• greeneyes

    Positivt efter en timme??? Äl+7

    Hej! Tyvärr inte. Det står i instruktionerna att man inte får avläsa testet när det gått längre än en viss tid, för då kan just såna streck uppstå.( Strecket hade varit bredare också isf, lika brett som kontrollstrecket.)

  • greeneyes

    Ja, det kan ju vara på g men för tidigt. Testa med morgonurin i fortsättningen. ( Men jag har varit med om att ett vagt plus har dykt upp flera timmar efter testet tagits och då har jag inte varit det. )Men håller tummarna för dig :)


    2007 & 2013
  • greeneyes
    Janiinii skrev 2020-09-05 22:29:57 följande:

    Ja det är tidigt ännu att dra slutsatser, helt rätt! Jag har fått sååååå svaga streck med clearblue early efter den angivna tiden och dom är faktiskt ljusblåa.. inte bara en skugga!!??! Blir tooooookig haha.. men jag tar dom som negativa!

    Jag vet inte när jag har BIM haha, jag tog ut min hormonspiral 24/8 och fick en smiley på ägglossningtest den 28/8 och då antar jag att jag haft ägglossning under förra helgen.. så jag vet igentligen inte när jag hade ägglossning exakt dag eller BIM då jag inte haft nån blödning/mens sen i början på juli... Själv då?? :D


    Men fota testen! Om de var svaga redan i tors borde de vara ganska starka imorgon bitti!
    2007 & 2013
Svar på tråden Positivt efter en timme??? Äl+7