Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-01-08 15:04:10 följande:

    Å så härligt att det fanns en bra förklaring och att pyret är kvar! <3

    Men va? Ja hur stora är oddsen för det? Ska de själva ha barn då?

    Du va ju där för en infektion inte mer än så. Och att de orkar tjata! :(


    Ja verkligen! Känns lättare att blödningarna berodde på något och att jag nu får behandling :) annars kanske jag aldrig sökt vård! Har ju inte känt något annat avvikande.

    Ja eller hur! Nej dom var av helt andra anledningar. Men dagen har bestått av sms/snap och telefonsamtal från dom.(dom ringer typ verkligen aldrig annars)
  • Anonym (Babymama)

    Idag på läkarbesöket så gick jag förbi neonatal och kändes nästan som jag skulle bryta ihop. Tror det kommer bli sjukt påtagligt när magen är större och allt är mer verkligt.

    Jag är LIVRÄDD för en till extremprematur :( just för alla risker, sjukhus, slitas mellan alla barnen osv.

    Nu är det bara vänta ut och se...

    Ska nog försöka få stödsamtal att gå till efter inskrivningen

    Någon som gjort det?

  • Anonym (Babymama)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-08 10:45:59 följande:

    Men hur otur att träffa just dom där och så fräckt av dom att skriva direkt till din sambo? Herregud. Ni berättar när ni vill berätta. Sånt där gör mig så sur. Helt rätt att inte svara dom!

    Grattis förresten till att allt såg bra ut. Så himla kul! När blir BF för er som plussat?


    Jag fick mitt tidigare barn 13 veckor för tidigt pga havandedkapsförgiftning, så jag vågar inte tänka att det kommer gå till 27/8
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2021-01-08 17:24:45 följande:

    Jag är på 11e försöket. kanske inte hjälper, men för min del så går det mentala tärandet i vågor. 5e-8e va jättedeppigt sen va 9 lite bättre och 11 också även om det är betydligt värre än det va i början. Så vad jag menar. Ibland är det svårare. låt dig själv tycka det är jobbigt. Sörj. Ta nya tag och tänk på att snart är det nog din tur.

    Denna eller nästa kanske blir ett plus. <3


    Kämpa på!! <3 Fy måste vara superjobbigt :( jag tyckte 4 försöket var en evighet, kan inte ens tänka mig hur det känns för er.. Hoppas snart att ni får ett fint plus på stickan <3
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Frustreradlessen) skrev 2021-01-10 17:04:38 följande:

    Tack. Har bara läst så mycket om motsatsen, hur synd det är om ensambarn och hur hemskt det är att vara född sent, så jag har nästan fått skuldkänslor att försöka... Just att vara född i december har fått en så negativ klang, hur ?synd? det är om de barnen, hur svårt de får i idrott och skola etc. Det är lätt att färgas av det man läser tänker jag.

    Har också alltid velat ha två barn, men har också flera bekanta med ensambarn och de verkar ha gott om vänner och ha det fint. Men det är lätt att bara höra det negativa antar jag, om hur folk skriver att om man inte ger sitt barn ett syskon är man elak.

    Blev bara väldigt ledsen idag när jag började blöda, just för att det precis blivit ett svagt streck på stickan och också att jag var helt säker på att ÄL prickades in rejält.


    Jag är född i december.

    Kan säga att skola och sånt inte gjorde någon som helst skillnad för mig, var snarare en av dom bättre i skolan. Dock sägs det att tjejer är lite mognare än killar som är födda sent.

    Man vill göra "rätt" och tänker på månader när barnet ska vara fött tex.

    Mitt mellanbarn skulle födas i slutet på januari men föddes tidig oktober. DÄR dras jag av skuldkänslor att skolan kommer starta ett år innan man skulle egentligen.

    Förstår att du blev ledsen när mensen kom :( man blir så besviken!
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Frustreradlessen) skrev 2021-01-10 19:45:17 följande:

    Ja, särskilt när min menscykel bara blev 25 dagar. Det har hänt en gång tidigare det senaste året, annars är den 27 eller 28 dagar men aldrig längre eller kortare. Alltid BIM 14 dagar efter utslag på digitalt ÄL-test.

    Men mens kan ju bråka så...


    Min mens börja strula när vi började försöka. Blev 2 dagar sen ena månaden. Månaden innan jag blev gravid så kom små blödningar 4 dagar innan och mensen starta 2 dagar tidigt. Hade så ont då så jag misstänker ett mf. Men månaden efter så tog det sig.

    Hoppas på din tur nästa månad! Enda bra att den är 2 dagar tidig är att man kan börja om tidigare. Jobbigare när menaen blir försenad och testen tokblanka.
  • Anonym (Babymama)

    [quote=80898090][quote-nick]Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-01-18 10:19:24 följande:[/quote-nick][/quote]

    Stoort stort grattis!! :)

  • Anonym (Babymama)

    [quote=80898090][quote-nick]Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-01-18 10:19:24 följande:[/quote-nick][/quote]

    Hur långt blir det mellan barnen? :)

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2021-01-19 08:57:16 följande:

    Jo jag vet det kan ta tid och ibland räknar jag med att vi inte kommer kunna få barn alls bara för att på något sätt inte bli för hoppfull inför varje försök.

    Sen självklart pratas det inte tillräckligt om hur många som faktiskt måste kämpa på det här sättet innan en graviditet ens är möjlig för dom.

    Just idag så vart mensen bara droppen som fick bägaren att rinna över. Då jag redan har det ganska tufft mentalt med ett jobb som jag inte trivs med, som hela tiden strular och arbetstider som egentligen blir helt fel för mig personligen. Så inte nog med att det är tufft att försöka få barn, så måste jag försöka komma på hur jag vill göra med jobbet. Fortsätta jobba då jag ändå har ett jobb? Söka nytt? Börja studera? Osv. Känns som att inget val är rätt av olika anledningar just när man försöker skaffa barn mitt i allt. Jag har för mig att några av er pratade om byte av jobb tidigare innan ni plussade. Hur tänkte och valde ni?


    Så tufft :( tror det är bra att man tillåter sig känna att det är skit så man inte går och bär det inom sig. Hoppas att det snart blir ett plus <3

    Vet inte om du menar mig men jag skrev om att jag fick jobberbjudande. Men jag valde att tacka nej för jobbet jag har nu så känner jag ingen stress att komma tillbaka. Har varit borta från jobbet 2.5 år och kommer vara ca lika länge när nästa bebis föds. Kändes dumt att byta jobb för att sen gå hem.

    Kändes som rätt val för mig då jag plussade efter. Men lite jobbigt var det just då, när man inte vet när plusset skulle komma.

    Mitt nuvarande jobb vill jag egentligen inte tillbaka till.

    Blir ju lite annat för dig som jobbar nu. Finns det andra tider inom det arbetet? Kanske värt att sträva efter då, inte kul med barn och tider man inte gillar.
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2021-01-19 10:24:20 följande:

    Ok, ja alla har ju olika förutsättningar och olika jobb så går väl egentligen inte att jämföra.

    Nej det finns ju inte det. Det är antingen pass på dagen eller natten, det är just nätterna som är jobbiga. Det vart en ändring med nätter i våras så innan det va det bara till sen kväll och det tyckte jag inte va några problem. Men sen när det vart nätter också så kan jag ibland gråta mig igenom en hel dag innan jag ska gå på mitt kvälls/natt pass för att jag verkligen inte vill. Sen är det hela tiden folk som börjar och slutar på det jobbet så har inte haft ett fast schema sen augusti, bara fått veta typ vecka för vecka hur man ska jobba så går inte att planera saker heller. Sorry om jag nu bara spyr ut all negativitet på er nu, men jag vet ni kan ta det :) <3


    Usch vad jobbigt!! Du kan inte prata med chefen då? Endel tänker inte på hur man känner och bara för man går med på det så tänker dom att man är ok med det.

    Spy ut det bara, det får man <3
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu