• Anonym (Finns inte)
    Tue 18 Aug 2020 18:15
    5398 visningar
    62 svar
    62
    5398

    Perfekta kuken

    Den perfekta kuken finns inte. Jag gillar kukar, men att tro att just en kuk är perfekt i alla lägen är bara dumt. Ibland vill man ha en stor. Men vill man ha två så blir det för stort med två stora kukar. Skall man ha två så skall de helst vara ungefär jämnstora.

    Så den perfekta kuken är tre kukar. En stor och två små.

  • Anonym (Finns inte)
    Tue 18 Aug 2020 19:03
    #11

    Jag träffade tidigare en man som nog utseendemässigt hade världens finaste kuk. Lång, grov och helt rak. Väldigt fin. Men den var liksom för hård, det var som att röra i en träbit eller cement typ. Gick inte att klämma ihop den ens nån millimeter. Han var dessutom väldigt ivrig och hårdhänt. Så känslan var att bli penetrerad av en stolpe, rätt upp i livmodern som en arg hackspett fast istället för näbb var det ett tjockt järnspett. Pang-pang-pang rätt upp i livmodern och försöka klämma åt för att sakta gjorde ont för den var så hård och han juckade så våldsamt. Pang-pang-pang rätt upp i livmodern.

    Men jag vet andra tjejer som tycker att han är helt fantastisk i sängen, så jag kanske inte skall klaga men för mig var det väldigt obehagligt. pang-pang-pang aj min livmoder! 

Svar på tråden Perfekta kuken