Inlägg från: Anonym (Litehopplöst) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Litehopplöst)

    Någon mer som har bebisverkstad nu

    Hopeforaplus skrev 2021-01-14 07:20:54 följande:

    Inte gravid nu heller som jag visste. Varför går det inte?


    Så ledsen för din skull. :(

    Är fortfarande tidigt dock.

    Jag tänker testa på lördag igen. Tror inte på pluss här heller.
  • Anonym (Litehopplöst)

    Jag har varit på gynundersökning inför ivf idag.

    Tydligen blodfyllda cystor på en äggstocken (pga endometrios) och den andra sidan är äggledaren ev stopp i. Så inte så konstigt kanske att det inte blir pluss.

    Nu är iaf cirkusen igång så blir det inget pluss denna månaden ska jag vaccinera mig och sen börja med sprutorna månaden efter (måste vänta en månad efter vacc). Om inte covid situationen kommer in och förstör.

    Hoppas såklart på ett plus nu ändå.

    Men skönt att veta att bollen är i rullning.

  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Babymakeing) skrev 2021-01-14 13:16:32 följande:

    Då är det på g nu! Tänker att går det inte nu finns det bra hopp om att det går med ivf iaf :) blir det vaccin i nästa vecka då om det inte blir något plus före?


    Ja det är så jag tänker. Vaccin så fort mensen kommer (och jag hinner) :)
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-01-15 18:07:46 följande:

    Visst är det så, hemskt jobbigt! Precis så, förra månaden kom den 2 dagar sent, därför räknade jag 2 extra dagar direkt i bim-listan. Innan graviditeten diffade min cykeln mellan 27-32 dagar. Idag är dag 31 i cykeln. Men jag är helt säker på att mensen kommer komma, idag har jag haft mer bruna flytningar och för min kropp betyder det bara en sak. Skittråkigt, önskar bara att mensen kunde slå till nu så den sista lilla strimman hopp slocknar och jag kan se fram emot nästa försök.


    Skickar styrkekramar till dig.

    Om mensen kommer nu håller jag tummarna för nästa cykel.
  • Anonym (Litehopplöst)
    Hopeforaplus skrev 2021-01-16 11:20:30 följande:

    Bröt ihop igen. Nästa blir vårat 6e försök. Ett halvår av det här. Man känner sig så maktlös. Man kan inte göra någonting förutom att kolla sin äl. Tack för dina fina ord<3


    <3 <3 <3

    Ja man känner sig verkligen maktlös. Kan liksom inte göra mer än man gör och det är som ett lotteri om det funkar eller ej.

    Normalt att bryta ihop. Bryt ihop och kom igen som min syster brukar säga. Nästa gång kanske är din gång.

    Håller tummarna för dig.

    Vi måste nog pausa nästa cykel pga vaccination.

    Kroppen beter sig annars som vanligt så hyser inga större förhoppningar och mens förväntad på tisdag.
  • Anonym (Litehopplöst)

    Det går inte att vara neutral när det gäller såna här saker.

    Hur man än försöker så blir man påverkad och kanske tom lite smågalen. Men det är okej. :)

    Jag har under denna tiden insett att ALLA känner liknande saker och går igenom samma känslor av hopp, förtvivlan, hopp, sorg, hopplöshet, hopp om vartannat. Vare sig det är försök nr 3 eller nr 18. Tar det sig inte på första försöket så hamnar vi alla där. Iaf allra flesta :)

    Det ger mig tröst att jag inte är ensam och att så många andra går igenom samma sak och att jag inte är galen som letar symptom och gråter vissa gånger när mensen kommer trots att jag redan visste att den skulle komma.

    Processen är ensam nog som den är. För även om min sambo är klok och verkligen försöker förstå så kan han inte förstå fullt ut hur det är att vara kvinna i en sån här process.

    <3

  • Anonym (Litehopplöst)

    Idag sjönk temperaturen så imorgon kommer nog mensen.

    Isåfall helt enligt plan. Förutom att min plan va att jag istället skulle bli gravid.

    Har den inte kommit imorgon på bim så tar jag nog ett test. :)

    Lillskrutten. Håller med de andra. Låter inte alls orimligt att du skulle vara gravid. Rosa flygningar kan man visst få ändå.

    Håller tummarna.

  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Lillskrutten) skrev 2021-01-18 10:16:41 följande:
    Jag är verkligen tacksam för varenda en i den här tråden som är med och stöttar främmande kvinnor på nätet, ni är guld värda! Hoppas alla här får sitt efterlängtade plus och ett friskt barn väldigt snart.
    Imorse berättade jag allt om senaste dagarna för min man, att jag troligtvis inte är gravid men att det kan vara skönt att testa. Kände att jag inte orkade gå runt med funderingarna ensam längre. Jag trodde att jag skulle spy när jag tog testet för jag var så nervös. Första sekunderna var det helt blankt och mitt hjärta sjönk men sen blev det starkare och starkare. Visade sig att jag i alla fall var gravid helt utan symptom ännu!
    Jag kan inte förstå det och måste titta på testet hela tiden. Jag är så otroligt tacksam! Jag ska försöka njuta varje dag av att vara gravid och njuta varje dag av att ha min son, jag är medveten om hur lyckligt lottad jag är. Jag hoppas alla i den här tråden kommer dit snart också!
    Ni är underbara och ni kommer snart belönas med lika underbara bebisar 
    Ååh vad roligt!!!

    Grattis! Så glad för din skull. <3
  • Anonym (Litehopplöst)
    Anonym (Första) skrev 2021-01-19 07:56:38 följande:

    Och så kom mensen nu på morgonen. Vilket betyder att fjärde försöket också bommade. Den här gången vart det faktiskt riktigt jobbigt. Jag hade väl sett det fjärde försöket som någon slags milstolpe och att det va försöket som skulle lyckas men inte det. Så bara tanken på att vi går in i försök nr fem är mentalt tuff.

    Jag ska ändå inte säga att jag trodde jag va gravid innan mensen kom nu, för jag förstod att den skulle dyka upp igår eller idag. Men nu när det blev så definitivt att det inte gick den här gången heller så vart det jobbigare än de andra gångerna det inte heller gått vägen. Att åter gå tillbaka till ruta ett är det sista jag vill, men vad ska man göra, det är bara att fortsätta försöka för någon gång måste det ju gå!


    Ååh. Så ledsen för din skull.

    Man blir så ledsen när mensen kommer.

    Nästa månad kanske är din tur <3

    Instämmer i de andras god råd och pepp.

    Gällande jobbet så är det inget konstigt idag att byta jobb även om man är gravid. Många företag struntar fullständigt i det och ser endast till möjligheten att anställa en kompetent person och de kan vara svåra att hitta ibland och väl värda väntan.

    Värt att titta på är eventuella förmåner på nuvarande jobb jämfört med nytt. Mitt företag har tex väldigt bra förmåner med extra föräldrapenning vid föräldraledighet om man jobbat där mer än två år. Man får nästan full lön en lång period och även bra tillskott därefter. Såna saker kan göra det värt att stanna.

    Annars, trivs du inte och inte mår bra och chefen är oförstående så sök nytt och byt chef. :)
  • Anonym (Litehopplöst)

    Förväntade mig mensen idag då jag hade ÄL den 5e.

    Vaknade typ fem gånger inatt och trodde att nu så kommer den.

    Den har fortfarande inte kommit.

    Hade i en tampong under dagen för jag hade osäker tillgång till toalett under dagen och ville inte bli överraskad och såg endast minimalt med brun-vit flytning.

    Känns iof som den är på gång när som helst. Men vågar jag hoppas? Kan inte låta bli att hoppas lite lite.

Svar på tråden Någon mer som har bebisverkstad nu