• Smed75

    Perfekta kuken

    Anonym ( ) skrev 2020-08-18 19:04:18 följande:

    Den ser härlig ut! Jag gillar just den typen av utseende på ollonet, väl tydligt. Såg nyligen att det kategoriseras som "mushroom" i porrfilmer

    Det är nog barnförbjudet här på FL att skriva vad jag blev sugen på att göra nu! För jag älskar verkligen att leka med en hård, eller ja det blir den iallafall genast efter att jag har börjat "leka" för tydligen älskarni män att få en avsugning, typ alla tänkbara tillfällen.

    Men så är det ju enklast för er; bara luta er bakåt & njuta.

    Men jag vet inte riktigt om jag uppskattar att få huvudet fasthållet samtidigt som mannen juckar & kör ner den ordentligt så långt ner i halsen som bara möjligt & sprutar rakt ner så jag knappt behöver svälja...Den som gör det en gång till utan att ens fråga först kommer jag medvetet att spy på, och INTE hålla tillbaka kräkreflexen????

    Det är tacken för all ansträngning, allt som jag gjort för att få mannen att njuta. Men ännu värre är när man tydligen endast blivit utnyttjad & han bara drar på sig byxorna & liksom Tack & hej då!

    Alltså bara sticker utan en tanke på att ge MIG något tillbaka! Jag hatar såna otacksamma kräk som lämnar mig kåt & ensam! Jag får lära mig att välja "offret"lite bättre i fortsättningen...Eller leva i celibat!


    Du måste nog bara se till att träffa rätt man. En som behandlar dig med respekt och inte som ett objekt! Vet ärligt talat inte vad man får ut av att behandla en kvinna så!

    Men alla är vi olika!
Svar på tråden Perfekta kuken