• Clemmentina

    IVF hösten/vintern 2020

    minnie768 skrev 2020-10-20 08:58:29 följande:

    Tänk att det äntligen är min tur att lägga upp en sån här bild! Ännu väldigt tidigt, ET 9/10 men ingen tvekan att jag faktiskt är gravid! Nu hoppas jag att pyret vill stanna :) vilken lycka efter 2,5 år


    Åh vad roligt! :) Stort grattis! Håller tummarna för att allt går bra. <3
  • Clemmentina
    Ölandstoka skrev 2020-10-20 09:15:51 följande:

    Nu fick jag en glad gubbe i morse, så FET på måndag :)


    Vad härligt att höra! :) Skönt att det kom till slut. Då kör du fet på måndag och jag vul. Låt det vara en bra dag!
  • Clemmentina
    Scasm skrev 2020-10-21 06:13:44 följande:

    Idag borde jag få mens. Men jag tror inte den kommer :D


    Underbart! Grattis :)
  • Clemmentina
    minnie768 skrev 2020-10-20 09:22:33 följande:

    Tack snälla!! Det känns som att det är lite för tidigt för att hoppas att allt ska gå hela vägen, men är oavsett överlycklig för så här långt har vi ju inte kommit innan med ens antydan till sträck.

    Nu sitter jag dock och har lite dåligt samvete för sambon ville vara med, jag har tom tjuvtestat för honom haha...Tack :)


    Åh men det är klart! Men förhoppningsvis går allt bra. Har du berättat för sambon ännu? :)
  • Clemmentina
    April18 skrev 2020-10-21 11:33:26 följande:

    Hej,

    Nu hoppar jag på tråden.

    Jag har sedan 3,5 år tillbaka försökt att bli med barn. Plussade naturligt okt -18 och fick ett tidigt missfall.

    Vi började med IVF i jan -20 och har ännu inte lyckats plussa. Idag har jag tid igen för ET efter äggplock i måndags, men har så fruktansvärt ont i magen.

    Detta är min tredje behandling och aldrig tidigare har jag haft såhär ont.

    8 ägg ut - hoppas jag får åtminstone 1 ägg till frysen. 


    Håller tummarna för det! Låter lite som om du kan vara överstimulerad? Hoppas allt går bra idag.
  • Clemmentina
    Enkeli skrev 2020-10-22 06:01:36 följande:

    Godmorgon! Ruvardag 8(med blasto) och denna present idag! Har mått lite illa och varit varm/kall, svullen mage, ingen PMS osv. Så detta var anledningen :) helt otroligt, första IVF! Nu hoppas vi den vill stanna med oss <3


    Grattis! :) Härligt när känslan stämmer. Håller tummarna för fortsättningen!
  • Clemmentina
    minnie768 skrev 2020-10-23 10:38:05 följande:

    Vi får tro på det nu i alla fall <3 :)

    Japp det gjorde jag och idag har vi pratat med kliniken, ytterligare en lång väntan till den 17/11 då vi ska på första ultraljudet <3 Känns på något sätt som att det blir lite mer verkligen då? :P

    Hur går det för dig?


    Spännande! Tiden kommer gå fort till den 17:e. Vilken vecka gör de ultraljudet i då? Jag håller på med sprutor nu och har första vul på måndag. :)
  • Clemmentina
    Onemore2018 skrev 2020-10-23 12:56:20 följande:

    Glädje blev till sorg väldigt fort. Vi skulle kontakta fertlithetsenheten. Inga samtalstider kvar men mejlade gebom 1177. Nej tyvärr vi har fullt i behandlingsprogramme, injektionsuppstart 3/1. Fattr inget alls. Vi har ju hämtat sprutor, läkaren skrev ju in oss.... jag sitter bara och gråter. Skrev tillbaka till dom men fick inget svar och nu inga svar alls.... får de göra så här? De hade ju lovat oss????


    Åh nej vad tråkigt och konstigt! :( Du måste ringa och kolla om ni inte kan få starta nästa månad. Låter konstigt om de lovat och sen skjuter på det tre månader. Styrkekramar
  • Clemmentina
    Onemore2018 skrev 2020-10-23 20:06:10 följande:

    Ja allt känns overkligt! Har frågat de flera gånger varför eftersom de lovat. I det första mejlet skrev de pga cocid 19 och andra som står i kö. I nästa mejl skyöle de på kcinnor som har cancer ocj fryst sina ägg. I det mejlet sambon skrev beklagar de stt vi ej fått informationen. Allt känns galet. Jag bara gråter och gråter eftersom vi har väntat så länge. Jag lägger ned produktionen nu. Jag orkar inte mer ????????


    Men vad konstigt! :( Riktigt tråkigt! Lider med dig. Väntan är fruktansvärd i den här processen.
  • Clemmentina
    Enkeli skrev 2020-10-24 09:26:24 följande:

    Jag är så oerhört ledsen, kände hur gravidsymtomen avtagit.. och gjorde testett. Knappt något streck bredvid kontrollstrecket. Mycket svagare nu än förut. Digitala visar också gravid 1-2 veckor men borde eg. Vara 2-3 nu. Är helt 100 att det är kört. Har inget i frysen. Hur går man vidare? Min kropp har en tendens att inte göra sig av med detta själv, haft missed abortion förut .. hur gör man då? Om det blir ännu svagare- men jag inte får mens. Ska man då till ngn klinik för att få tabletter?


    Åh nej vad ledsamt att höra! :( Jag håller såklart tummarna för att det inte är kört men vet ungefär vad du går igenom nu. Vi blev gravida på vår första ivf och fick inget till frysen då. Tidigt missfall. Fick aldrig en ökning på det digitala (man ska dock inte lita på de där med veckoindikator...har läst flera som det gått bra för utan att veckorna har stämt). Jag började blöda av mig själv efter ca 2 veckor, någon dag innan vi hade första vul inbokat. Jag gick ändå dit och då var allt ute. När har du vul bokat på kliniken? Ring och kolla vad din klinik säger. Om det är ett ma får du tabletter efter ett vul. Förstår att allt känns hopplöst och fruktansvärt tungt nu. Tillåt dig själv att vara ledsen. Vet att det inte är en tröst nu men nu vet du ju att det går att bli gravid (om du inte visste det innan). Styrkekramar!
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020