Inlägg från: jowald |Visa alla inlägg
  • jowald

    En resa mot graviditet

    Några är tagna med blixt och en utan, tror det blir den längst till höger när dom är upplagda här.

    Jag blir tokig. Sa att jag skulle vänta att testa men kunde inte låta bli idag när jag hade ett test hemma.

    Mwd blixt syns något tycker jag, utan blixt syns bara en skugga. Men jag vet inte?

  • jowald
    Maramba skrev 2020-09-17 09:13:57 följande:

    Jag tror att du är gravid. Tycker jag sett svagt på alla dina test men att det kanske är för tidigt än för att synas tydligt. håller tummarna för dig!


    Vad spännande. Jag har känt mig så konstigt för jag själv har sett de svaga strecken men idag kändes de som jag verkligen såg dom. Även om de är svaga.

    Min man tyckte att han såg något på dessa idag samt på clearblue igår och ett rfsu.

    Men är på typ ÄL+9 eller +10 idag så det är ju verkligen tidigt och isåfall inte konstigt att de inte är så starkt än.

    Får hoppas att mensen inte dyker upp och att jag faktiskt är gravid:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-17 09:36:31 följande:

    Ja, också läst om de andra men tänker att jag provar bisolvon först då jag får en känsla av att det var sekretet som satte stopp för det hela. Så får vi se, det skadar ju iallafall inte att prova :)

    Jag tycker jag ser en linje och det händer inte ofta!! Tror som andra skrivit att du är gravid! Åååh spännande!! Hoppas det bara blir starkare och starkare för dig! <3


    Ja kan ju vart sekretet som satte stopp denna gången så då tycker jag att bisolvon är ju bra att testa, så spännande:) ska du köra ÄL tester med?

    Ja detta är spännande, men vågar inte hoppas på för mycket förrän mensen inte dyker upp.

    Nu har jag inga mer tester hemma så jag avvaktar över helgen och har mensen inte dykt upp till måndag så tar jag ett clearblue veckoindikator:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-17 14:11:52 följande:

    NC vill att man gör äl-test vissa dagar för deras algoritmer och för att bekräfta lh-höjning antar jag så jag köpte cb digitala och testar bara på de dagarna som NC vill att jag gör det. Slänger upp en bild på hur det ser ut. Där det står LH ska test tas. :)

    Ja vänta över helgen och ta ett nytt digitalt sååå spännande! :)


    Aha vad spännande, du måste berätta hur de går och hur du tycker bisolvonen funkar:)

    Spännande om äl testen visar något sen där de står LH:)

    Ja, dock idag har jag haft rätt ont i magen, inte mensvärk men ändå spänner jättemkt aå mensen kommer säkert ändå. Typ hugger till i nedre magen om jag hostar eller rör mig i en hastig rörelse
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-17 21:21:54 följande:

    Ja, det ska jag göra! Tycker NC gör mig lite lugnare på ngt vis. Jag stressar inte upp mig så mycket som sist. Skönt att den visar när jag ska ta test m.m. Ska bli spännande hur testen och tempen stämmer. :)

    Kan ju vara mens på g men kan lika gärna vara att det händer något! Spännande. Hoppas på det sistnämnda.

    Jag har haft ont i vänstra äggstocken lite, typ att det sticker till... försöker lugna mig att det kan vara mensen. Som är tyyyyp slut idag.


    Jag förstår att de lugnar dig på något sätt, blir ju verkligen spännande hur de stämmer:)

    Ja brästen gör fortfarande ont och magen är svullen och spånner typ inte som mensvärk men kan ju va antingen eller, antingen mens eller graviditet. Får se om den dyker upp i helgen:)

    Ja de kan ju säkert vara för mensen som typ är slut eller att äggblåsorna börjar sin process att mogna liksom. Inte att det är äl nu men att processen i äggstockarna kiclar igång:)
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-18 18:29:40 följande:

    På måndag ska jag ta första äl-testet. Spännande! Är dock osäker på hur jag mätt... kan ha blivit helt tokig är ju en vetenskap att bara stoppa in termometern rätt i munnen haha.. Idag blödde jag typ ingenting längre, kanske i storlek med en fenkrona på trosskyddet bara så det kan omöjligt vara mensvärk känns det som. Är snarare ngt som händer i äggstockarna :)

    Spännande med dina symtom, uppdatera hur det går i helgen! Vilken dag i cykeln är du på nu?:)


    Ja de är ju svårt så man gör de rätt med:)

    Ja jag tror med det är något som händer i äggstockarna faktiskt:)

    Ja jag vet ju i te för jag har inte haft mensen sen i juli. Men om ägglossningen ca där den 7-8 september så är jag på cykelväg 25 typ.

    Känns hela tiden som mensen ska komma. De spänner som tusan i tjejmagen och känns som mensen kommit men så är de flytningar. Så jag har en känsla av att mensen kommer ikväll eller imorgon tyvärr. Men vi får se. Jag uppdaterar efter helgen, har jag inte fått något till söndag så köper jag digitalt med veckoindikator och tar på måndag morgon. Men just nu känns det som mensen ska komma när som.
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-18 19:39:51 följande:

    Åh det är en jobbig känsla, man går nästan på helspänn och väntar.. men det kan ju kännas så vid tidig graviditet med så håller tummarna för det. Om det inte är så trots allt är det nya tag som gäller! :)


    Ja en jättejobbig känsla. Men som sagt kan de ju kännas så både inför mens men även tidig graviditet, så vi får se hur de artar sig får hoppas på de bästa men kommer mensen så blir de nya tag självklart:)

    Hur är det med dig?
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-18 22:23:18 följande:

    Uppdatera om hur det går :)

    Mensen håller nog på att ge sig, varade längre än den brukar dock. Sticker till i äggstockarna så kanske något som är på g. Nu är det väntan på äl :) är extremt trött dock och lättirriterad säkert pga mensen. Stackars min sambo...


    Nu när jag va på toa och gjorde nr 2 (ursäkta för info) få fick jag en rosa flytning på pappret, så säkert mensen som startar nu.

    Vet inte om man kan få rosa flytning tidigt i graviditeten när man tar i, rätt hård i magen.

    Men tror mer mensen kommer komma tyvärr, får se imorgon. Kommer de inget imorgon nu när jag fick rosa flytning så beror nog flytningen på något annat.

    Mår lite illa ikväll men kan också va mensens intågande

    Ja men jag kan bli lättirriterad innan mens men även efter särskilt om jag blödit mycket, men de blir nog bättre med ditt humör med:) men ibland tycker man synd om sin man när man blir irriterad för allt haha

    Spännande väntan nu på ÄL.
  • jowald
    babybel95 skrev 2020-09-19 08:39:08 följande:

    Tror du inte det kan vara någon form av nidis? Hur känner du i magen i övrigt? Har det kommit något mer blod?


    Jo kanske kan va de, har inte kommit mer varken rosa flytning eller blod än så länge.

    De spänner lite i magen men ingen mensvärk på de sättet. Men väldigt svullen i tjejmagen.

    Får se om tant röd dyker upp idag eller om den håller sig borta:)

    Hur är läget med dig?
Svar på tråden En resa mot graviditet