• Miu1234

    BIM september 2020

    Hej! Lägger till mig i tråden, vi försökte lite i vintras sen kom Corona och jobbet eskalerade upp så nu tar vi nya tag!

    BIM lista

    1/9 saraama, 30 år, andra barnet

    3/9, Miu1234, 28 år, första barnet

    4/9 Intedensomärden, 32 år, tredje barnet

    5/9 Norrlänning86, 34 år, tredje barnet

    5/9 MsPinnipeds, 29 år, första barnet

    5/9 NiMi12, 41 år, andra barnet

    6/9 mammatill2, 28 år, tredje barnet

    7/9 Jojjo 87, 33 år, första barnet

    7/9 Amidina, 34 år, första barnet

    7/9 Entusiastisk, 31 år, andra barnet

    7/9 Lillaälta, 26 år, första barnet

    8/9 JARB, 23 år, första barnet

    12/9 Stickling, 32 år, första barnet

  • Miu1234

    Kissar på stickan tidigt denna månad då jag tror att min ägglossning sker lite tidigare än vad jag tidigare trott. Någon fler hör som börjat med ägglossningstesterna ännu?

  • Miu1234

    Jag förstår, men kul att du och jag ligger så nära varandra i datum! Då kan man verkligen följas åt! Min Mensapp säger att jag ska ha ägglossning på onsdag, men jag hade ont i tjejmagen igår redan så jag och min sambo körde en gång för att vara på den säkra sidan. Vi har varit oskyddade i snart ett år men har bara försökt två månader tidigare och det var i vintras innan Coronan

  • Miu1234

    Fick positivt på LH testet nu! Och killen som annars jobbar på annan ort är hemma, håller tummarna!

  • Miu1234
    Mamma91a skrev 2020-08-16 18:33:19 följande:

    Ni som kör ägglossningstester, när på dagen testar ni ?

    Jag jobbar på dagarna så jag kommer inte kunna testa tex vid 10 som det står på vissa test.

    Jag kommer köra clearblue och där står det att man inte ska ha kissat på minst 4 timmar ?

    Ska jag köra på morgonen när jag vaknar ? Eller blir det fel svar?




    Jag kör lite när som, men oftast en gång på morgonen och en gång på kvällen om jag gör två gånger. Du kan ju se skillnaden idag då den gick upp rätt snabbt på bara några timmar
  • Miu1234

    Jag kanske har gjort något väldigt dumt. Har ägglossning idag och den gör väldigt ont, jag har haft ont sen igårkväll och stod inte ut längre. Gick till medicinskåpet och tog fram vad jag trodde var Alvedon, efter jag svalt tabletten och vänt på paketet så inser jag att det är Ipren. Kommer inte ägget fästa nu om vi lyckades? Har jag sabbat allt?

  • Miu1234

    Sitter hemma och arbetar men blir hela tiden avbruten av min hjärna som lyckligt skriker "DU KAN VARA GRAVID"! Hur ska man lyckas arbeta på ett normalt sätt 1,5 vecka till? Vill typ åka in till vårdcentralen och klaga på ont i magen så de tar blodprov, det gjorde jag nämligen när jag var 19 (trodde jag hade magkatarr) och då kunde de se att jag var gravid i vecka 3, alltså en vecka efter befruktningen. hel sjukt. Var inte redo för barn då så det blev en abort - men ändå! Hade man inte belastat sjukvården så mycket så hade jag varit sugen!

  • Miu1234

    Jag hade bekräftad ägglossning i onsdags. Nu har jag jättemycket flytningar, är det vanligt? Annars brukar ju det försvinna efter ägglossning

  • Miu1234
    Soff skrev 2020-08-21 15:44:02 följande:

    Mensen satte igång för mig igen också. Nu ska vi försöka för fjärde gången med första barnet. Blir orolig när jag läser att folk typ tror dom är för gamla redan vid 30. Jag är 32. Trodde inte det var SÅ himla sent. Men nu blir jag jätteorolig att det ska bli jättesvårt, eller kanske inte blir något. Jag ville ha barn tidigare men inte min sambo. Och jag kunde ju inte tvinga honom om han inte var redo. 

    Det är så otroligt svårt att ha en avslappnad inställning till att skaffa barn, speciellt efter att det varje gång blivit negativt hittills. Och då blir man orolig för att stressen påverkar att det definitivt inte kommer bli av, för att kroppen helt enkelt är på för hög stressnivå. Försöker verkligen ta det med ro och inte stressa upp mig, men det är svårt. 

    Är på CD5 idag och tänkte börja försöka i helgen. Vore så oändligt glad om det kunde gå vägen denna gången och bli ett plus.


    Det finns absolut 0 vetenskaplig grund till att stress som i form av att ?jag vill ha barn- stress? skulle leda till minskad fertilitet. Det är grov stress som menas med det, samma stress som gör att du får upp eller ned i vikt, blir deprimerad, långa perioder av hjärtklappning eller får sömnstörningar
  • Miu1234

    I morgon bitti tar jag första gravtestet, BIM-6. Är nervös men försöker tänka att den inte kommer visa något

Svar på tråden BIM september 2020