Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Min fru var otrogen

    Håller helt med "Felix" #4 här...så utstuderat och beräknande av din fru.

    Vad jag förstår har du hållit på med flyttar och renoveringar...Långa restider till och från arbeten för att ni som familj skall få det bättre. Du drar till och med på dig en depression av detta...och vad får du för belöning...en fru som skaffar mer och mer intressen utanför familjen och är otrogen. Dessutom träff med någon chattvän. Alltså någon som är helt okänd??
    Vet inte, men du skriver att du är en öppen själ och säkert ordna trekanter om hon tände på det. Inte min grej, men du verkar inte bry dig.

    Vet du med säkerhet att dom avslutat sitt "göka"? Otrogna är ju som tidigare sagts lögnhalsar.

  • Anonym (FYI)
    Sagoflickan skrev 2020-08-05 16:43:25 följande:

    Jag är ledsen att detta har hänt dig TS. Jag tycker att du har en logisk, empatisk och rationell syn på situationen trots den känslostorm du nu befinner dig i. Sånt här kan hända, framförallt om man har haft det som ni med stress mm. Man är bara människa och nu har din fru felat men det kan alla göra och det verkar du inse. Ett gemensamt liv kastar man inte bara bort för även om ena parten bedragit är man två i förhållandet och man måste som par bestämma hur/om man ska gå vidare. Det är inte rättvist mot förhållandet eller någon av er att slänga 20 år på tippen. Hon har förmodligen gjort detta för att hon mått dåligt och velat fly från verkligen. Att du blivit sårad av hennes beteende är en konsekvens men har säkerligen inte varit hennes mål. Nu gäller det att kommunicera och vara öppnare än någonsin samt ha perspektiv och förståelse för varandra. Om du det minsta känner att förhållandet är värt att kämpa för så gör det!

    Jag fick stor hjälp av nedan så framförallt det TED- talk som är länkat rekommenderar jag skarpt. Lycka till!

    https://www.familjeliv.se/forum/thread/80432478-hjalp-till-den-som-vill-stanna-kvar-efter-otrohet


    Har inget emot Esther Perell men...
    Tror nog att män i allmänhet har mer nytta av att läsa böckerna av Michele Langley för att förstå.

    https://womensinfidelity.com/

  • Anonym (FYI)
    Sagoflickan skrev 2020-08-05 19:47:22 följande:
    Så bra med fler tips. Kände själv inte till att det fanns någon som riktade in sig på kvinnlig otrohet.  En kombination av de båda skulle kunna vara fördelaktigt. Det jag älskar med Esther Perel är den mänskliga aspekten och att det gäller alla.
    "Män från Mars, Kvinnor från Venus" som man säger.
    Vad man än kan tro, funkar vi inte lika.
    Anonym (Gbg75) skrev 2020-08-05 19:34:07 följande:
    Vad kan man vara säker på? Tillit är något man bygger upp under lång tid och kan rasera snabbt. Om jag litar på min fru? Om jag vill vara med henne vad har jag för val. Kan ju inte gå runt och vara svartsjuk och misstänksam. Visst det kan sluta illa för mig men det finns så jävla mycket annat som kan ställa till det. Jag kör mc fast jag vet att risken är hög att du skadar dig allvarligt.. men jag förstår din poäng och det ör saker som gnager inom mig. Tack för dina ord.
    Föreslå ett "öppet förhållande" då, så får du se hur hon reagerar.
    Något jäkla kompensationsskut för dig tror jag inte på. Det förslaget är bara för att hon enligt henne skall hamna lika.
  • Anonym (FYI)
    Sigge62 skrev 2020-08-06 11:12:30 följande:

    Nyfiken TS hur kom det sig att du fått detaljer på att sexet varit så givande med orgasmer mm 
    ?Det känns ganska ruttet att få denna info och frågan är till vilken nytta om man verkligen vill dela resten av sitt liv med dig skulle jag nog iaf berättat det nödvändiga sådana detaljer verkar helt fördärvande och du kommer att ha en tung cement keps tror inte du ens kommer att lyckas tyvärr.
    Det finns idag uttrycket cuckolds eller män som tänder på kvinnor som är med andra män och det brukar börja med förödmjukelse och det här är något ni möjligtvis kommer att lyckas med men vill du verkligen detta...hårda ord men jag tror inte på detta så för din egen skull avsluta och gå vidare i livet det bör finnas någon vettig kvinna även för dig som inte manipulerar medvetet


    Tror nog att ts kommer att vara mer återhållsam i att uppdatera.
    Han hittade tydligen en i "Magnolia 79" som hade typ liknande historia och samma känslomässiga problem att prata privat med. Inget fel i det...
    Men synd...Jag tror man behöver höra alla reaktioner som folk har som blir svikna på detta sättet.
    Tycker också att den för myckna infon har kommit för lätt. Undrar vad hennes agenda egentligen är. Vanligtvis brukar det ju ljugas ända in i kaklet. Inte ens handfasta bevis räcker.
Svar på tråden Min fru var otrogen