Anonym (My2cents)

    Orolig över vad som händer

    Anonym (förvirrad) skrev 2020-08-04 21:10:06 följande:

    Hepp de blev inget ikväll...Mer tid för mig att tänka I guess..


    Fick precis ett meddelande att allting blev så sent idag jobbet med möten som drog ut + träning (det tror jag på) och frågade ifall det gick bra om han kunde komma till mig imorgon istället o så skicka han hearts emoji + blushy smiley.


    Har lust o skriva något att jag ändå inte var hemma nu..känner mig rätt så lågt prioriterad..träningen har dock alltid kommit först för honom...sedan första dejten.. så är ju ingen direkt nyhet.


    Skulle ni träffas och snacka ikväll och så satt du och väntade... Så stack han och tränade fast han hade blivit sen efter jobbet? Ja, då är du lågt prioriterad skulle jag säga. Hålla dig väntandes, så sjukt oskönt. Hade nog träffat honom igen, men dumpat honom på ett sätt som förhoppningsvis fick honom att känna sig ordentligt dumpad!

    Dessutom har du som flera andra sagt inte gjort något fel. Trist att han lyckats få dig att tro att din helt normala reaktion på din besvikelse (över 1) att ha blivit förd bakom ljuset och 2) utesluten ur något du först var inbjuden till, på grund av 3) att han inte ville såra sitt ex!!) gjorde dig "kontrollerande", när han i själva verket är den som är manipulativ.

    Till sist - "vi är ju inte ens ett par" för mina tankar till det jag själv sa till någon när vi precis börjat dejta och jag visste (men inte han) att jag hade legat med någon annan. Det KAN (behöver givetvis inte, men det reste varningsflagg för mig) betyda att han försöker förminska det ni har för att han själv har dåligt samvete...
  • Anonym (My2cents)
    Anonym (förvirrad) skrev 2020-08-07 02:19:42 följande:

    Tack för att du delar din erfarenhet.. Beklagar att tiden inte var rätt för er två..

    Förstår vad du menar angående FL. Det är ju såklart mer därtill till varje berättelse..


    Jag hade bara hoppats att dessa 5 månader av fina upplevelser, möten och resor hade kunnat resultera i att vi faktiskt försökte kämpa...  speciellt då han inte själv ens visste om detta var rätt val..


    Och sedan vet jag ej hur jag skall hantera att har han skickat flera meddelanden sedan han kom hem ..där han skriver att det känns riktigt illa och senare skicka att han att han inte kommer kunna sova en jävla sekund.. Vet inte vad han vill mig..


    Jag hoppas du inte svarar på dessa meddelanden. Han vill ha kvar dig som beundrande fan, kanske var det därför han drog ut på tiden innan han gjorde slut.

    Ta bort honom helt; ångrar han sig på riktigt får han väl anstränga sig för att bevisa att han verkligen vill ha ett förhållande med dig, dvs att han ger också, inte bara tar för sig av din uppmärksamhet. Stor kram till dig, jag hoppas du tar hand om dig och blir lycklig på annat håll snart <3
  • Anonym (My2cents)

    Så sant som Själsdödande skriver... Du är ingen leksak! Du är värd någons fulla uppmärksamhet.... Någon som du är kär i, och som är kär i dig.


    När det kommer till honom, så är det klart att det är svårt att göra slut när man vet vad man har att förlora men inte vad som väntar - det kanske inte är så lätt som att en värld av tjejer väntar honom... Ta bort helt så han vet att han inte längre har dina blickar på sitt liv, men vänta dig att han återkommer när han behöver fylla på sitt självförtroende lite när det börjar tryta. Ta bort honom då igen och skriv att du inte behöver den typen av kontakt.

    Gå ffa INTE i fällan att träffas lite löst någon gång och så är han supergullig mot dig så du tror att han vill bli ihop igen, så ligger ni och han blir likadan efteråt och blir förvånad över att du trodde det skulle bli nåt för ni "hade ju bara så kul" och han "bara rycktes med".

Svar på tråden Orolig över vad som händer