Inlägg från: Anonym (Molly) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Molly)

    Som kvinna får man aldrig vara ifred.

    Aikido skrev 2020-08-07 17:58:08 följande:

    Senare ikväll när jag tar mitt dagliga snack med Den Store Skaparen ska jag be honom (för ja, det är en han) korrigera sin design lite. Faller det väl ut kan du se fram emot könlös fortplantning eller möjligen evigt liv istället. Har lite olika idéer jag tänkte bolla med honom.


    Han behöver inte korrigera sin design gällande fortplantning. Finns inget fel i att vilja föröka sig. Det är bristen på hyfs och bristande respekt för andra människor som är problemet.

    Den stora skaparens plan var aldrig att halva mänskligheten ska utstå kränkningar och vara rädda för den andra halvan. Det blev ett generalfel i konstruktionen av mannen. Mannen blev en defekt kvinna.
  • Anonym (Molly)
    Embla twopointoh skrev 2020-08-07 21:37:31 följande:

    Det finns de som verkar tycka att blickar (från fel person) är ofredande eller till och med övergrepp. Det är en fullständigt orimlig hållning, bland annat för att ingen är tankeläsare och vet exakt varför (eller ens om) någon annan tittar på en.

    Klassificeringen av vad som räknas som "fel" typ av tittande är därför inte kvantifierbar, och följaktligen godtycklig och rättsosäker. Godtycklighet och rättsosäkerhet är något som inte hör hemma i ett demokratiskt samhälle.


    Men jösses, det handlar ju om känsla för situationen!

    Om jag går hem sent en kväll på en avlägsens plats och en man går efter mig och stirrar så kommer jag självfallet uppleva situationen som hotfull och vara jätterädd för liv och lem. Detta hot utspelas ju enbart i mitt huvud men ändå så bör ju personen ha lite mellan pannbenet och fatta detta och agera för att inte förvärra situationen.

    Om jag står och håller ett föredrag och en man stirrar intensivt på mina bröst och klär av mig med blicken så kan ju det bidra till att jag i den obekväma situationen helt tappar fokus och gör ett dåligt arbete. Personen i fråga bör ha såpass mycket känsla att han fattar det och inte utsätter mig för detta.

    En blick kan absolut likställas med ett övergrepp. Och det ingår i det sociala samspelet människor emellan att förstå när man gör ett övertramp och utsätter en annan människa för obehag.sociala koder kallas det för.

    MEN om det nu är såååååå svårt att avgöra huruvida ett bemötande är ok eller inte så kan jag ge ett handfast tips; titta, prata och behandla en kvinna på samma vis som du gör och bemöter en man. Brukar du kolla intensivt på en mans skrev? Om inte så gör inte detsamma mot en kvinna.
  • Anonym (Molly)
    Anonym (.) skrev 2020-08-08 01:28:31 följande:

    Feminazistisk inlägg i syfte att hetsa mot män. Det är lika lite ok som trakassering av kvinnor pga deras könstillhörighet. Det här inlägget är fullt jämförbart med andra nazistiska och rasistiska trådar vars enda syfte är att hetsa mot grupper av människor.

    Sådana som du gör att jämställdheten backar flera årtionde.


    Rasism och nazism har dödat miljoner människor.

    Hur många liv har feminismen kostat?

    Frågan är relevant eftersom nära 80 procent av alla kvinnor i Sverige har utsatts för sexuella trakasserier eller övergrepp. 28% av Männen (främst av andra män). Enligt trygghetsrådets undersökningar.

    Det är ett jäääääävligt stort samhällsproblem.

    Och nej, alla män begår inte övergrepp. Men av de som begår övergrepp är det i princip bara män.
  • Anonym (Molly)
    Aikido skrev 2020-08-08 09:16:28 följande:

    Ska ta upp detta med honom att det finns en människa som vet precis vad han planerar, vilka hans avsikter är och vilka fel ha gjort. Det fanns en tid då detta skulle förvånat honom men vid det här laget är han ganska luttrad.


    Det kan jag ta upp med honom själv. Den allsmäktige som jag känner och som hjälpt mig i livet är inte någon som skapade mannen för att förtrycka kvinnan. Han skapade inte ondska, detta utvecklade människan själv. Och jag tror han är helt förfärad över att se att det kön han lade mänsklighetens viktigaste uppdrag på (att skapa och bära liv) får utstå så mycket mänskligt lidande värden över enbart pga av att hon bör en livmoder.
  • Anonym (Molly)
    Anonym (. 2) skrev 2020-08-08 01:52:53 följande:

    Feminazism dödar många män...

    För att inte tala om de övergrepp de får utstå och dessutom skambeläggs!'

    Som TS och du gör just nu.

    Naturligtvis begår inte alla män övvergrepp, inte alla kvinnor heller. Alla män begår inte hatbrott, inte alla kvinnor. Men TS och TS påhejare gör det.

    Vad är din poäng, att du har rätt att hålla på med hatbrott bara för att andra är värre?

    Fel.


    Gör den? Låter fruktansvärt. Utveckla!

    Hur mördar feminister män? Genom förföljelse, våldtäkt och mord? Går ju helt emot den brottstatistiken som finns.

    Hur kan kamp för jämlikhet och kvinnans rätt till ett likvärdigt liv med mannen vara dödligt för män?!

    Blir riktigt provocerad av detta inlägg för du har ju helt klart missat vad feminismen gjort och vilka fördelar män fått som berikar deras liv. Som man har du idag tack vare feminismen rätt till halva ditt barn. Du ses idag som en likvärdig förälder och har rätt att tom vara ledig från jobbet för att ta hand om ditt barn. Du behöver inte längre jobba arslet av dig för att försörja en hel familj samtidigt som du knappt känner dina ungar. Familjen går inte under om du fuckat upp karriärsmässigt. Och det finns massa forskning som visar på att män som har nära kontakt med sina barn är lyckligare män. Män som inte bär hela oket att familjens världsråd vilar på dem Mår bättre.

    Matchokulturen är den största orsaken till att män begår självmord. Män med goda relationer med andra människor och som tillåts vara en kännande människa mår bättre än en ensam individ som måste bära allt inom sig om en tickande bomb.
Svar på tråden Som kvinna får man aldrig vara ifred.