• Söstrami83

    IVF hösten/vintern 2020

    Hänger gärna på här. Ska äntligen få komma igång med en ny behandling nästa mens, om ca 2 veckor. Syskonförsök. Är så taggad!!! Har väntat så länge på detta och äntligen har kliniken öppnat. Gjorde min första ivf-behandling i maj 2019. Blev ej gravid på färskförsöket men på första FET i augusti. Var så lycklig hela hösten. Tyvärr gick det inte hela vägen. Så nu är det bara att ta nya tag. Är nervös för allt som kan hända, men mest hoppfull.

  • Söstrami83
    Ölandstoka skrev 2020-08-05 10:04:42 följande:

    Välkommen! Härligt att du är taggad, du får smitta av dig :)

    Jag är lite rädd att jag inte kommer att kunna glädjas åt en graviditet, kommer att vara så rädd för ett till missfall.

    Fick du barn utan ivf tidigare?


    Blir nog lite så när man väntar så länge på att få börja, lite antiklimax liksom. Man tar första sprutan och sen är det ju bara att vänta igen. Du blir nog mer pepp ju närmare äggplocket du kommer, tror du inte?

    Har två barn sedan innan på naturlig väg. Sedan fick min sambo cancer och blev steril av kemoterapin. Vi använder således infrysta spermier och gör icsi med dem.

    Är också mer orolig denna gången. Gjorde ett sent avbrytande i januari pga svåra fosteravvikelser som uppdagades på RUL. Samtidigt så kan man ju bara försöka vara positiv och hoppas att det går bra denna gång. Finns ju tyvärr inga garantier att allt går bra med eller utan IVF.
  • Söstrami83
    Ölandstoka skrev 2020-08-05 15:46:12 följande:

    Låter helt fruktansvärt att upptäcka det på RUL, beklagar verkligen!

    Jag har ultraljud på tisdag, hoppas att det är bra nyheter, då blir jag nog lite mer pepp. Lite jobbigt bara att min man inte får vara med alls, hur är det på era kliniker? Känns konstigt att han varken kommer att vara med vid plocket eller återföringen.


    Ja, jo. Det var helt fruktansvärt. Alldeles för tragiskt för att ens prata om. Men nu ska det bli bättre och förhoppningsvis gå hela vägen för oss alla som kämpar <3

    Spännande att vara igång. Hoppas de ser många fina ägg på tisdag :)

    Har ingen koll på om min sambo blir insläppt på kliniken. Har nästan förutsatt att han inte får det så blir det en bonus om det inte är så. Vet inte riktigt hur jag känner inför att göra allt ensam ännu. Försöker att inte oroa mig för mycket i förväg.

    Har bara förutsatt min klinik kör färskåterföring, men det kanske inte alls är säkert. Vore lite snopet annars :/ Får kolla upp det.
  • Söstrami83
    Ölandstoka skrev 2020-08-18 19:11:09 följande:

    Det gick bra, bättre än jag någonsin har vågat hoppats faktiskt. Ett embryo till mig och tre till frysen. Började gråta på plats för att jag blev så glad :) Testdag 5 september, är en lördag dock. Men om det inte tar sig räknar jag med mens framåt månadsskiftet. Så nu är det bara att slappna av och hålla tummarna :)

    Är du igång med letrozol nu?


    Wow :) Så roligt att läsa att det blev så bra resultat. Nu håller vi tummarna.

    Hoppas på liknande resultat på min andra behandling som jag ska starta med nu i morgon. Fick en blasto insatt och en till frysen förra gången. Har följt tråden länge, men har inte hoppat in förrän nu. Hejar på er! :)
  • Söstrami83
    Ölandstoka skrev 2020-08-19 11:10:23 följande:

    Känns det bra att vara på g igen? Kommer du att få samma läkemedel och doser eller har de ändrat något? Kul att du hoppar in :)


    Ooh, det känns så bra! Skulle ha börjat i april, men som för många andra blev det uppskjutet, och nu är det äntligen dags :D Samtidigt är jag halvt livrädd. Hoppas så innerligt att det kommer gå vägen denna gången.

    Förra ivfen genererade 2 blaston, varav ett guldägg. Eller det var vad jag trodde, men sen gick det inte hela vägen iallafall pga fosteravvikelser :( Gjorde sent avbrytande i januari.

    Jag kommer att köra Menopur igen, fast med lite högre dos. Börjar i morgon, om inget händer... Så overkligt :)
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020