Inlägg från: Anonym (F) |Visa alla inlägg
  • Anonym (F)

    Min fru var otrogen

    Ibland är det också så att det är värt att reparera allt.

    Jag tycker inte det är konstigt att hon ger dig ett frikort. Hon vet ju var hon gjort och jag hade säkert resonerat likadant. Om du sedan väljer att lämna henne så tror jag att hon förstår, såklart.

    Dessutom är ju detta din version. Vem vet vad hon berättar om man frågar henne.

    Hoppas allt löser sig för er. Jag tycker det låter på dig som att det är henne du ska stanna med. Eller så ska du leva själv.

    Jag och min man har varit tillsammans sedan vi var 20. Idag är vi 47. Två barn. När man över länge tillsammans med någon vet man att förhållanden får upp och ned. Inte för att det måste inkludera otrohet, men ibland handlar det inte om kärlek gentemot den andra utan ren fysisk attraktion som också det går över.

    Om min man åkte iväg på konferens och blev attraherad av en kvinna som han bara låg med för sakens skull, och vårt sexliv var bajs, skulle jag nog förstå det. Samma sak åt andra hållet.

    Och jag vet att många resonerar såhär. Det är skillnad att vara ung/gammal, långt förhållande/kort, torrt sexliv/fysisk attraktion gällande hur man ser på saker.

    Sedan är det ju skillnad på om någon är notoriskt otrogen och fläker ut sig både här och där.

    Nåväl. Hoppas du förstår min text.

  • Anonym (F)
    Anonym (Gbg75) skrev 2020-08-05 13:40:33 följande:

    Tack för dina tankar. Hade detta varit för 10 år sedan hade det bara varit en helt annorlunda situation. Det vi har missat är att prata med varandra. Min känsla är att som par blir vi okrossbara efter detta. Nu pratar vi och hon vet vad som händer om hon sviker mig igen.


    Det tror jag också. Det värsta har hänt, men skulle det ske notoriskt är det ju en annan femma.

    Hoppas det ordnar sig för er, oavsett vad det blir.
Svar på tråden Min fru var otrogen