Inlägg från: Anonym (4a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4a)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-10 17:32:58 följande:

    Okej jag kunde inte hålla mig till imorgon!

    Tog precis ett test och ett svaaagt streck dyker upp. Knappt tre timmar sedan senaste toabesök då borde kanske hållt mig lite längre.

    Är försiktigt hoppfull nu iom hur det gick förra månaden. Men är ändå sååå glad! =D

    Ändrade kontrasten lite för att det ska synas tydligare.


    Åh Grattis så mycket! Har du tänkt ta något digitalt? Vad kul, då borde vi ha rätt lika bf datum?! :)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-10 16:35:50 följande:

    Ojsan, var lite snabb på tangenterna och glömde svara på din fråga haha! Nej jag kommer vänta tills jag känner något eller får mens. Om jag tar test känns det som att jag erkänner för mig själv att jag tror att jag är gravid och kommer bli så sjukt mycket mer besviken än om "bara" mensen kommer. Hoppas såklart att jag är gravid och att symptomen börjar komma nästa vecka som de gjorde förra graviditeten för då tar jag ett test då! Hoppas hoppas 


    Tänkte mer på om du lyckats hitta din ÄL, om stickorna gett utslag än :) håller verkligen tummarna att vi blir fler här som plussar i december :)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-10 19:35:09 följande:

    Tack =) Ja jag tar det på lördag tänker jag. Då borde det ge tydligare streck på en sticka också. När jag kollade en app så borde bf va ca 19 augusti. När va det du hade? typ samma? :)


    Sååå kul, vilken julklapp :) jag tänkte också ta ett nytt på lördag. Ja 19 augusti för mig med, coolt :D
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-10 20:09:05 följande:

    Va skoj! =D

    Vi ska fira jul med sambons familj så vi har satt oss i karantän nu i 14 dagar. Går endast ut till bvc som idag och för att promenera. Men det kommer ju bli svårt att hålla det från familjen över jul när jag inte dricker. Om det nu håller sig så länge.

    Hur gör ni? Ska ni fira själva eller tillsammans med några?


    Ah ja det är ju smart, ni som kan vara hemma :) vi siktar på att fira med bådas föräldrar om de vågar. Maken har precis haft en lindrig Corona men jag är negativ, hur nu det gick till haha.

    Jag funderar faktiskt på att skicka sms till min mamma julaftons morgon med ett God Jul och berätta, just för hon vet att det kommer komma en till efter allt som hänt. Är i v 6+0 då så det vore väl en fin julklapp till henne? Hon har också varit mycket delaktig i min sommar och därtill har hennes mamma blivit mycket sjuk, så hon förtjänar en fin julklapp!

    Är dock ingen alkoholdrickande person så det blir inget problem :D hoppas nu våra små gryn vill stanna!!!
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-10 20:18:41 följande:

    Okej nu behöver jag eran hjälp. Min app sa äl måndag men anade att den skulle komma imorgon. Nu på kvällen fick jag klassiska molvärken och fick en glad gubbe. Strecken är ju inte superstarka än och kommer nog imorgon bli ännu starkare. Så till min fråga, för oss krävs det rätt mycket planering för att hinna ligga så vilken av dessa dagar skulle ni helst säga att vi skulle ligga. Idag, fredag, lördag eller söndag? Vi kommer nog hinna 2 gånger till beroende på sambons jobb. Vi låg igår så det var bra.


    Det ser ju inte ut att vara långt till max, och efter det är det ju dags att ha sex upp till 48 timmar. Så jag skulle gissa fredag och lördag som ni har störst chans :)
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-10 20:24:41 följande:

    Vilken fin present att ge till din mamma! Gud är så glad för eran skull! Tänk att ni plussat! Är december månaden vi alla plussar?????


    Ja det vore så fint och jag hoppas den vill stanna nu! Det vore det tidigaste jag berättar om mina graviditeter men då är det ju ändå jul och detta år har varit allt annat än bra för oss. Dessutom har min bror fått en diagnos på en svår sjukdom så hon behöver något glatt på jul ????

    Hoppas fler plussar nu, jag hoppas sååå <3
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-10 20:38:24 följande:

    Ja jag förstår verkligen. Nu hoppas jag verkligen att det går vägen för er. Ni förtjänar lite extra det här efter ett tufft år. Hon kommer bli så glad över ett till barnbarn. Den finaste gåvan man kan ge!


    Tack så snällt sagt! Jag tror också hon kommer bli jätteglad, och på julafton och allt :)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-10 20:32:24 följande:

    En till fråga. När man får glad gubbe men inte superstarka streck betyder det att ägget släppt eller är på väg att släppa?


    Det är väl sista dagen man får glad gubbe man ska utgå från, och då är det inom 12-48 timmar som ägget släpps. Alltså på väg att släppa som svar på din fråga:)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-10 20:49:44 följande:

    Tack! :)Ja, han kan jobba hemma och jag är ju ändå föräldraledig just nu. Annars hade det varit svårt om jag jobbade. Jobbar med trädgårdsarbete så det är svårt att ta med häckar, rabatter och gräsmattor hem hehe.

    Å det låter som världens underbaraste sms att få på julafton! <3 det kommer göra henne glad :)


    Vilket lyx att kunna göra så :) haha ja det hade varit svårt för dig att ta jobbet med dig, mitt går heller inte att ta med så är tvungen att åka iväg. Men jobbar inte så ofta som tur är....

    Ja jag tror det kommer bli en fin julklapp till henne :) hur snart har du tänkt berätta? Om allt går vägen för oss då vill säga :)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-11 01:11:33 följande:

    Vi ska iväg och fira jul redan på lördag nästa vecka. Så det blir väl den 19:e kanske och det är samma dag 5+1 som jag fick mf sist så det känns lite läskigt. Men skulle jag börja blöda när vi är där så kommer ju alla ändå märka hur ledsen man kommer bli så då kan de lika gärna veta varför.

    Försöker att inte gå händelserna i förväg nu men jag funderar redan på hur jag ska säga till chefen att han behöver förlänga min vikarie i ett år till.


    Trevligt! Inte blir det någon blödning denna gång heller, det har vi redan gått igenom så nu blir det friska augustibebisar :) måste tänka positivt!

    Åh knepigt med vikarien...men hade inte berättat för tidigt om jag var du? Då får den väl gå som timvikarie tills ditt vikariat blir ledigt igen :)
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-11 08:00:59 följande:

    Idag är linjerna så starka dom kan bli så ska göra som ni säger att mysa idag och imorgon och hålla tummarna för ett mirakel!:)


    Härligt, kör på nu så håller vi tummarna för en till augusti bebis:)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-11 10:01:03 följande:

    Vilken dag i cykeln plussade ni nu? :)


    Jag plussade väl i fredags då? När jag la in bild här då, så på äl+8/bim-5 svaaaagt och digitalt på bim-1.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu