Inlägg från: sofia198801 |Visa alla inlägg
  • sofia198801

    Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn

    Hoppas in här. Är 32 och har försökt i 6 månader nu. Äl+7 men ganska säker på att det inte tagit sig. Börjar få molvärk i ländryggen vilket jag alltid har innan mens.

    Inga barn men 2 aborter sen tidigare vilket börjar kännas lite jobbigt Eftersom det nu inte alls vill ta sig. Dåligt karma typ.

  • sofia198801
    NatMar005 skrev 2020-10-11 17:16:31 följande:

    Är lika gammal som dig och har också 2 aborter i ryggen + ett missfall. Massa kramar <3


    Tack snälla. Vad jobbigt med missfallet :( Hoppas du fick bra stöd <3 Hur länge har ni försökt och var är du i cykeln nu?
  • sofia198801
    NatMar005 skrev 2020-10-11 18:29:43 följande:

    Det knäckte mig där och då, gjorde svinont på alla sätt och hade tyvärr dåligt med stöd omkring mig. Min bm var hemsk, hon sa att hon tyckte det var lika bra. Vidrig.

    Slutade med mina minipiller 11/9 så började helt nyligen. Har inte haft mens på 4 år så vet faktiskt inte hur min cykel ser ut men fick mens fre 9/10 så vi får la se.

    Hur ser det ut för dig? Och du, jag tror inte på karma - särskilt inte dålig sådan. Och skulle jag ha fel så har jag 9ch den där Karma en del otalt med varandra så skulle du se henne så meddela gärna. ;)


    Usch, vad hemskt. Riktigt illa.

    Åhh vad spännande. Då är ni precis i startgroparna. Härligt! Äl om knappt två veckor då kanske.

    Hah, tack snälla :) tror väl heller inte på karma när det gäller sånt här egentligen. Bara så irriterande att det tidigare gått så enkelt och oplanerat, men nu inte vill ta sig. Men men, ska ha mens på torsdag. Inga graviditetsymptom men kan inte låta bli att hoppas ändå.
  • sofia198801

    Ja det är en balansgång det där. Skönt att vara här inne och bolla tankar med andra, samtidigt jobbigt om man blir för fixerad och inte kan tänka på annat.

    Testade magasinet imorse men är ju ett par dagar kvar till BIM, så hoppas minilite fortfarande. Men nu ska jag inte testa förens fredag har jag bestämt och är det neg då, så är det bara att njuta av ett glas vin i helgen ta nya tag om ngr veckor :)

Svar på tråden Vi som är 30+ och försöker med vårt första barn