Inlägg från: Anonym (4a) |Visa alla inlägg
  • Anonym (4a)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-11 12:57:19 följande:
    Jag har aldrig använt äl-stickor så tror du blandar ihop mig med Hopeforaplus som du frågade "Hur har det gått för dig med ÄL? Hittat på den än? :)"
    Mig frågade du "Du har bim snart :) hade du tänkt testa något eller invänta utebliven mens?" och svaret på det är att jag inväntar symptom innan jag testar 
    Ooops sorry inte lätt att hålla koll :D och jag som tyckte jag backade och kollade innan, hehe så kan det gå ^^
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-11 12:59:57 följande:

    Vore en jättefin julklapp! Klart man ska vara förberedd på att det värsta kan hända men du måste våga tänka att du väntar ett barn och det är alldeles underbart och hon kommer bli så lycklig av att få den fina nyheten. Man får nästan utgå ifrån att ni är färdiga med alla motgångar efter allt som hänt 


    Ja nu hoppas jag det är färdigt med tråkigheter! Ska bli kul att se hennes reaktion på julafton :)
  • Anonym (4a)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2020-12-11 15:22:09 följande:

    Nä skoja inte! Blir typ stressad när jag ser att det kommit massa nya inlägg här och man ska försöka svara på det som gäller en själv eller som är nytt haha!! Men min bim enligt cykeln innan förlossningen är på måndag, lägger på några dagar eftersom mensen var så sen senaste cykeln innan jag blev gravid. Så tänker testa tidigast på torsdag om jag fått symptom då 

    Verkligen! Ska ni träffa henne då? Tänker du fixa någon kul present med ultraljud eller gravtest eller ett julkort som det står på eller annonsera det muntligt? 


    Haha ja det är så lätt hänt det blir fel eller man missar något :D tur jag inte är ensam om att känna så :)

    Åh så spännande, det är ju snart! Känner du något än? :)

    Ja vi träffar nog henne till julmiddagen, men tänkte skicka något fint sms på julaftonsmorgonen så bara hon får veta då. Vet inte riktigt vad för bild jag ska skicka med, vi får se vad jag klurar ihop :) ultraljud hinns tyvärr inte före, kommer vara 6+0 på julafton...
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-12 08:42:17 följande:

    Har superstarka streck än på Äl testerna fortfarande. Alltså dag 3 men upptäckte min ÄL på kvällen på torsdagen så kanske att det försvinner ikväll då? Att nivån börjar sjunka. Är det fortfarande fredag och lördag som det har är störst chans då?


    Enda sättet att veta säkert är med vul eller temp. Vet faktiskt inte exakt hur det är, men skulle tro det är sista dagen som det är starkt som gäller som peak dagen sas. Men vet som sagt inte...
  • Anonym (4a)

    Idag i v 4+2 fick jag fortfarande gravid 1-2, är sååååå orolig... :(

  • Anonym (4a)
    barnlängtan2021 skrev 2020-12-12 12:19:48 följande:

    Testerna visar ju veckor från befruktningsdagen och inte från mensens första dag som man räknar hos BM. När hade du äl?


    Hade ÄL 26/11, så det är 16 dagar sedan idag. Ska beställa nya och testa i veckan när de kommer...
    Anonym (Första) skrev 2020-12-12 12:36:04 följande:

    Du ska inte prova att testa med stickor som har linjer ist? Kanske kan vara lättare att se ökningen i styrka på ett sträck för att känna dig lugnare.


    Jo har gjort det också och där syns det i alla fall ökning sedan igår. gårdagens:



    Dagens:

  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-12 13:36:17 följande:

    Ja där är det ju skillnad. Det måste väl ändå vara lite betryggande :) Hoppas verkligen för er skull att det håller hela vägen så ni slipper ett till missfall!


  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-12 13:36:17 följande:

    Ja där är det ju skillnad. Det måste väl ändå vara lite betryggande :) Hoppas verkligen för er skull att det håller hela vägen så ni slipper ett till missfall!


    Ja det känns bra i alla fall :) är ju en ganska bra skillnad där i alla fall. Tack det hoppas jag med <3
  • Anonym (4a)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2020-12-12 13:45:24 följande:

    En tydlig skillnad på dom testen! Kanske fäste lite senare bara? Håller tummarna för dig! Har du fler digitala? Kanske blir skillnad imorgon eller måndag?


    Ja tack och lov var det det! Tog dagens vid lunchtid så hade inte sett skillnaden sist jag skrev. Har tyvärr inga fler digitala, men ska beställa så de kanske kommer tisdag?

    Hur har det gått för dig idag? Testat nå mer? :)
  • Anonym (4a)
    Hopeforaplus skrev 2020-12-12 15:43:02 följande:

    Solklar ökning som tidigare säger! Det kommer nog ändras här i dagarna! :)


    Tack för lugnande ord! Inväntar nya digitala i veckan får se om det ändrats då..,
  • Anonym (4a)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-12 16:28:07 följande:

    Måste få skriva av mig lite.

    Äl+5 idag och har haft ont/ömma bröstvårtor i 7-8 dagarna nu. Jag brukar få ömma bröstvårtor dagarna innan äl och sen går det över direkt efter äl, men inte denna cykeln. Igår och idag har smärtan även börjat på sidan av bröstvårtan på högra bröstet och jag börjar tappa hoppet för denna månad. Hade ont på nästan samma ställe och samma bröst förra cykeln också, då började smärtan på äl+6, och det blev ju inget då så tror vi bommar nu också.

    Vill självklart inte tänka negativt då jag verkligen hade en bra känsla innan äl att den här gången så händer det. Men det är samtidigt svårt att tänka positivt när det nu börjar kännas som förra cykeln då inget hände. Oavsett så hoppas jag ju självklart att det blir ett plus!


    Jag har ju haft lite lätt klåda på brösten kort efter ÄL både sist jag blev gravid som slutade i missfall och nu denna graviditet, så visst landet vara ett tecken :) sen behöver man ju inte ha symtom heller, mina tidigare 4 graviditeter har inte haft några som helst symtom förrän ca v 6.

    Håller tummarna nu :)
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu