Inlägg från: babybel95 |Visa alla inlägg
  • babybel95

    En resa mot graviditet

    jowald skrev 2020-09-23 08:13:07 följande:
    Ja kan mycket väl va tabletterna som gör det såhär.

    Konstigt menbhoppas man inte blöder allt för länge.

    Vad visade ÄL test idag?
    Ja, håller tummarna att det går över för dig snart!

    Har kissat som en galning inatt så kände att jag får vänta lite med testet idag, tar nog ett vid lunch så ska försöka hålla mig tills dess så urinen blir mer koncentrerad, om det nu spelar någon roll. Har dock fått lite ont i tjejmagen på vänster sida, så känns som att äl är på gång.
  • babybel95
    Snäckan92 skrev 2020-09-23 10:07:18 följande:

    Har inte uppdaterat här på länge. Men hade enl min app ÄL för en vecka sedan (16e) och vi hade en del sex där kring. Sedan några dagar har jag känt att de spänt i "tjejmagen" och haft lite liknande mensvärk. Även mått lite dåligt som jag gör vid mens, men inget mens. Har förväntad mens om en vecka (30e) och kommer de inget då, så tar jag ett test.

    Är givetvis sjukt nyfiken, är det bara inbillning, känner jag efter förmycket?? Men har bestämt mig för att inte ta något tidigt test. :)


    Spännande! Håller tummarna att det tagit sig. Uppdatera oss!:)
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-23 10:40:56 följande:

    Jaså okej, ja då är de ju bättre att vänta lite:)

    De kan säkert va äl på gång när du känner lite smärta på ena sidan:) håller tummarna:) vilken CD är du på?


    Äl-testet var negativt idag, som väntat egentligen. Nästa ska jag ta fre-lör-sön beräknad äl på måndag så ska bli spännande att se! :) är på cd11 idag. Evig väntan man vill bara spola framåt nu... och få till mys på rätt dagar såklart.
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-23 13:42:12 följande:

    Ja få till mys både innan, under och dagen efter äl är ju de bästa:)

    Spännande hur de går:)

    Hur funkar de med temp?


    Ja får allt försöka få till det, brukar inte vara några problem då vi myser i snitt varannan dag. Känner ändå att jag vill inte det ska bara vara för att göra bebis utan lusten måste finnas där:)

    Det funkar helt okej, tycker det är spännande men vet inte hur tillförlitlig min temp är. Vaknar mycket på natten... men ser iallafall inte så galet ut på grafen inga stora skillnader. Ska bli spännande att se där vid äl!

    Fortsatte du tempa?
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-23 22:44:58 följande:

    Jag har missat tempandet sen mensen kom funderar på att ta upp de imorgon igen.

    Mensen är typ över nu på dag 5 men ikväll har jag fått ont över blygdbenet och högra sidan. Undra varför? Finns det dom som kan få ägglossning tätt efter mensen?


    Ja men gör det. Jag tycker det är om inte annat intressant att tempa och lära känna sin kropp. Idag gick min temp pyttelite ner, undra om det är inför äl?

    Jag läste i någon annan tråd en tjej som undrade samma sak, och hon och flera andra hade mycket riktigt äl tätt inpå mensen. Så det är nog absolut inte omöjligt. Håller tummarna :)
  • babybel95

    Uppdaterar lite här :)

    Idag sjönk min temp något vilket kan tyda på att äl är på g. Enligt NC ska jag ha äl på måndag men känns som att det kan komma tidigare då jag har tydliga äl smärtor och mådde superilla imorse. :)

  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-25 13:41:35 följande:
    Hade helt missat dina meddelande. Ja men då är de nog äl pp g för din del spännannde hur är de med sekretet då?

    Min tjejmage spänner i mitten och på högersidan så antingen är de att äggblåsor håller på att mogna där så får hoppas ägglossningen kommer sen, känns som den kommer komma tidigare än vanligt för brukar inte känna såhär efter mens.

    Håller verkligen tummarna för dig, har en känsla att ni kommer lyckas nu när ni kör på NC.

    Och det är ju bara uträknat på måndag men tror många stirrar sig blint på de ich känner inte av kroppsligt. Och då missar många ÄL pga det.

    Har du fortsatt med ÄL test?

    Ingen fara!
    Ja jag hoppas verkligen det. Har lätta flytningar men de är vattniga, så det är väl bra. Ja, precis det är ju bara uträknat då och dumt att stirra sig blind på det. Jag tycker det är skönt att lyssna på sin kropp också, om inte annat lär man sig mycket om hur man fungerar. Tittar jag tillbaka på förra cykeln tror jag faktiskt inte jag hade någon äl alls då... och då är det ju inte konstigt att det inte tog sig.
    Dagens Äl-test var negativt. Nu tog jag digitalt CB vid lunch. Jag vet att man inte ska titta på sträcken men gjorde det ändå och sträcket var mycket starkare än igår, så jag väljer tro att någonting är på gång. Ska ta en vanlig sticka sen ikväll för att se hur det ligger till där. Är rädd att missa peaken. 


    Det låter onekligen som du har äl-känningar. Håller tummarna för dig! Vilken cd är du på nu?

  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-25 15:18:17 följande:

    Ne kan ju mycket väl va så att du inte hade någon ÄL förra månaden. Ja man lär ju sig hur sin kropp fungerar så de är ju bra:)

    Js ta ett ikväll med för de kan ju öka snabbt hormonerna så man inte missar peaken:)

    Ja jag tror med det är äl känningar, men tror ändå det äe i förstadiet att äggblåsorna mognar just nu och att det är de som känns:) får hålla tummarna på ägglossning.

    Jag är på CD7 du då?


    Ja men så kan det ju vara att än är det äggblåsorna som mognar men att äl är påväg!

    Jag är på cd 13 idag. :)

    Vi har myst nu 3 dagar i sträck, är ju delade meningar om hur man ska göra där. Funderar på om man ska iallafall uppehålla en dag även om lusten finns. Vad tror du?
  • babybel95
    jowald skrev 2020-09-25 20:46:32 följande:

    Ja de känns som de iallafall:)

    Va spännande med CD 13, hoppas de går vägen denna månaden:)

    Ja de flesta säger ju att varannan dag är bäst sen är det ju delade meningar om de gör spermierna sämre eller inte med varje dag men de tror jag inte på faktiskt. Finns lusten så tror jag ändå att de inte är någon fara. :) är man sugen så känns de ju fel att avstå:)


    Hur känns det i tjejmagen idag?:)

    Hoppas hoppas men försöker ändå ställa in mig på mens och inte överanalysera. Det gör mig bara stressad.

    Vi myser på, jag tänker att de spermierna som lever de lever och kan ju leva kvar i flera dagar inom mig. Jag tror nog kanske varannan dag är bra för de som har problem med fertiliteten och det vet vi inget om. Ställde frågan i en fb grupp jag är med i och det var verkligen delade meningar. Men jag skulle inte kunna med att avstå om båda är sugna. Då riskerar vi att vårt sexliv enbart handlar om bebis.

    Nu har jag kissat massa inatt igen så ska vänta någon timma med äl-test. Tänker att jag tar både digitalt och sticka.
  • babybel95

    Testerna visade positivt! Ska ta även ikväll och så imorgon. Spännande med tempen om den kan bekräfta äl men det ser jag först om ett par tre dagar :)

Svar på tråden En resa mot graviditet