• Norrlänning86

    BIM september 2020

    Mensen kom idag så nu hoppar vi på ett tredje försök för att skaffa syskon till barnen.

    Så här kan vi samlas vi som har BIM i september.

    Lycka till allihopa. :)

  • Svar på tråden BIM september 2020
  • Nowoli

    Hej,

    Jag har ganska nyligen slutat med preventivmedel och har inväntat min mens. Men det har inte kommit något på två veckor.. har haft lite ont i magen och ömma bröst sedan någon vecka tillbaka. Börjar fundera på om det kanske kan vara dags att testa :)

  • Stickling
    Jojjo87 skrev 2020-09-03 21:19:57 följande:

    Håller tummarna för oss båda attest här blir våran månad med varsitt pluss :) uppdaterar dig så fort jag gjort ett test <3


    Jaa, nu håller vi tummarna! Hörs på lördag då kanske :) Lycka till <3)
  • Miu1234
    Soff skrev 2020-09-03 11:14:51 följande:

    För er som tidigare varit gravida. Hur tidigt kunde ni känna symptom? Jag är på BIM-7 och inbillar mig alla möjliga symptom (illamående, molande värk, konstig smak i munnen...)


    Jag har varit gravid en gång, det är dock 9 år sedan. Jag var 19 år och ringde in till vårdcentralen för att jag hade så ont i magen, trodde att jag hade magkatarr. När jag kom dit så tog de blodprov på mig och det visade sig att jag var i vecka 3, dvs blodprovet visade positivt test ca 1,5 vecka efter ÄL. I vintras ringde min bästa vän mig och klagade över att hon hade så ont i magen, hon trodde att hon var matförgiftad - visade sig vara en bebis! Jag vet att varje graviditet för en kvinna kan kännas olika men jag tänker ändå att: när det väl händer så kommer jag sitta i telefonsamtal till 1177 och tro att jag har magkatarr.
  • josgos
    Stickling skrev 2020-09-03 20:31:26 följande:

    Håller tummarna för dig! Det kan ju absolut räcka med dagarna innan, eftersom spermierna kan överleva flera dagar. Enligt Clearblue är de mest fertila dagarna tydligen de dagar då gubben dyker upp. Dock trodde jag att ägglossningen sker dagen efter glada gubben, och den dagen borde ju rimligen också vara en av de mest fertila.. Så jag blir lite förvirrad :/ Ska försöka få till ett försök ikväll, bara sambon orkar haha.


    Hoppas ni fick till det ikväll då!

    Jag tänker att om det nu skulle vara två dagar som är mest fertila så har jag ju iaf prickat in en av dem.. åh håller tummarna för oss båda!
  • josgos
    Soff skrev 2020-09-03 20:28:38 följande:

    Ah okey! Intressant att höra flera olika upplevelser :) Ja ÄL+3 borde ju vara lite tidigt, men jag tycker jag känt av bara några dagar efter ÄL jag med :P haha... därav jag tror att jag inbillar mig.. men jag hoppas ju sååå att det kan gå vägen denna gången. Vore ju fantastiskt. 


    Du är ju några dagar före mig, hur länge tycker du att du haft symptom då? Såklart det vore fantastiskt! Hur länge hade ni försökt?
  • Danni 83

    Alltså jag vet inte .. hatar dessa streck-test som man ska analysera, mycket bättre med digitala. Jag tycker mig ana ett svagt streck men kan ju lika gärna vara spökstreck.


    Mamma till tre hjärtan 2007, 2010 och 2014
  • FasterOwe
    Danni 83 skrev 2020-09-04 05:36:23 följande:

    Alltså jag vet inte .. hatar dessa streck-test som man ska analysera, mycket bättre med digitala. Jag tycker mig ana ett svagt streck men kan ju lika gärna vara spökstreck.


    Jag ser också ett litet streck, hade jag vart du hade jag köpt storpack och testat varje dag från ock med nu :,D
  • Danni 83
    FasterOwe skrev 2020-09-04 06:17:44 följande:

    Jag ser också ett litet streck, hade jag vart du hade jag köpt storpack och testat varje dag från ock med nu :,D


    Tack! Jag har handlat! Började testa i tisdags på bim -6 men varit toknegativa. Tog ett digitalt i ons men den sa inte gravid. Jag har aldrig plussat före bim så man är ju lite ologisk men jag vill så gärna veta. Har apotekets egna testa tidigt, RFSU vanliga och beställt cb digitala med veckoindikator som förhoppningsvis kommer med posten idag.
    Mamma till tre hjärtan 2007, 2010 och 2014
  • Trean2021

    Nu vet jag att man inte ska ta bort hylsan på stavarna men den är ju så skuggig så tycker alltid det är svårt att se om det är skugga eller sträck. Detta fick jag imorse, tycker mig ana något men känner mig mest desperat... vad tror ni?

Svar på tråden BIM september 2020