Inlägg från: Anonym (Naiv) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Naiv)

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    Jag var som du när jag var yngre. Numera stadgad och förälder. Hade då någon vision om att jag var ?all that?, kände mig utvald och hade kontroll över situationen. Tyckte att jag var häftig som sket i kvinnorna som bedrogs och tyckte nästan att jag var bättre än dom. Nu med facit med hand så kanske det så jag kände men mest troligt var att de flesta männen var lika oärliga mot mig som dom var mot kvinnorna som dom bedrog. Skillnaden mellan dig och mig var att jag inte startade någon tråd på FB för att söka ännu mer bekräftelse på hur cool jag var eller att provocera. Tycker bara du är naiv och barnslig.

  • Anonym (Naiv)

    Okej,

    Nu har jag en fråga till TS .

    Varför vill männen vara med dig? Vad är det i din personlighet/utseende/uppförande som gör det så oemotståndligt att man som man väljer att riskera allt man har.

  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-16 20:16:43 följande:

    Det får du fråga dem om.

    Antagligen har jag något som lockar dem.

    Som är värt att gambla för.

    Annars hade de inte gjort det.


    Tack för ett icke -svar.

    Kom igen! Alla arma kvinnor som blir bedragna av deras odågor till män vill ju veta hur man ska överlista en sån superkvinna som du!
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (h) skrev 2020-09-17 04:59:36 följande:

    Det var inget ickesvar, tror du ts frågar dem?

    Hon är förmodligen förbannat sexig och sensuell, det är nog inte mer komplicerat är så.

    Jo, en sak till kanske. Kravlös ger och tar. Utan en massa gnäll och krav om att det ska skaffar ungar, äktenskap och allt som hör till.

    Gissar jag.

    Vad tror du ts?


    Men naaw! Gulligt! Klubben för inbördes beundran.

    Nu var det ju ts själv som hade startat tråden och inte någon av ruasinkakorna så jag tycker det är ett ickesvar att säga att man ska fråga någon annan.

    De flesta kvinnorna kan faktiskt med lite vilja vara förbannat sexiga och sensuella om dom vill. Något kort i rockärmen måste väl finnas.
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-18 16:08:58 följande:

    Jag är ingen superkvinna, och alla arma kvinnors män är inte odågor.

    Det är män som vill ha något som deras kvinnor uppenbarligen inte klarar eller vill ge dem.

    Det handlar inte om att du behöver överlista mig, det hela är egentligen väldigt enkelt.

    Vissa män har slutat tända på sina fruar för att de t ex har blivit överviktiga, eller för att de på andra sätt har slutat bry sig om sitt yttre.

    För även om någon här skrev att det är det inre som räknas så vill nog de flesta iallafall inte ha en partner med ett sjaskigt yttre.

    För min del betyder det yttre mest, då jag bara ska leka tillfälligt med dem iallafall. Fast de flesta har åtminstone hyfsat bra positioner på t ex sina arbeten, eller i samhället.

    De med högre positioner i samhället är dock mer försiktiga, då åker vi lite längre iväg när vi ska ha en helt helg på hotell med middagar, spa och mycket... sex.


    Jag var smått ironisk när jag refererade till superkvinna, arma kvinnor och odågor till män vi verkar inte tala samma språk samma. Jag tänker inte pådyvla någon diagnos utan snarare att du bara en personlighet och du verkar så grymt osympatisk och trist. Att du bara ser din attraktion i att vara snygg och sexig till skillnad från de kvinnor vars män som väljer att vara otrogna med dig. För mig sverkar det som att männen du träffar är av samma kvalité. Min erfarenhet säger att dessa män är lika lodiga dom som sina kvinnor. Kvinnor gör sig fina så länge deras män gör sig fina för dem. Kan lova dig att det är så i 90% av fallen.

    Skulle det vara ?finare ? bara för att du får en spahelg med en vd i Gimo än ett natt med en truckförare på ett Scandichotell i Arvika eller vad villl din få sagt? Skulle vi bli mer impade?

    Du förefaller ganska endimensionell och platt när du menar på att du personligen inte sårar någon och att du inte behöver ta ansvar för det.Rätt i sak men fel i praktik. Normala människor utan diagnoser distanserar omedvetet sig från sina äkta partner vid otrohet. Man vet när något är fel och man känner det som bedragen kvinna. Det beteendet bidrar du till och jag har svårt att ta in att det är något att vara stolt för, än mindre att starta en tråd på FL och spela Allan Ballan.
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Linn) skrev 2020-09-19 17:55:29 följande:

    Ja det hade varit intressant med en mer djupsinnig diskussion. Vad har föranlett detta? Vad är det som driver TS. Hur ser framtiden ut. Men jag upplever det som att TS inte önskar diskussion och analys, utan kraftfullt slår ner på alla försök till samtal och förståelse.

    Konstigt då detta är ett diskussionsforum.


    Åsiktskorridoren är trådsmal och sjävklart ska den självutnämnda drottningen av Pleasure får regera som den envåldshärskare hon är . Hon får väl hålla hov någonstans där det inte finns folk som ställer frågor även om man inbjuder till frågestund. Förstår verkligen inte vitsen. Förväntade hon sig att folk skulle blåsa i horn och rulla ut röda mattan och sjunga hejaramsor om hur cool och häftig hon är?
  • Anonym (Naiv)

    Man blir ju bara trött om man har uppfattningen om att det är kvinnorna som gjort fel bara för att deras män inte kan hålla byxorna stängda . Varför sånt kvinnoförakt från ts? Nog för att jag inte direkt brydde mig under den tid jag höll på om de bedragna men jag skulle aldrig sjunka så lågt att jag beskyllde kvinnorna för deras mäns handlingar.

  • Anonym (Naiv)
    Anonym (h) skrev 2020-09-21 05:09:43 följande:

    Djupare plan än ni kan se?Vad är det för trams?Förstår precis vad du menar men du ska nog inte räkna för mycket med att ts kommer ge den informationen när du skriver på detta näsvisa, lite förmersättet som du gör.Genom att dumförklara andra blir man inte heller speciellt populär. Men det vet du säkert redan.Men var är ts?


    Hahaha! ?Var är ts??

    Jobbigt att drottningen lämnat sitt hov. Nu får du föra talan själv för alla livsnjutare mot oss andra överviktiga, lodiga och bittra moraltanter som inte hat förstånd att förstå oss på ert stolta manifest .
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Naiv) skrev 2020-09-21 07:28:47 följande:

    Hahaha! ?Var är ts??

    Jobbigt att drottningen lämnat sitt hov. Nu får du föra talan själv för alla livsnjutare mot oss andra överviktiga, lodiga och bittra moraltanter som inte hat förstånd att förstå oss på ert stolta manifest .


    Detta var riktat till h . Beror om ursäkt.
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-21 11:23:40 följande:

    Du skickade det till rätt person, så du behöver inte "bero" om ursäkt.

    Är du onykter eller?


    Men vi säger det . Låter mycket roligare att vara full tidig måndag än att min telefon är spräckt och lever sitt egna liv.
  • Anonym (Naiv)
    smulpaj01 skrev 2020-09-21 15:43:00 följande:

    Fast alla förstår ju var "tjusningen" ligger, det gör även du. Hon har noll självkänsla och springer efter gifta män för att få någon form av bekräftelse. Deras fruar är ju övervika, fula och kan inte vattna sin egen gräsmatta. TS är snyggare, sexigare och kan ha heta helger med dessa bottenskrap. Frunkan aldrig komma i närheten av ts, hon går igång på att bräda fruarna. TS är en mycket bitter och tragisk människa, jag hoppas hon får hjälp att må bättre snart.


    Finns ingen anledning att ödsla energi och hjälp på en person som uppenbarligen inte uppfattar sina problem själv. H*n trivs bra med det och vi andra med lite en bättre inställd moralisk kompass kan bara klia oss i huvudet och undra vad som gick fel. Man får gud förbjude inte pådyvla ett epitet eller åsikt om Ts beteende för då blir man klassad som 1. Bitter. 2 . Överviktig 3. Osexig 4. Onykter och är således inte berättigad att få sina spörsmål besvarade . Frågor på det?
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-21 16:12:13 följande:

    De jag kallat för bittra har varit övertydliga med sin bitterhet. Så enkelt var det.

    Sen om de är tjocka, osexiga eller fulla kan jag naturligtvis inte veta.

    Lika lite som du och en del andra sitter och proklamerar i långa utläggningar om hur jag är, vilka problem jag behöver hjälp med och min påklistrade kassa självkänsla.

    Gör det er bättre?


    Det enda jag nämnde var att du var otrevlig och det är du ju. Det är fakta. Har ingen aning om vad du har för diagnos (skulle dock kunna ge en kvalificerad gissning på en släng Aspbergers med tanke på din avsaknad förståelse av ironi och humor) och hade egentligen inget intresse om att ta reda på det heller . Det var inte förrän du själv började svamla om att man själv skulle ta reda på svaren om dig själv när du i själva verket redan i trådstarten var tydlig med att det var frågestund.
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-21 16:45:24 följande:

    Du kan behålla dina amatördiagnoser. 

    Är du inte läskunnig eller förstår du inte vad du läser?

    Om jag är otrevlig så är det för att jag blir otrevligt bemött och inget annat.

    (Du är väl den sista som ska yttra sig om att svamla........)

    Påminner om min tilläggstext i ts.


    Hahahahaha!

    Vad som helst för att provocera fram en reaktion från drottningen av Pleasure. Är fullt medveten om att du inte önskar några diagnoser från oss glada amatörer men ditt beteende är bara en sökning på Google och lite livserfarenhet för att fastställa. Krävs ingen psykologexamen för det uppdraget.
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-21 16:56:31 följande:

    Genom sig själv känner man andra.

    Vet du vad? Jag har tröttnat på att besvara dina dumheter så vill du ha några mer svar så vet du vad som gäller.

    Så, nu kan du gapflabba och slänga iväg en diagnos till. Varsågod!

    Lilla gumman då. 


    Åh! Old school härskarteknik. Läckert!

    Jag fick iallafall svar på frågan om männen blir betuttade av dig för att du ger dom lite motstånd. Insåg i de sista svaren från dig att du ger med dig ganska lätt. Går upp i affekt för ingenting. En liten flicksnärta som jag borde inte vara någon match. Kom igen nu!
  • Anonym (Naiv)
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-21 18:31:21 följande:

    Man kan vara saklig och kritisk utan att vara otrevlig.


    På riktigt.

    Din rubrik och trådstart är varken trevlig eller saklig.

    Den baseras på uppblåsthet och antaganden om dina mäns bedragna kvinnor. Som man ropar får man svar.

    Någonstans måste väl även du krypa till korset och inse att det inte var det mest smidiga sätt att skaffa partikamrater på?
  • Anonym (Naiv)

    Jag får en bild av att ts är som ?Kåta Gun ? i kvarteret Skatan . Explicit i sitt sätt att närma sina offer för att sen bli helt bindgalen om någon man nobbade henne för hennes försök till romans.

  • Anonym (Naiv)

    [quote=80659958][quote-nick]Anonym (h) skrev 2020-09-22 11:39:51 följande:[/quote-nick]Haha, du är ju helt besatt av ts!

    Tror du verkligen att hon kommer svara på mer dumheter från dig?

    Nu är du altt bra desperat i dina ansträngningar för att hålla tråden vid liv. Även om du såklart inte erkänner det.

    Jag erkänner . Jag är helt besatt. Jag till skillnad från Ts har inga problem att erkänna mina svagheter. Uppenbarligen svarade ju du så du ser till att hålla forumet vid liv.

Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!