Inlägg från: Anonym (Linn) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linn)

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    Att få en upptagen karl intresserad är tyvärr inte det minsta svårt. Dejtingsiterna vimlar av dom. Har flera väninnor som dejtat killar som de trodde var singlar, men efter någon/några träffar så kryper det fram att de visst har partner och barn.

    Självklart kommer då alla de vanliga ursäkterna fram: Vi har glidit isär. Hon förstår inte mig. Hon vill inte ha sex lika ofta som jag vill. Jag skulle ha lämnat men jag tänker på barnen. Eller varför inte klassikern: Jag skulle ha lämnat men hon mår psykiskt dåligt.

    En bra man försöker lösa problemen och går inte det så lämnar man. En dålig man söker en lättillgänglig kvinna istället.

    Jag vill inte vara kvinnan som denna dåliga man väljer. Usch.

    Man ska även minnas att de flesta av dessa män har det bra hemma. Vad de egentligen söker är spänningen och kicken som det ger att göra något så förbjudet och moraliskt dåligt. De döljer detta genom att klaga på sin fru så den godtrogna kvinnan ska tycka synd om honom och gå med på att smyga och ställa upp när han kan smita ifrån familjen.

  • Anonym (Linn)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-19 10:13:33 följande:

    Haha, han väljer inte mig som partner!

    Jag vill som sagt inte ha honom mer än för stunden, och då intresserar hans privatliv mig lika lite som t ex ditt gör.

    Jag bjuder på kicken! Jag får en själv på köpet. Har du inte förstått det?

    Jag skiter fullkomligt i vad han gör när vi inte är tillsammans och med vem.

    Är inte intresserad av hur hans förhållande är, hur gamla hans avkommor är eller var de bor. JAG BRYR MIG INTE, för snart tusende gången.

    Tro inte att jag är godtrogen, det är jag inte. Möjligtvis egoist när det kommer till livsnjutningar, men godtrogen? Haha, absolut inte.


    Nej jag vet att du inte vill ha ett förhållande. Det vill inte männen heller, men de är ju inte dummare än att de lägger fram det så. För det låter bra och ökar chansen för att kvinnan ska tycka synd om honom och släppa till.

    Själv tycker jag att såna män är hemska och skulle inte vilja vara med dom, någon slags standard håller jag på iallafall.

    Jag tror absolut att det finns många singelmän därute som skulle uppskatta en kk. Så varför väljer du just upptagna män? Är det någon form av självskadebeteende?
  • Anonym (Linn)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-19 10:33:29 följande:

    Nej, de lägger inte fram det så. Inte de jag intresserar mig för.

    Det är dina blåögda och godtrogna väninnor som gått på den bluffen, inte jag. Så detta kan du predika för dem istället.

    Resten har jag redan svarat på.

    "Självskadebeteende"? Haha, nej tvärtom!

    Och vad DU tycker eller vill med uptagna män är inte relevant.


    Har du blivit bedragen tidigare och nu "ger du igen"?

    Jag och många med mig förstår inte varför man väljer att gå mot det mörka och moraliskt fula, när man kan välja ett okomplicerat liv istället.
  • Anonym (Linn)

    Tror inte att någon förstår syftet med denna tråd.

  • Anonym (Linn)
    Anonym (Kim) skrev 2020-09-19 17:23:06 följande:

    Hoppas du får en underbar kväll.

    Du förklarar att du inte vill ha en seriös relation just nu. Du vill ha kravlöst sex och livsnjutning.

    Vad är det som ska till för att du ska ändra dig? När når du din gräns till att börja funderar på en monogam stabil relation? Du kan ju inte slå av och på. Har du en tidslimit eller hur har du tänk träffa en partner? Har du tänkt på vad du har med i bagaget in i en ny relation. Din partners tillit? Att du inte väljer kk utan män i relation, beror det på att du vill vara den enda han har sex med, förutom frun. Det kan inte bero på relationsbiten. Kk vill inte ha fast heller likväl som den upptagne mannen.

    Jag gissar att du inte kör bara en i taget. Det blir alldeles för lite action och dötid för dig. Då blir det den klassiska älskarinneväntan. Envägskommunikationen med mannen i fråga som idkar familjeliv. Det är nog rätt ensamt.

    Bejaka din sexualitet men välj lite klyftigare. Om du sket i den andra kvinnan skulle du inte ha så många åsikter om henne. Att hon inte ger och vattnat å gu? vet vad. Då skulle det bara besvaras med en axelryckning.

    Att du får klös av antiotrohetsivrarna är inte ett dugg förvånande. Dock förvånad över att så få likasinnade stöttar dig.

    Det hade varit spännande att följa.

    Önskar att det varit en mer nyanserad debatt och fler klara svar. Mycket pajkastning.

    Har ingen egen erfarenhet åt något håll.


    Ja det hade varit intressant med en mer djupsinnig diskussion. Vad har föranlett detta? Vad är det som driver TS. Hur ser framtiden ut. Men jag upplever det som att TS inte önskar diskussion och analys, utan kraftfullt slår ner på alla försök till samtal och förståelse.

    Konstigt då detta är ett diskussionsforum.
  • Anonym (Linn)
    Anonym (h) skrev 2020-09-20 13:07:24 följande:

    Ok, det missade jag.

    Det kanske hon svarar på när hon läser detta, hon kan ju ha missat det av bara farten också.

    Eller så tycker hon kanske att det inte har med saken att göra, vilket det inte har.


    Är du månne TS, men under nytt nick?

    Du försvarar henne väldigt och förklarar för oss andra hur hon tänker och varför hon gör som hon gör.
  • Anonym (Linn)

    Ja... skriver man en sådan rubrik, förklarar att man enbart har sex med upptagna män för sitt eget nöjes skull och sedan kastar ur sig att det är fruns fel att han är otrogen... Man inbjuder inte direkt till konstruktiva samtal då.

    Men detta är en trolltråd så..

Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!