• GlitterLina

    IVF hösten/vintern 2020

    Sussna85 skrev 2021-01-22 09:05:23 följande:

    Fy fan vad nervös jag är,ska få svaret på min Pinelle prov idag,(cellprovfrån livmodern) hypokondriker och dum som jag är har jag börjat googla och nu står Cancer framför ögonen på mig...oron späs på av att inte sköterskan ville säga provsvaret när jag ringde imorse,utan hon gav mig en ringtid till läkare idag. Har för mig att de brukar säga svaren åt en direkt...fy jag blir slut på denna oro över ditten och datten hela tiden.

    Plus att den vanliga intensiva mensvärken(bim idag eller imorgon) var ett faktum imorse så nu är jag rätt säker på att det lilla ägget inte tog sig denna gång.


    Är det det där vanliga cellprovet man brukar ta ca va 3dje år?

    När har du testdag?
  • GlitterLina
    Sussna85 skrev 2021-01-23 08:16:45 följande:

    Titta! Jag vet inte vad jag ska tro...vågar inte tro nått. Blev först att storlipa av lycka, tills jag insåg att kanske Gonapeptylen jag tog i tisdags påverkar till positivt. Att det är som Ovitrellen? Hmm...Vet inte om denna innehåller hcg :( det är väl lite väl stark och fint för att vara på riktigt,är bara på rd 8 med ett 2 dagars embryo så.


    Wow det måste ju va på riktigt det där :) hoppas testet blir starkare om nån dag!
  • GlitterLina
    Sussna85 skrev 2021-01-25 07:20:35 följande:

    Alltså det är fan på riktigt,vi lyckades! Å herregud...testet så mycket starkare idag och oxå GRAVID 1-2 digitalt fick jag.


    Men så underbart :) :) :)
  • GlitterLina

    Idag va jag på ultraljudskontroll för att se om Progynon gjort nåt bra resultat. Det hade det :) så nästa vecka på tisdag blir det återföring! Så sjukt nervös! Började gråta framför läkarn då det blev så känslomässigt för att det är det allra sista embryot som kommer sättas in då vi e klara med ivf försök.

  • GlitterLina
    Sussna85 skrev 2021-02-02 13:17:22 följande:

    Fick reda på mitt HCG idag oxå,igår då jag tog det var jag i v5(4+4) och det ligger på 2348mIU/ml. Så det verkar ju ligga sådär i mitten av det normala utefter de tabeller som finns. Så ett litet lugn kan jag nu för tillfället känna :)


    Vad skönt :)
  • GlitterLina
    Chajsa skrev 2021-02-04 10:30:18 följande:

    Hej, jag var med i tråden i höstas. Blev gravid på första ivf- försöket med färsk blastocyst. Oförklarligt barnlös och försökt lite mer än ett år. Det visade sig att jag väntade tvillingar. Jag har nu tyvärr tvingats göra en sen abort då de drabbats av en aggressiv blodflödessjukdom och hade inget hopp om att överleva. Totalt mörker och ångest. Försöker nu se framåt. Väntar på att mens och ÄL ska komma igång så att jag kan sätta in den blastocyst jag har i frysen. Så rädd att det aldrig mer ska gå. Snälla ge mig lite hopp. Följs gärna åt, är detta tråden vi fortsätter i eller finns det en tråd för 2021?


    Men nej :( fy så hemskt för dig :( beklagar verkligen. Fruktansvärt att behöva gå igenom något sådant! Kram
  • GlitterLina
    Annna84 skrev 2021-02-07 10:31:26 följande:

    Jag fick ett plus igår, mitt första, helt overkligt och jag kan inte förstå det ännu. Det var suuupersvagt men på det digitala stod det gravid 1-2v :) Nu tänker jag bara ta en dag i taget, och testa varannan dag och se om det ökar, på söndag är det officiell testdag. Hur många veckor efter testdagen får man komma på första VUL hos ivf-kliniken?


    Åh såå roligt :) grattis! Så du har oxå TestDag på söndag ? Alla hjärtans dag? Jag har TestDag då oxå! 1 vecka kvar. Fick du oxå tillbaka en 5 dagars i tisdags??
  • GlitterLina
    Annna84 skrev 2021-02-07 17:18:45 följande:

    TACK :) Jaaa, på alla hjärtansdag, det kändes nästan som ett tecken. Jag satte in en 5 (eller 6) dagars i fredags. Jag hejar så på dig och håller tummarna för att det blir världens bästa alla hjärtans dag. Ska du vänta till den dagen? Det skulle ju vara så fint!!


    Jag ska försöka hålla mig om jag kan :)

    Men va menar du att du satte in nu i fredags????? Alltså i förrgår??? Hur lyckades du få plus endast 2 dagar efter insättning jisses ! :)
  • GlitterLina
    Annna84 skrev 2021-02-07 18:57:13 följande:

    Haha!! Det var förra fredagen :)


    Hahah my good:) tur för mig för annars hade jag blivit orolig om inte min blastocyst får så tidigt plus. Men då har du väl testdag idag väl & inte nästa söndag?
Svar på tråden IVF hösten/vintern 2020