Inlägg från: Anonym (Babymama) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-09-17 23:30:54 följande:

    Otroligt, jag blir så förvånad att du behövde bli igångsatt. Kroppen är verkligen lustig hur graviditeter och förlossningar kan skilja sig åt mellan samma kvinna! Sa de något om det är vanligt att det kan vara så efter barn så tätt som ni ändå har?

    Satte de dropp och satte en låg dos så det skulle starta långsamt? Åh lilla snuttan, hon kände kanske av att ni ville ha ut henne då hehe skämt åsido. Hoppas inte värkarna var för tuffa för dig. Jätteskönt att det visade sig vara rätt beslut. Vilken kämpe till dotter du fick som återhämtade sig så snabbt! Redan hemma efter två dagar, ni var båda riktiga kämpar. Jättebra jobbat! Du är fantastiskt duktig och hon med!

    Usch vad hemskt att det blev en sån throwback för dig men det är givet att det blev så när du gått genom det du har. Hade personalen koll på din tidigare upplevelse så de gav bra stöd?<3 Pratar du med någon nu i efterhand? Skönt att höra att du känner dig bättre och bättre.


    Jag fick som ett plåster med hormoner som man lägger vid tappen. Den kan sitta i 24h innan det ens börjar men för mig drog det igång med full kraft efter bara 2 timmar. Det var alltså min kropp som gav för mycket värkar som man inte ville och när man i slutet behövde få mer kraft i värkarna så var bebis trött och stressad. Jag fick även en infektion under förlossningen och feber.

    Ja verkligen lustigt hur det kan skilja så. Min första föddes 4 dagar efter bf. Det är även samma pappa med alla barn, är nog mest den frågan jag fått av läkare och dom förvånas över haha. Men annars har jag inte hört några teorier ang det.

    Ja dom har varit väldigt förstående och pålästa den här graviditeten. I början blev jag nästan nervös för dom så noga läste mina journaler flera gånger innan vi skiljdes åt för att inte missa något.
  • Anonym (Babymama)
    hopeforaplusa skrev 2021-11-16 10:46:00 följande:

    Allt gick väldigt bra, det blev uppskjutet med en dag så 3/11 kom mina små tjejer. Dom är fantastiska och njuter av vårat nya kaos<3

    Hur mår alla ni här inne?<3


    Åh stort grattis!!! Hoppas allt gått bra
  • Anonym (Babymama)

    Hallå på er!! Så länge sen. Såg att ni tyckte gruppen håller på att dö ut. Hoppas inte det men hinner knappt komma in själv :( hemma med mina 3 nu. Full rulle när ingen går på förskolan. Längtar lite till våren och RS lägger sig.

    Kan vi inte uppdatera listan typ när man fick barn (månad om man inte vill ge datum) eller när man har bf) och bim också! Ska vara ärlig att jag tappat mycket nu och blandar ihop och svårt att gå tillbaka för att friska upp minnet haha.

    Hoppas det är bra med er alla!

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-12-08 08:49:45 följande:

    Oj tre barn hemma, förstår att du inte riktigt hinner. Hur har du det när din partner kommer hem från jobbet? Får du ta det lite lugnt och vila upp dig då? :) Hoppas du får en del roliga fina stunder i alla fall! Hur har allt gått hittills för er? Hur gammal är bebisen nu? Sorry massa frågor fastän du inte har tid haha!

    Kan leta upp listan lite senare men skriver för mig så länge :) Det börjar närma sig! Jag mår jättebra mestadels, känns toppen och förväntansfull.

    Vecka 33+6 idag, bf 20/1.


    Ja dagarna går i ett! Kom på nu när jag amma lillan att jag inte varit inne här något. Nja när han kommer hem så äter vi middag. Myser en stund ihop sen är det läggdags. Men efter kl 19-20 får jag och bebis en lugn stund ihop :) hon är 3 månader nu!

    Första tiden kunde man inte lägga ner henne 1 sekund innan hon skrek för fulla muggar. Nu har hon kunna sitta lite själv i babysitter eller ligga i babygymmet så har kunnat laga middag tills mannen kommer hem och fixa massor annat såklart. Rätt skönt när man hinner det :)

    Ska bli skönt med lite julledigt nu. Har nog aldrig sett fram emot att sambon ska va hemma 2 veckor haha!

    Hur mår du nu? Känns det jobbigt sista delen av graviditeten? Snart dags ju! Så spännande!!
  • Anonym (Babymama)

    Kan inte heller citatera men stort stort grattis lillskrutten!! Härligt med en bra förlossning <3 

    hur har det gått litehopplöst? <3

    här kämpar vi (mest jag) med 3 barn hemma. Längtar efter vår och sol nu!!

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2022-05-29 09:04:00 följande:
    Det var en tröskel att ta sig över att acceptera det läget ja, men nu känns det ok och vi hoppas varje försök att det ska lyckas.

    Ibland blir man inte riktigt klok på vad kroppen håller på med. Och allra helst då man vill att kroppen ska fungera felfritt. Hoppas att cykeln blir mer förståelig för dig snart och att ni lyckas med ett litet syskon Hjärta
    Åh hade hoppats så att det blivit något för er. Vilka kämpar ni är! Så orättvist att ni ska behöva kämpa såhär länge. Hade inte kunnat hålla hoppet uppe som du gör. Hejja dig <3 
  • Anonym (Babymama)

    Hej på er så himla länge sen jag kika in här, hade glömt av helt. Hoppas det är bra med er!!

    har nu en stor 9 månaders tjej som kryper runt överallt med sina två virvelvindar till storasyskon.

    jag trodde jag skulle vara 100 nöjd med 3 barn eftersom min andra föddes 3 mån förtidigt och inget blev som tänkt. Fick min revansch denna gång. så otroligt glad att få uppleva en normal graviditet och förloasning trots psykiska biten. men i dagarna har jag känt för en 4e. Har aldrig tidigare varit ?redo? i tanken ens efter så kort tid men kanske är det för vi hade tänkt vara klara så man redan tänker på det.. 

    spännande att följa er som kämpar! 


    roligt och gå tillbaka och se allt som skrivits.

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Första) skrev 2022-08-05 21:41:08 följande:

    Jo det är helt rätt. Dock vet jag inte om mf innan v 6 räknas som ett mf inom vården och att vi därför inte kommer att få en utredning pga att båda mf skett i v 5. Jag vill ha för mig att vissa inte ens får en utredning även fast mf skett efter v 6 om man inte har fått det bekräftat av vården att man faktiskt var gravid. Självklart kommer jag höra av mig till vården om det skulle bli 3 mf på rad bara för att få allt kolla om man får det. Men samtidigt så kan det vara skönt med en paus från försöken medans man går igenom en utredning för att få andas lite.


    Vi ska inte ge upp utan fortsätta kämpa tills drömmen blir verklighet. Tack för peppen Hjärta


    Åh vad ni får kämpa! :( Så orättvist det är! Massa styrka till er <3<3
  • Anonym (Babymama)

    Tiden springer iväg!! Min lilla är snart 1 år helt galet.
    skrev att jag var så sugen på en till sist och det är ju fortfarande men samtidigt har jag/vi så mycket annat vi vill ta tag i så en till känns långt bort tyvärr. Min sambo tycker vi har mycket med 3 barn och längtar tills dem blir lite mer självgående och kunna göra lite annat. Jag har inte jobbat på länge funderar på att våga plugga osv.


    hoppas ni alla haft en bra sommar! <3

  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2022-08-22 12:53:49 följande:
    Ojojoj helt otroligt! Min är 7 månader, också galet! Jag känner mig fortfarande helt färdig med barn, vill aldrig mer vara gravid igen! så tacksam för det jag har också.

    Hoppas ni får till en till om ni vill det! Men förstår verkligen din sambo. Du kanske kan börja plugga och se om längtan släpper när du pysslar med annat än barn och annars ta upp frågan igen. Så fint att ni har tre friska barn i alla fall, njut!

    Sommaren har varit fylld av roligheter och snabb! :)
    Verkligen! Idag tog hon sina första steg. Min lilla bebis :?) jaa precis livet är lite på en paus när man har barn.
    så himla skönt att känna så starkt att man inte vill ha fler! trodde jag med skulle känna så haha
    får snart lite bebisar i närheten så hoppas det kan räcka.

    har du fullt upp nu? var väl rätt tätt mellan dina? :) har det funkat bra?
  • Anonym (Babymama)
    Anonym (Liv) skrev 2022-08-22 23:10:36 följande:

    Hoppar in här på slutet. Har ett barn sedan tidigare, vi har försökt i 5 år att få ett barn till, men det har inte blivit så. IVF är inte riktigt görbart då jag skulle behöva göra en annan operation först, som dock skulle kunna riskera mina äggstockar, moment-22. Dock har ingen läkare uteslutit möjligheten att trots allt bli gravid på spontan väg. Får alltid mens max 3 veckor och 5 dagar efter tidigare mens, och imorgon har det gått exakt 4 veckor...jag vet, inte mycket som diffar, men jag hoppas ju. Vågar inte ta ett test än, vågar inte bli besviken igen även om jag är livrädd varje gång jag går på toa. Men så här länge har det aldrig tagit. Håll gärna en liten tumme för mig!Glad


    Välkommen! det låter verkligen kämpigt! Åh håller tummarna!!! 
  • Anonym (Babymama)

    Hej!

    blir så less att jag inte kommer in här så ofta! Man tappar ju kollen känner jag. 


    sist jag skrev så var jag sugen på en till men sambon var inte det. Sen en dag så hade han bara ändrat sig och jag hade varken nämnt och typ förlikat mig med tanken. När han sa det så hade jag precis haft ägglossning men vi testade månaden efter och jag plussade på exakt samma dag som min 2021 bebis. men bf är 3 dagar tidigare.
    har varit såå nervös för framtiden med blandade känslor.

    (har svår havandeskapsförgiftning i bagaget med en bebis på 600g, för er som inte varit med sen start eller som mig är virrig och glömmer av)

    klarade mig från havandeskapsförgiftning med 2021 bebisen och hoppas på en liknande resa med bebis 2023. 


    Är ju tidigt än och har inte varit på ultraljud. 


    bf 24 augusti men kommer bli planerat snitt så kommer bli innan dess om allt går som det ska!

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu