Inlägg från: Anonym (sådär) |Visa alla inlägg
  • Anonym (sådär)

    Varför röstar man fortfarande för invandringen?

    Anonym (Alternativet som inte går att rösta på) skrev 2020-09-07 12:19:39 följande:
    Det är ju för fan inte konstigt när folk från förorter bränner bilar, stenar brandkåren och ambulansen, hotar att våldta poliser, skiter totalt i lagar och andra människor, skjuter ner folk mitt på dagen bland andra och skiter i om nån står ivägen eller om barn blir vittnen och traumatiserade (eller föräldralösa). Det handlar ju för helvete inte om att den här ?ur-sossen? hatar människor pga sin hudfärg eller är ?misstänksam mot mat från andra länder? eller vad du nu inbillar dig, fattar du inte att det handlar om liv och död?!

    Fattar du inte att Vänsterpartiet, Miljöpartiet och S vägrar göra något åt detta?

    Man straffar gärna män kollektivt för sitt kön, man vill gärna sätta dit torskar osv men när det gäller psykopater som torterar barn på kyrkogårdar, då får man ABSOLUT inte ge dom långa straff, för då kan dom ju vara kriminella när dom kommer ut igen som 40-åringar.

    Jävla idioti. Vänstern sysslar med att möjliggöra grovt våld som drabbar barn och sedan är dom medberoende med förövarna, skiter i alla nuvarande och blivande offer.

    Då är det inte konstigt att folk röstar på SD även dom SD röstar med Moderaterna. Tror dom flesta normalbegåvade föredrar något lägre skatter framför att deras barn ska bli förnedringsrånade, torterade och våldtagna på kyrkogårdar- med påföljden livslång PTSD för deras barn och 1 års läger med gym och tv-spel för förövarna.
    Vänstern vägrar inte göra något åt det, vänstern är bara inte riktigt med på att stängare straff och mer fängelse kommer lösa grundproblemet som faktiskt delvist orsakats av högerpolitik där man utarmat välfärden, social, sjukvård, och ökat klyftorna.

    Så du tycker inte att det är ett problem att unga kriminella killar kommer ut från finkan som härdade kriminella? Typ vi stoppar in dem i fängelset och skjuter på problemet några år framåt i tiden?

    Det är snarare högern som sysslar med att möjliggöra grogrunden för kriminalitet genom att öka klyftor och inte ge dem längs ner i näringskedjan ett bättre alternativ till kriminalitet. För givetvis är det ju mycket viktigare att ha billig desperat arbetskraft än ett humant samhälle.

    Nä det är inte så konstigt att folk röstar på SD för de erbjuder snabba enkla lösningar på komplexa problem, eller inbillar iaf mindre intelligenta människor att det går. Inte fan ska vi väl sluta slakta välfärd och arbetsrätten och göra fattiga ännu mer fattiga, det räcker ju med att sätta hårdare straff så är ju allt löst juh.

    Normalbegåvade förstår att lägre skatter oxå innebär allt större klyftor och MER kriminalitet, man måste nog snarare vara synnerligen obegåvad för att INTE fatta den kopplingen.
  • Anonym (sådär)
    storpappan skrev 2020-09-08 10:31:01 följande:

    Dom har viktigare saker att oroa sig för än att landet tappat greppet om dom enorma problemen vi brottas med!


    Vilka problem är det du syftar på?

    Ökande klassklyftor?
    Urholkad välfärd?
    Skenande girighet?
    Obefintligt socialt skyddsnät?
    Obefintlig arbetstrygghet?
    Obefintlig arbetsrätt?
    Massarbetslöshet?
    Ökande långtidsarbetslöshet?
    Åderlåtning av skattemedel till offshorekonton?
  • Anonym (sådär)
    Anonym (M) skrev 2020-09-09 07:38:41 följande:
    Du kan fortsätta dra jätteväxlar av det här, jag och alla andra fattar din agenda. Nu börjar det dock bli väldigt tjatigt.
    Jag tror snarare du som gör allt för släta över det. Det hade varit fullt förståeligt om Åkesson hade spelat golf om frågan hade gällt bullbakning eller vilken färg man ska ha på gardinerna men det ÄR väldigt märkligt när det gäller en fråga som i stort sett är den enda frågan hela SD bygger kring.

    Om herr Åkesson ids åka till Turkiet med plakat för att uppmana invandrare att inte åka hit så borde han väl kunna orka vara med på en överläggning?

    Dessutom är det i allra högsta grad anmärkningsvärt att en statlig tjänsteman vars feta lön vi betalar ska spela golf på arbetstid. Får du åka och spela golf på din arbetstid?
  • Anonym (sådär)
    storpappan skrev 2020-09-09 08:02:05 följande:

    En talande bild som visar var Löfven har sina sympatier!


    Jaha, så du menar att om man väljer ut EN bild av hundratals bilder i olika sammanhang så är just den enda bilden "talande" för ens sympatier?

    Intressant, så om man tar en bild på dig när du skiter så ska man givetvis dra slutsatsen att det är talande för dig och att ditt enda intresse i livet är att skita?
  • Anonym (sådär)
    storpappan skrev 2020-09-09 11:59:47 följande:

    Med rätt partibok så belönas man för sin oduglighet hos Löfven!


    Korruptionen går väl över alla partier?
    SD har ju haft sin del dramer och folk som sparkats snett uppåt, sidleds eller bakåt med en fin liten belöning i bakfickan? Är det något parti som inte haft det?
  • Anonym (sådär)
    KillBill skrev 2020-09-14 19:43:32 följande:
    Hur tänker du nu? Den nuvarande regeringen har ju bara skärpt reglerna sedan den kom till makten 2014. Menar du att Stefan Löfven borde återgå till den mer liberala invandringspolitik som gällde när moderaterna satt vid makten tillsammans med bl.a KD?
    Löfven har inte gjort något annat än att tillmötesgå oppositionen. Denna regering är nog bland de mest bisarra jag någonsin sett. Man sitter vid makten och för oppositionens politik.

    Sossarna har i sin makthunger grävt sin egen grav och tappat allt förtroende hos väljarna och med det öppnat dörren för borgerlig politik som kommer leda till allt mer klyftor och kriminalitet. Man löser inte kriminalitet genom hårdare straff och hårdare migrationspolitik samtidigt som man förvärrar grogrunden för kriminalitet. För varje person man slänger ut eller fängslar kommer det 10 nya.

    Sverige är på väg in i samma samhälle som tex USA, där man låser in sig i gated communities för att slippa ta del skiten man varit med om att skapa. Frågan är om inte vi till stor del redan är där.
  • Anonym (sådär)
    KillBill skrev 2020-09-22 17:28:17 följande:

    Sedan har en hel del kriminella mentala besvär. 


    Jag tror den största mentala besväret är att de fått lära sig att det är fritt fram att begå brott i Sverige då risken för att man åker dit på det är liten och om man mot förmodan skulle åka dit på det så är straffen skrattretande låga och fängelsevisten något som mer liknar ett hotell i jämförelse med många andra länder.
  • Anonym (sådär)
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-09-24 00:25:29 följande:

    Jag ber om ursäkt för min tidigare inlägg. Jag läste din inlägg för adnra gången och kan bara hålla med om glädjen att NMR skall försvinna!


    Vore en god idé om NMR och AFS gick bort och alla deras röster går till SD istället. Det skulle få Sverige att stoppa invandringen och bry sig om sina männsikor som redan bor här! Bry sig om på en ritkig nivå!!


    Mycket bra att de tar tag i det, dock har ju finland en bråldel av Sveriges invandring och betydligt mindre integrationsproblem som stor invandring ibland för med sig, mycket mindre klyftor än Sverige och en fungerande rätts och polisväsende.

    Så deras förutsättningar för att ta tag i högerextremistiska grupper är ju oändligt mycket bättre än Sveriges.
  • Anonym (sådär)
    Anonym (Ingen rasist. Ingen rasist tråd!) skrev 2020-09-24 00:26:27 följande:

    Exakt! Många har börjat avsky människor ifrån Mellanöstern just p.g.a hur slarvigt vi har haft det med invandringen.


    Vi har inte bara slarvat med invandrigen, vi har även slarvat med itegrationen som i sin tur är en del av problemen som uppstår när sociala och ekonomiska klyftor växer.

    Problemen vi ser idag är inte bara en produkt av invandring, de är även en produkt av nyliberalistisk politik.
  • Anonym (sådär)
    nihka skrev 2020-09-29 18:23:32 följande:
    Nej, jag är inte blind. Jag ser att rasism frodas när människor vill belasta alla invandrare för vad en liten andel av dem gör.
    Njae, alltså visst stämmer det du säger, men jag tycker mig ofta se en precis lika kategorisk och många ggr väldigt naiv motpol där man tar allt invandrare gör i försvar och har en väldigt daltande attityd där man ser invandrare som ständiga offer.

    Att det faktiskt finns väldigt många idioter bland både svenskar och invandrare ska inte sopas under mattan av rädsla för att någon ska dra fram rasistkortet.
  • Anonym (sådär)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-10-02 15:20:22 följande:
    Stackars pensionärer... Blev ju rätt lurade av de politiker vi röstade fram för några år sedan genom jobbskatteavdraget så ja jag håller med dig, jäkla rövargäng.
    Ja för högerpolitik står ju verkligen för "trygghet" för vanliga dödliga...ta en titt på denna fina sammanställning över hur dina gudar röstat i frågor kring mer trygghet åt folket genom tiderna.... hahaha vilket jävla skämt !

    ? 1904?1918: Nej till allmän rösträtt.
    ? 1916: Nej till allmän olycksförsäkring i arbetet.
    ? 1919: Nej till åtta timmars arbetsdag.
    ? 1919: Nej till kvinnlig rösträtt.
    ? 1921: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.
    ? 1923: Nej till åtta timmars arbetsdag.
    ? 1923: Nej till avskaffandet av dödsstraff i Sverige.
    ? 1927: Nej till folkskolereform.
    ? 1931: Nej til sjukkassan.
    ? 1933: Nej till beredskapsarbete.
    ? 1934: Nej till a?kassa.
    ? 1935: Nej till höjda folkpensioner.
    ? 1938: Nej till två veckors semester.
    ? 1941: Nej till sänkt rösträttsålder.
    ? 1946: Nej till fria skolmåltider.
    ? 1946: Nej till allmän sjukvårdsförsäkring.
    ? 1946: Nej till sanktioner mot den fascistiska mördarregimen i Spanien.
    ? 1947: Nej till allmänna barnbidrag
    ? 1951: Nej till tre veckors semester.
    ? 1953: Nej till fri sjukvård.
    ? 1959: Nej till ATP.
    ? 1960?talet: Ja till apartheid. Moderaterna tog avstånd från alla sanktioner mot apartheidregimen i Sydafrika och var emot det svenska stödet till ANC.
    ? 1963: Nej till fyra veckors semester.
    ? 1970: Nej till 40?timmars arbetsvecka.
    ? 1973: Nej till möjligheten till förtidspensionering vid 63.
    ? 1974: Nej till fri abort. Den 29 maj 1974 röstade riksdagen ja till
    fri abort, vilket resulterade i den svenska abortlagen som låter
    kvinnan själv besluta om abort upp till den 18 graviditetsveckan.
    Moderaterna röstade nej.
    ? 1976: Nej till femte semesterveckan.
    ? 1979: Nej tll förbud mot barnaga.
    ? 1983: Nej till löntagarfonderna.
    ? 1994: Nej till partnerskapslag för homosexuella.
    ? 1998: Nej till erkännande av homosexuellas rättigheter inom EU.
    EU?parlamentet röstade för ett erkännande av homosexuellas rättigheter,
    men de moderata ledamöterna röstade nej.
    ? 2003: Ja till Irakkriget. Alla riksdagspartier demonstrerade mot och kritiserade Irakkriget utom moderaterna.
    ? 2004: Ja till sänkt a?kassa och sjukpenning.
    ? 2006: Nej till gröna jobb.
    ? 2006: Nej till sex timmars arbetsdag.
    ? 2006: Nej till upprustning av offentliga sektorn.
    ? 2006: Nej till höjd a- kassa.
    ? 2006: Ja till sänkt a-kassa.
    ? 2006: Nej till höjd sjukersättning.
    ? 2007: Ja till sänkt sjukersättning.
    ? 2011: Nej till förbättringar för sjukskrivna.
    ? 2012: Ja till NATO.
    ? 2013: Ja till utvidgat ROT och RUT.
    ? 2014: Ja till skärpta gränskontroller.
    ? 2015: Nej till vinstbegränsning i skolan (interpellation).
    ? 2016: Nej till återinförande av förmögenhetsskatt (interpellation).
    ? 2017: Nej till flygskatt av miljöskäl.
    ? 2018: Förslag från Timbro: Privatisera dricksvattnet!
    ? 2019: DN avslöjar att KDs utrikespolitiska talesperson Lars Adaktusson har röstat emot abort 22 gånger av 28 i Europaparlamentet. Ett av fallen gällde en 10-årig flicka som utsatts för våldtäkt.
Svar på tråden Varför röstar man fortfarande för invandringen?