Inlägg från: Hmathildasj |Visa alla inlägg
  • Hmathildasj

    Planerar barn nr 3

    Vi är inne på första försöket nu med ett tredje barn. Bim 14/9.

    Har en 7 åring och en 5 åring sen innan :)

  • Hmathildasj
    LyCKa55 skrev 2020-09-06 19:01:10 följande:

    Va kul! Hur känner ni med ålderskillnaden mellan mellanbarnet o bebisen? Ville ni ha långt mellan? Själv känner jag att blir de inte snart så hoppar vi nog de. Men de där är ju så olika.

    Själv har jag fått problem med urinläckage + att jag får springa på toa ofta, som jag måste ta hand om först. Fattar inte vart de kommer ifrån men det oroar mig att det blir värre vid graviditet. Så jag går till läkaren nu o ska få svar på massa prover osv snart. Så jobbigt o obehagligt att inte ha kontroll. Någon annan som varit med om sånna besvär när ni fått några barn? Hoppas ju bara de är typ urinvägsinfektion eller nåt men är orolig att de är värre problem


    Ville egentligen ha 2 år mellan alla barnen, men jobb och flytt kom imellan, så då tänkte vi att vi kan vänta tills båda barnen går i skolan. När jag väntade andra barnet så var första barnet litet så kände inte riktigt att man kunde suga in bebistiden. Men nu blir jag hemma själv med en bebis medans dom andra går i skolan. Vi har alltid sagt att vi vill ha 3 barn, så när det egentligen blir spelar ingen roll :)

    Oj va tråkigt, hoppas du får ordning på det
  • Hmathildasj
    valentina2012 skrev 2020-09-06 20:30:34 följande:

    Vad roligt! Blir avundsjuk på alla er som bestämt sig! Hur går tankarna? Bara spännande och roligt eller några farhågor? :)


    Längtar så himla mycket efter en liten bebis. Det blir spännande, största barnet längtar efter en bebis i familjen, hon är så barnkär :) annars livrädd, inte för att det kommer förändra nånting i familjen utan det vet jag bara blir bra, mest livrädd för att vara gravid, hade inga bra tidigare graviditeter, sen var mina förlossningar inge bra, så hoppas på en bättre omgång nu.
  • Hmathildasj
    valentina2012 skrev 2020-09-06 22:29:04 följande:

    Jag längtar också jättemycket ibland, men är så rädd för det okända. Vet inte varför denna gång så rädd helt plötsligt... Mer medveten om allt som kan hända förmodligen :/ men blir galen av bebissjuka när jag ser bebisar eller bilder på bebisar. Det är svårt att stänga av liksom


    Jag förstår, jag försöker koppla bort dom tankarna. Men visst tänkter man på de ibland.
Svar på tråden Planerar barn nr 3