• Nykär15

    BIM Oktober 2020

    Hoppar in här! Försöker på en 4:a, hade missfall i v 10 i juni. Mensen kom igår igen...bara ladda om. Kommer äl som den ska så blir bim 23/10.

  • Nykär15
    Onewayticket skrev 2020-09-27 19:15:05 följande:

    Är så förvirrad. Som hela denna cykel... har mensvärk idag. Har bim den 4 okt. Brukar inte ha värk förrän dagen innan. Funderar på om det är så att anledningen till att jag inte fick nåt resultat på äl-stickorna är för att jag testade för sent. För om jag nu redan ska ha mens kanske jag hade äl tidigare. Men testade redan från cd 13. När brukar ni börja testa? :)


    Brukar börja testa på cd 8-9, har äl cd 11-12 så måste börja i tid för att inte missa den.

    Du äl kan ju varit både tidigare eller senare
  • Nykär15
    medioker skrev 2020-09-27 23:00:01 följande:

    Hur gör ni? Ligger ni bara under äl nu eller blir det mer? Vi har kommit igång bra med samlivet igen här, ligger varannan till var tredje dag oavsett var i cykeln jag befinner mig. Har en lång cykel på 35-37 ungefär och ska börja testa nu i nästa vecka då det vankas ägglossning, men känner ändå att det känns skönt att ha sex så regelbundet IFALL min ägglossning skulle ske tidigare, det är ju inte jätteovanligt att kroppen börjar spela en ett spratt...är så himla nervös över att det ska ta super lång tid nu med andra barnet och ångrar att vi inte började tidigare..men vad inte redo tidigare...


    Vi ligger med varannan till var tredje dag alltid och har gjort så även när vi inte försökt. Skillnaden nu är bara den att han måste komma i mig runt det fertila fönstret :) i månaden. Vi jobbar på barn 4, vårt andra gemensamma <3
  • Nykär15
    celzie skrev 2020-09-28 00:04:36 följande:

    BIM 14/10, så vi är mitt uppe i det hela kan man säga. Första månaden vi försöker, men har provat ägglossningstester i tre månader och har aldrig fått nåt positivt. Får lita på kroppens signaler...


    Har du använt stickor eller digitala?
  • Nykär15
    celzie skrev 2020-09-28 08:14:29 följande:

    Har använt RFSUs. De verkar vara rätt dåliga haha. Om det inte tar sig kanske jag köper digitala till nästa månad, men jag känner mig ändå rätt säker på när jag har ägglossning :) Hoppas jag iaf!


    Stickor är värdelöst och helst RFSU. Det kan vara svårt att avgöra om det är helt positivt med stickor. Jag använder digitala och ej på morgonurin som det står. LH utsöndras när man är vaken och bäst är att testa mellan 10-18 (mångårig erfarenhet). Jag kan gå från rund ring till fast gubbe (rekommenderar de digitala advanced) då jag har snabb stegring. Har tydliga känningar i kroppen med flytning och smärta, äl kommer oftast ett par till tre dagar efter att mina fertila flytningar börjat komma.

    Lycka till!
  • Nykär15
    medioker skrev 2020-09-28 11:35:33 följande:

    Skulle egentligen inte börja testa fören framåt helgen med ägglossningstest MEN fick en känsla då jag har lite småont i nedre delen av ryggen samt hade en liten äl flytning imorse och jo visst fick jag en glad gubbe! Vi låg i fredags, igår och nu känner jag att vi nog borde ligga både idag och imorrn med för att maxa. Så spännande, men är 90% inställd på att det inte kommer ta sig pga gick så fort med sonen.


    Vad bra! Vilken dag är du på?
  • Nykär15

    [quote=80675177][quote-nick]tjoppan skrev 2020-09-30 20:17:54 följande:[/quote-nick][/quote]

    Bild i bättre ljus hade ju vart bra, jättesvårt att se på dessa! Men hoppas det är något där :)

  • Nykär15
    Sheltielife skrev 2020-10-01 14:20:20 följande:

    Någon mera som har svårt att hålla sig från att testa? Är på äl+9 idag och vill så gärna ta test redan i morgon!! Skrev med ett medium i slutet av sommaren som berättade att jag skulle bli gravid inom 2-3 månader. Något som kändes helt omöjligt när jag pratade med henne. Men några dagar efteråt ringde läkaren och berätta varför jag inte lyckats bli gravid på såååå länge. Allt är fixat och nu har jag lika stor chans som alla andra att bli gravid. Så är helt ifrån mig nervös inför att ta test. Borde vänta till äl+14 men hur ska jag klara av att hålla mig :O


    Vad var det som var fel som nu är åtgärdat?

    Spännande! Jag har alltid fått plus på äl+10 alla gånger utom 1, då var det äl+11, så du kan nog testa i morgon :)
  • Nykär15

    Här är ju långt kvar till bim, cd7 idag och brukar få äl cd12, så igår började vi med sex varannan dag innan vi ökar till varje cd 10 :)

    Detta blir försök 4 efter missfallet i juni :/

  • Nykär15
    Linda4barnsmamma skrev 2020-10-04 11:53:38 följande:

    Hej jag är på äl+7 idag och jag mår skit, har haft grov molvärk sen ägglossning, nu mår jag dåligt också som grov bakis känsla, jag tror att det har tagit sig för mådde precis lika sist jag vart gravid men slutade i missfall, men man vet aldrig bara ett plus kan visa om det är så.


    Så mådde jag förra cykeln och förhoppningen gick upp, men mensen kom lika punktligt som vanligt :(

    Nu laddar vi för försök 4 sen missfallet i juni...cd8 idag och börjat äl-testa.
Svar på tråden BIM Oktober 2020