Inlägg från: Anonym (en annan fru) |Visa alla inlägg
  • Anonym (en annan fru)

    Min fru var otrogen

    Fy vad fult av henne att bara lämna ett pågående skeppsbrott i relationen med så små barn för lite sex, helt ansvarslöst! Grrrr...

    Jag tycker du är en väldigt fin människa som ger henne en ny chans, vet inte om jag hade klarat det. Men det är tydligt att ni båda har problem var och en på sitt håll.

    Vad gäller sex så är det så att attraktionen till det välbekanta inte är densamma som till det lite nya. Jag får erkänna att jag också haft lite problem att tända på min man i år, pga hans vikt och allmän grå vardag samt egna hälsoproblem.
    Men jag vet också att han håller på och jobbar på det, och det blir bättre igen.
    Jag har valt honom för hans underbara personlighet, och jag vill fortsätta välja honom i många år till.

    Väldigt bra att du släppt alkoholen som ångestlösare, det är en klar risk när man använder den så och en väns pappa fick allvarliga alkoholproblem av det när han försökte koppla bort från att ha en väldigt sjuk fru. Han var ändå läkare och vet allt om hur det där funkar så det är lömskt.

    Bli fin och tränad igen för din egen skull, medan du funderar på om du kan leva med det här sveket. Oavsett vad du kommer fram till så kommer det att kännas bra att vara dig själv igen. Skilsmässa med så små barn är väldigt tufft för barnen så kan man stå ut och inte är osams i vardagen så hade jag nog försökt vänta några år till även om jag känslomässigt var på väg ur relationen, även om det försenar den egna lyckan med en ny partner. Mina föräldrar skildes med buller och brak när jag var fem år och det var ingen succé om jag säger så.

    Kanske vore det nyttigt för er att reda ut era tankar hos en terapeut, men jag förstår om det är svårt att få till med små barn och tusen saker att göra.
    Att skriva brev till varandra har vi tyckt hjälper när konflikten är stor, då tänker man mer på det man vill säga.
    Och det finns så klart en hel del att läsa på nätet också.

  • Anonym (en annan fru)
    Anonym (felix) skrev 2020-08-05 11:01:23 följande:
    Vill först beklaga det otrohetssvek du har varit utsatt för. 

    Inse att din fru inte bara är otrogen utan också är det på ett rätt så extremt sätt. Hon verkar vara rätt så utspekulerad och manipulativ. Hon har ju aktivt sökt efter kontakter på internet och planlagt möte när du var borta. Iskallt, inte några förmildrande omständigheter där.

    Och när hon blir ertappad så erbjuder hon att du får ett "fripass" som förklaras vara en hjälp till dig för att få igång sexlivet igen. Ännu mer extremt och något som visar att hon mentalt har en helt annan syn på ert förhållande än du har. Hon vill naturligtvis fortsatt själv ha fripass i framtiden, när hon nästa gång behöver hjälp.

    Se nyktert på ert förhållande. Har ni alls en framtid tillsammans? Sök parterapi i så fall, och bli förbannad på att hon på fullt allvar börjar prata om "fripass" i en sådan krissituation.
    Men hur är det mindre utstuderat bara för att man super ner sig först och sen är otrogen på en jobbkonferens eller nåt? Det är ändå ett val man gör att dricka i sällskap trots att man blir klängig av det, eller att hamna i säng med någon annan, tycker jag.

    Däremot skulle jag säga att det är någon form av hänsyn att åtminstone veta vem man har haft sex med och använda kondom, för att inte riskera sjukdomar. 
Svar på tråden Min fru var otrogen