Inlägg från: Anonym (Fia) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fia)

    Perfekta kuken

    Sålänge den är normalstor, hyfsat jämn (Alltså inte jätteollon eller miniollon) samt ABSOLUT INTE omskuren, så tycker jag oftast det är en fin penis.

  • Anonym (Fia)
    Anonym (Kat) skrev 2020-09-11 10:11:37 följande:
    Varför ? Jag tycker att omskuret är både snyggare och ofta skönare då ollonet är mer markerat . Och känns renare också när det inte finns förhud där bakterierna gillar att gömma sig .
    Tycker själv det är fulare. Värst är när det finns ett tydligt ärr från mutilationen, eller när ollonet blir helt hårt av att ha skavt mot kalsonger ett helt liv.

    Det sista ser jag inte som ett problem, jag är bara med män som har vett nog att tänka på sin hygien. Att de skulle behöva ta bort frisk hud för att hålla uppe hygienen skulle jag snarare se som ett varningstecken att allt inte stod rätt till.
  • Anonym (Fia)
    Anonym (Tuppis) skrev 2020-09-11 10:37:08 följande:
    För trång förhud och hygien hänger ihop då man inte kan dra tillbaka den och tvätta ordentligt så vissa får ta bort den av den anledningen
    Jag skulle säga att det tillhör undantagen. Att ta bort frisk hud på grund av medicinska skäl är okej, annars inte lika mycket, åtminstone inte när det sker på små pojkar som inte har något att säga till om.
Svar på tråden Perfekta kuken