• Sussna85

    IVF hösten/vintern 2020

    Hej på er! Har läst er tråd ett tag och hoppar gärna in  här om det är ok Glad

    Har själv startat en annan tråd,men där är det lite dött just nu och jag känner att jag måste få bolla lite tankar och funderingar med flera i denna ivf cirkus{#emotions_dlg.flower}

    Har gjort två ivf försök sen i April och har just påbörjat vårt tredje, kör långa metoden denna gång och hopppas på att det ska leda till flera och framförallt bättre kvalitet på äggen.

    Hittils blir äggen gravt fragmenterade och jag har bara fått testat på att få ett ganska skadat ägg insatt som ej ledde till nått...

    Var på UL idag och jag var nedreglarad och får börja med Gonal-F på torsdag! Yeey känner jag!

    Hejar på er som just nu ruvar, och för er andra som är mitt i en behandling eller väntar på att få börjaHjärta

  • Sussna85
    Clemmentina skrev 2020-09-09 07:03:28 följande:
    Välkommen in i den här tråden istället. :) Skönt att nedregleringen har fungerat och att du kan börja med sprutorna imorgon. Håller tummarna för att det går bättre denna gång!
    Tack tack{#emotions_dlg.flower}
  • Sussna85
    camper skrev 2020-09-09 22:35:17 följande:
    Lycka till.

    Jag är också inne i det långa protokollet. Dag åtta med Gonal-f men fortsätter med nässprayen.
    Detsamma till dig {#emotions_dlg.flower}

    Här har jag trappat ner sprayen til en borre/ morgon,kvällSkrattande Är på sprutdag 3 idag med Gonal F.

    Hur mycket Gonal-f tar du i långa protokollet? Jag fick 175IE sists i korta metoden, nu med långa har jag 300IE, en markant skillnad.

    UL på måndag så får se om det långa protokollet är bättre för mig.
  • Sussna85
    camper skrev 2020-09-11 14:14:06 följande:

    Idag hade jag ultraljud nr två och sista. Fem äggblåsor har bildats, två fler än första ivf-försöket, så med det sagt, gott tecken.

    På tisdag är det äggplock för mig. Så skönt att gå vidare till nästa steg. För efter äggplock brukar det gå undan fram till ruvarperiod. Den kan vi förhoppningsvis prata om vid annat tillfälle.

    Heja er som ruvar och börjar närma er testdag,????????


    Yeyy, då var det ett positivt UL! Hade du Gonal F vid första försöket med?

    Skönt att börja närma sig ÄP, är alltid en milstolpe i denna resa känner jag {#emotions_dlg.flower}

    Jag har testat med både Gonal och Menopur,samma antal ägg vid båda, 8 st.
    Men med menopur var de flesta ägg väldigt olika i storlek och sedan till på köpet omogna vid ÄP. Om det berodde på Menopuren eller ej vet jag icke.
  • Sussna85
    Clemmentina skrev 2020-09-12 07:29:55 följande:

    Mensen verkar komma punktligt idag och morgonens test var negativt. Blir så ledsen! Två fina blastocyster blev ingenting. Nu får vi börja om på nytt då vi inte har fler i frysen. :( Håller tummarna för att det går bättre för er andra som ruvar!


    Gråter Känner med dig! Stor styrkekram!Hjärta
  • Sussna85
    Odengatan10 skrev 2020-09-13 08:40:59 följande:
    Positivt test imorse. Även om svagt, mycket svagare sträck än föregående gång jag blev gravid (vilket iofs ledde till MA). Kanske tar nytt test om ett par dagar.

    Jag har fortfarande få symtom, haft lite till och från med spända bröst men försvunnit, svullen mage, tänkt att det beror på Lutinus (tar 3ggr/dag), känt mig ngt mer andfådd när jag tränar och även går i trappor men samtidigt haft mensvärk med ont i ländrygg (som jag brukar få) så trodde mens va på g...

    Känner mig försiktigt positiv även om nästa oro börjar, då inget hjärta slog v8 i föregående graviditet. Så nu är alla symtom av alla dess slag välkomna :)

    Håller tummarna för oss alla och att vi orkar kämpa vidare!
    Grattis! Håller tummarna  hårtatt ni får se ett litet hjärta slå denna gång! HjärtaNi som plussar nu i denna tråd ger mig hopp om framtiden!
  • Sussna85
    Prit skrev 2020-09-12 19:35:49 följande:
    Ja vi är med uppe i den summan så det känns skönt att ha något att luta sig till om landstingsförsöken inte räcken. Det är sjukt att man försöker först privat och inser att detta kommer aldrig gå. Då tar man kontakt med klinik och tänker YES NU BLIR VI GRAVIDA. nej då börjar nästa tur och väntan. Så frustrerande. Att ha ett befruktat emrbyo i sig ... Som inte sätter sig. Herregud vad sorgligt det är. Vad starka vi är alla som går igenom detta. Håller tummarna för dig på måndag.

    Någon som vet när ovitrell sprutan går ur kroppen? Har svullna bröst och tänker att det är pga den. Nu är det 10 dagar sedan jag tog den. Den borde gå ut i dagarna eller ? Samtidigt är det för tidigt med ömma bröst-symptom.... HM detta eviga analyserande
    Jag testa fortfarnade plus 12 dagar efter ovitrelle sprutan sistObestämd Fast de flesta hävdar att den ska vara ur efter 10 dagar,men icke för mig.


  • Sussna85
    ijo skrev 2020-09-12 21:03:38 följande:

    Rd 6 och testet visar plus. Är försiktigt positiv för vet att det är tidigt. Men underbart <3


    Grattis!!{#emotions_dlg.flower}
  • Sussna85

    Imorgon är det första kontrollen med UL för att se om det finns några äggblåsor där, har tagir Gonal F 300 IE nu i 4 dagar. Skitnervös att det ska vara tomt därinne, känner inte alls lika mycket denna gång som jag gjorde de andra två ivf försöken.

  • Sussna85
    Grustradgarden skrev 2020-09-13 21:02:52 följande:
    Det kommer gå bra. Förstår din oro. Har du bytt medicin eller dos?
    Tack och det gick nog helt ok :) Jag har bytt tillbaka till Gonal F från Menopur jag testa sist med dåligt resultat. Väldigt osymmetriska ägg och vid ÄP visa de sig att de flesta var omogna.

    Så nu har jag kört Gonal 300ie/ kväll. Var 10 st äggblåsor där idag mellan 11-6 mm. Nytt UL på torsdag och förhoppningsvis ÄP på måndag{#emotions_dlg.flower}
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020