• Anonym (Babymama)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hej!

    Vi är i full gång att försöka bli gravid under ÄL som är i mitten på veckan. 9e-10e sept ungefär.

    Någon mer därute? Eller lite senare! Skulle vara kul att följas åt.

  • Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu
  • Anonym (Första)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2022-06-21 22:28:57 följande:
    Nämen äntligen!! STORT GRATTIS!! <3 Äntligen er tur. Håller tummarna och önskar på alla stjärnor att det går vägen nu. Wow ett plus, hur känns det? :D
    Tack GladHjärta Jag har väldigt svårt att ta in det och förstå att det är sant. Jag går konstant och tittar på testet bara för att försäkra mig om att det verkligen står gravid och inget annat. Samtidigt så är jag väldigt rädd och orolig för allt som inte får hända. Men jag försöker tänka att det är ett barn jag väntar och inte ett missfall.
  • Anonym (Första)

    Babymakeing: Tack så mycket Hjärta Det blir v 5 idag. Känns så overkligt att ens säga det Glad

  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Första) skrev 2022-06-22 08:59:48 följande:
    Tack GladHjärta Jag har väldigt svårt att ta in det och förstå att det är sant. Jag går konstant och tittar på testet bara för att försäkra mig om att det verkligen står gravid och inget annat. Samtidigt så är jag väldigt rädd och orolig för allt som inte får hända. Men jag försöker tänka att det är ett barn jag väntar och inte ett missfall.
    Förstår det verkligen! Men som du säger bär du på en bebis nu, er alldeles egna bebis som ni har väntat så länge! Helt underbart är det, våga vara glad och hoppas på det bästa! :D<3 Spännande att kika på testet, älskade det mina graviditeter. Ska du testa fler gånger eller vänta på inskrivningen nu? :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymama) skrev 2022-06-14 23:57:17 följande:

    Hej på er så himla länge sen jag kika in här, hade glömt av helt. Hoppas det är bra med er!!

    har nu en stor 9 månaders tjej som kryper runt överallt med sina två virvelvindar till storasyskon.

    jag trodde jag skulle vara 100 nöjd med 3 barn eftersom min andra föddes 3 mån förtidigt och inget blev som tänkt. Fick min revansch denna gång. så otroligt glad att få uppleva en normal graviditet och förloasning trots psykiska biten. men i dagarna har jag känt för en 4e. Har aldrig tidigare varit ?redo? i tanken ens efter så kort tid men kanske är det för vi hade tänkt vara klara så man redan tänker på det.. 

    spännande att följa er som kämpar! 


    roligt och gå tillbaka och se allt som skrivits.


    Jag tycker också det var jättekul med en uppdatering från dig nu när det gått ett tag men kom av mig med svar.

    Stor hon har blivit nu och kryper, så kul!

    Häftigt att känna en längtan efter en bebis till denna gång! Tror också mycket att det beror på att ni egentligen hade bestämt att det var sista.

    Hur går tankarna hos din man? :)
  • Anonym (Lillskrutten)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2022-06-22 08:35:58 följande:

     


    hej! Kul med en uppdatering :)
    vi hade bestämt två sen innan men förlossning och första veckan med bebis gick så smidigt så jag blir sugen på att uppleva bebistiden igen. 


    samtidigt vet jag inte om jag orkar med en graviditet till, både för den mentala biten men också den hemska foglossningen som typ gjorde mig näst intill sängliggande sista tiden.


    sen efter blödningen kände jag att jag inte vill utsätta mig för mer trauma.. meeen när man håller det lilla knytet och tänker att allt nu är sista gången så blir jag ändå lite sugen på en till.  


    mysigt med en krypare hemma Hjärta men förstår att du har fullt upp! 


    Kul att höra ifrån dig också! Hur gammal är din bebis nu? Tror risken finns att man alltid blir sugen på en till och en till och en till haha. Bebisarna blir större och till barn och då saknar man den gosiga bebistiden. Men det är tufft, graviditet och förlossning och en nyfödd, man har ingen aning hur det går och vad man får nästa gång.

    Ni får fundera och diskutera riktigt ordentligt. Vänta tills barnen är aningen större och känna om ni orkar tre BARN och inte bebisar haha.
  • Anonym (Lillskrutten)

    Min lilla tjej blir strax fem månader. Hon har varit en väldigt enkel och snäll bebis. Storebrorsan tycker det är så kul och mysigt med en bebis att pussa och pyssla om, ibland märker vi av lite avundsjuka. För min del finns det inget bebissug än, kanske för att jag har fullt upp med två små! Både min man och jag känner oss färdiga nu. Vi har en perfekt familj och är så nöjda! :)<3

  • Anonym (Första)

    Lillskrutten: Vi ska försöka glädja oss Hjärta Jag köpte testet igår och det enda som fanns var CB ultra tidigt eller rfsus remsor. Då ville jag ha de svart på vitt så köpte CB. Igår så var det bim-1, jag brukar aldrig testa innan bim för att jag hellre väntar på mens än att bli besviken på negativa test. Idag dock så har det varit jobbigt, bara för att det är bim idag. Jag har gått halva dagen och varit orolig för att mensen kommer ändå. Det kom lite brunt på papperet idag, med betoning på lite, då blev jag såklart orolig. Gick över och köpte ett CB med veckoindikator och den blev ju också positiv så jag känner mig lugn nu. Jag kommer nog vänta någon vecka till och ta ett nytt test med veckoindikator för att se så det stiger innan jag vågar höra av mig för inskrivning.

  • barnlängtan2021
    Anonym (Första) skrev 2022-06-21 21:15:48 följande:

    Idag kom äntligen plusset! Som vi har väntat. Jag är otroligt glad men samtidigt ödmjuk för hur detta kommer gå. Vi håller tummarna här hemma för att allt kommer gå bra Hjärta


    Men oj va roligt! Stort grattis och vi håller tummarna! 
  • Anonym (Första)
    barnlängtan2021 skrev 2022-06-23 18:05:31 följande:
    Men oj va roligt! Stort grattis och vi håller tummarna! 
    Tack fina du Hjärta Hoppas att du också plussar snart med eran tvåa Glad
  • Anonym (Första)

    Det gick ju inte så bra det där. För fyra dagar sedan så började jag blöda lite smått vid lunch och några timmar senare så va blödningen igång på riktig. Jag antar att det vid ett sånt här tidigt mf mer räknas som en kemisk graviditet. Vi vart självklart jätte ledsna men nu några dagar senare så känner jag bara att jag vill att det ska vara över så vi kan börja försöka igen. Jag har nya graviditetstest som borde komma i lådan idag eller imorgon och hoppas att det redan nu kan visa negativt så jag vet att hcg är ute ur kroppen. Det är bara att ta nya tag ock hoppas på att det inte tar lika lång tid innan nästa plus vill dyka upp för oss Glad

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu