Inlägg från: Anonym (Babymakeing) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymakeing)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Första) skrev 2020-12-18 14:06:07 följande:

    Bim vart framflyttad en dag så 21/12, men ja det närmar sig. Redan på äl+5 så vart jag ganska säker på att det inte tog sig den här gången och jag har hållit fast vi den tanken mest bara för att inte bli så besviken om mensen kommer på måndag. Men självklart hoppas jag ju att den inte dyker upp :)


    Vad är det som gör att du tror att det inte tog sig? Men förstår dig absolut! Lättare att ställa in sig på det istället för att bli motbevisad åt andra hållet.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-18 15:11:49 följande:

    Mina två cykler innan denna så fick jag otroligt ont i mitt högra bröst från några dagar efter äl fram till mens. Och det har varit samma nu, ont i högra bröstet från äl+5 och har fortsatt ont så därav tron om att det blir samma denna gången.

    Sen vad gäller andra symptom så som illamående och yrsel så är det inget jag kan gå på då jag är van vid att det brukar dyka upp lite till och från mellan äl och mens.


    Ja det är så typiskt att pms och graviditet har ungefär samma symptom :(
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-18 19:48:31 följande:

    Jag mår inte bra alls, tror jag håller på att få missfall igen :?( tog ett test tidigare idag, dock inte hållt urin mer än 30 min men borde vara starkare för det, men testet var svagare än tidigare. Tog mitt sista digitala och det stod dock gravid 2-3 fortfarande. Men iom det lite svagare testet är jag säker jag snart kommer blöda igen... är helt förkrossad :?(


    Nej! :?( men är det under denna graviditeten som du fått starka test efter att ha kissat nyss? Tänker, och hoppas, att det är för tidigt för att det ska ge starkt så kort inpå igen? Om du tar ett test imorgon bitti eller iaf om du klarar av att hålla dig kanske 4h utan att dricka förmycket under tiden så kanske det visar starkare igen?

    Hoppas så att det va nått tillfälligt nu! <3
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-18 21:58:40 följande:

    Har inga fler test men har beställt nya digitala... tänkte höra av mig till KK på måndag och be om hcg prov, får man göra så? Om inte tänker jag kontakta min privata gynekolog som säkert hjälper till med vul i nästa vecka om jag inte hunnit börja blöda...

    Alltså är det inte konstigt?! Har fått tre levande friska barn under mina tre första graviditeter. Sedan bara dör dom? Visst jag är äldre nu men ändå?


    Å så jobbigt :(

    Mer ett mirakel att du fått tre på raken utan några komplikationer tidigare. Inte för att det gör det mindre hemskt att gå igenom det nu :(

    Det är så mycket som ska klaffa och alla celler ska dela sig rätt osv. Ingen lätt process för kroppen att lyckas med men jag hoppas så att allt är bra! Och att det bra va tillfälligt att det blev svagare. Jag har rean förbrukat 3 digitala test sedan i söndags :/ så vet hur det är att ?missbruka? tester och analysera.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Litehopplöst) skrev 2020-12-19 20:07:39 följande:

    Tog ett tidigt test idag.

    Det va negativt :(


    Fortfarande väldigt tidigt :)
  • Anonym (Babymakeing)

    Vi berättade för svärföräldrarna idag. De fick ett brev från vår 1-åring där hon berättar att hon ska bli storasyster :)

    Allt är ju jättetidigt med känner dom och vice versa och hade redan på några timmar blivit erbjuden både glögg och vin. Så känns skönt att berätta för att slippa slingra sig ut situationer också.

  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-20 22:38:00 följande:

    Tack för fina ord <3 ja tidigare har jag inte känt något såhär tidigt, så är inte konstigt för mig att inte ha symtom än. Ja jag tog ju ändå ett digitalt också samtidigt som visade gravid 2-3, och det borde väl visat lägre om något varit fel? Hoppas det var fel på stickan bara...eller något? Det visar sig..,puh...


    Ja säkert bara fel på stickan <3 även om det är lättare sagt än gjort att slå ifrån sig oron. Ingen blödning är ju positivt! Håller tummarna för att allt visar bra.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Xbel) skrev 2020-12-20 13:08:06 följande:

    Hej,

    Följt den här tråden ett tag då vi också har bebisverkstad. Behöver hjälp att tyda detta testet.. är detta positivt?


    Definitivt positivt! :)
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (Första) skrev 2020-12-21 12:23:11 följande:

    Tack för era ord!

    Det tog ett tag för honom att vänja sig vid tanken på barn men när han väl gjorde det så tror jag nästan han vill det mer än mig :) Det klart det är skönt han är så positiv till det och vill det så mycket, hade varit extra jobbigt om så inte va fallet, då hade jag verkligen inte haft någon att prata med det om.

    Hur konstigt det än må vara att prata med totala främlingar om allt detta så är det väldigt skönt att göra det <3


    Beklagar :( men nästa äl! :) skönt att ni är två om det iaf.

    Men visst känns det märkligt bra att prata med främlingar om privata saker hehe. Vi är ju alla i samma båt och kämpar för samma sak. Blir en fin gemenskap i det där man kan dela känslor och erfarenheter som man inte är beredd att prata med sina vänner om.
  • Anonym (Babymakeing)
    Anonym (4a) skrev 2020-12-21 07:24:42 följande:

    Jag hoppas verkligen det! Vågar inte ta något nytt test hur som helst... men ingen blödning än iaf. Hur snart borde det komma om det vore missfall? Kan ju bli ma också iof...


    Jag började blöda ungefär 1 dag efter att strecket blev svagare igen förra månaden.

    Säkert bara defekt test som sagt <3

    Skulle du se om du kunde få nått vul eller mäta hcgt i blodet? Eller har jag helt drömt det kanske.

    Varit lite tumult här med julfirande och familjebråk och grejer. Sambons familj, men vi står lite utanför bråket (tror jag) men man märker klart av en stämning som inte är fullt så julig. Och rätt stressande när man får trippa på tårna för att inte riskera att nån blir stött.
Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu