Inlägg från: Carrolina1978 |Visa alla inlägg
  • Carrolina1978

    Tips för att hålla reda på alla fritidsgrejer till sonen??

    Min äldsta börjar tvåan om några veckor och jag har redan lite ångest för hur jag ska få ihop det med alla aktiviteter. Han har fotboll scouter och så är det barnkör på söndagar. Han älskar alla grejerna men jag är ensam med han och han syster (pappan bor utomlands ...) 

    Vill så gärna att de andra föräldrarna ska hjälpa med och skjussa till träningar och match men har så svårt att hålla reda på dem och vad dem har för kontaktinfo. Det är FB-grupper, mejl och lappar man får i handen. Jag vet jag borde hålla bättre ordning men det är så SVÅRT hålla allt i huvet ovh jag jobbar heltid också. 

    Vill ju att han ska hänga med på allt han vill göra, men ofta så missar vi en träning eller en match eller nåt för att jag inte hållit reda på att dem bytt pats eller tid.

    Har ni nåra tips för hur man får ihop det??? Finns det enkla knep? Eller är det bara jag som är slarvig? (hoppas inte ...)

    /carro

  • Svar på tråden Tips för att hålla reda på alla fritidsgrejer till sonen??
  • Carrolina1978

    Bra tips!! Men det borde finnas nåt sätt att samla allt så man slipper alla olika kalendrar och mejl och sånt. Men jag ska blir bättre!!!

Svar på tråden Tips för att hålla reda på alla fritidsgrejer till sonen??