Inlägg från: smulpaj01 |Visa alla inlägg
  • smulpaj01

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-14 16:26:38 följande:

    Bara det mysiga och hänförande.

    Det trista vardagslunket, skrikande ungar och skitig disk t ex. Det får du ta vara på medans jag... ja, du fattar. 


    Vem tar hand om dina skrikande ungar och skitiga disk?

    Det är ju liksom ingen skillnad, sånt kommer ingen ifrån oavsett hur många upptagna män du ligger med.

    Däremot ser jag mysiga semestrar, jul, midsommar, födelsedagar, lugna hemmakvällar med gos i soffan, göra upp gemensamma planer, renovera den nyinköpta sommarstugan tillsammans, alltid ha trygghet och sin bästa vän hos sig som "russinen i kakan", inget av detta får du. Du får enbart ett okänsligt knull som inte betyder någonting utan den djupa äkta kärleken. 2 sek efter mannen tömt är du helt glömd.

    Lider med dig!
  • smulpaj01
    Anonym (Älskarinnan) skrev 2020-09-14 16:45:41 följande:

    Ja du, mina "ungar" är vuxna män så dem behöver jag inte kånka runt på.  Och den lilla disk jag producerar på en person, jag kör bänkmaskinen två gånger i veckan i snitt. 

    Allt det där andra vill jag inte ha, det hade du vetat om du läst vad jag skrivit.

    Om "den djupa äkta kärleken" vore så mycket bevänt med så hade nog inte din gubbe valt en het helg med mig istället för det där vardagliga du räknade upp.

    Mig behöver du inte tycka synd om, detta liv har jag valt själv.


    I nuläget har jag ingen man, men hade jag haft det så hade han garanterat aldrig valt Dig ens till hans skitiga disk.

    Däremot har jag många års erfarenhet av raggande män och det är ALLTID bara de upptagna männen som är äckliga, oattraktiva och desperata slem. Det är av den anledningen gifta män aldrig har haft en chans hos mig, jag har mycket högre klass än så. Är jag sugen är det bara att börja dejta en singelman.
  • smulpaj01
    Anonym (h) skrev 2020-09-15 05:06:51 följande:

    Och de kränkta kvinnorna goes on!

    Den här tråden har utvecklats till en tävling i vem som kan trycka dit ts bäst och ts, ja hon sitter bara och skrattar åt alltihop.

     

    Heja ts, jag gillar dig mer och mer!


    Jag tycker det är rätt komiskt att ts tror att hon får det bästa av mannen när sanningen är att ts är den som får bottenskrapet av män. Riktigt skrattretande faktiskt
  • smulpaj01
    Anonym (hälsingland) skrev 2020-09-15 11:50:12 följande:

    Fast bottenskrapet handlar inte om utseendet...det handlar om att män som regelbundet är otrogna är bottenskrapet av äkta män. Utseendet är det allra minsta man bygger en relation på. Men det kanske är svårt att förstå, eftersom du inte har någon fast relation. 


    Ha ha, ja exakt. Men inte det förstod "älskarinna". Bedrövligt sorgligt faktiskt.
  • smulpaj01
    Anonym (hi hi) skrev 2020-09-16 12:50:53 följande:

    Jo jag förstår det


    Fast jag tror nog att de allra flesta skrattar mest åt ts.
  • smulpaj01
    Anonym (h) skrev 2020-09-17 04:59:36 följande:

    Det var inget ickesvar, tror du ts frågar dem?

    Hon är förmodligen förbannat sexig och sensuell, det är nog inte mer komplicerat är så.

    Jo, en sak till kanske. Kravlös ger och tar. Utan en massa gnäll och krav om att det ska skaffar ungar, äktenskap och allt som hör till.

    Gissar jag.

    Vad tror du ts?


    Jag tror snarare att hon är extremt lättraggad och tar det enda hon kan få, bottenskrapen av män. De se redan har insett att de har förlorat sin fru. Sånt här ser män, henne kan jag sätta på hissen på väg till kontoret på 3e våningen typ.
  • smulpaj01
    smulpaj01 skrev 2020-09-17 08:28:13 följande:

    Jag tror snarare att hon är extremt lättraggad och tar det enda hon kan få, bottenskrapen av män. De se redan har insett att de har förlorat sin fru. Sånt här ser män, henne kan jag sätta på hissen på väg till kontoret på 3e våningen typ.


    Sätta på i hissen....
  • smulpaj01
    Anonym (Seriöst) skrev 2020-09-17 11:17:41 följande:

    Innan du & dina väninnor hånar mig när jag går förbi er kan du torka bort ditt fula flin & veta att tack vare dig är vi lyckliga. Jag slipper ha sex med min man som har en omättlig aptit. Vi tänder inte på varandra som i början på vårt äktenskap. Du gör så min man är på gott humör & jag slipper sex pressen. Min man kan skilja på sex & känslor därför är det ok för mig att han ligger med någon som dig. Dagen han börjar berätta för dig om mitt privatliv & du stackars måste vara hobby psykolog är dagen jag sparkar ut den honom. Innan dess kan du få ligga med honom hur mycket du vill. Det ger ju även mig en del uppmärksamhet att ta del av när jag vill det, då det finns män som säger åt mig att jag förtjänar bättre & de vill ge mig detta. Vill du ska veta för du behöver inte tro att du är ett hot mot alla oss kvinnor för det är du verkligen inte. Du kan inte förstöra något mellan oss men jag kan förstöra mellan er om jag hade velat. För min man kommer välja vårt äktenskap sedan 15 år framför dig om jag skulle kräva det. Nu gör jag inte det för du kan ta skavsår man får när kåthet på varandra klingat av.


    Ånej, förstör inte ts illusion om att männen väljer henne FÖRE frun. Hon kan ju bli ledsen då.
  • smulpaj01
    Anonym (G) skrev 2020-09-20 06:17:24 följande:

    Nej TS, mannen ligger inte med dig för att deras fruar är överviktiga, inte tar hand om sig eller är tråkiga. Du försöker få dig att se bättre ut och vara bättre för att flera män vill vara otrogna med dig. Det löjliga är att nästan vem som helst kan göra det du gör. De män som ligger med dig gör det för att de kan.


    Alla, precis ALLA utom ts själv fattar detta tragiskt!
  • smulpaj01
    nénuphar skrev 2020-09-20 14:22:06 följande:

    Du som gillar logik och kanske har samma erfarenhet- hur ser du få på att man medvetet väljer upptagna män för att de inte är lika intresserade av relation men sen i samma andetag berättar att man fått efterhängsna (gifta) karlar efter sig? Om man nu är så obrydd om andras känslor, var i ligger problemet att avvisa en singelmamma? Jag har lite svårt att se varför det skulle vara problematiskt att ha relationer med singelmän som inte vill något mer än att ligga. Det funkar till och med väldigt bra för väldigt många. Alltså torde det finnas någon mer dimension för TS att ta sig en gift man. Det har jag inte sett att TS svarat på.


    Fast alla förstår ju var "tjusningen" ligger, det gör även du. Hon har noll självkänsla och springer efter gifta män för att få någon form av bekräftelse. Deras fruar är ju övervika, fula och kan inte vattna sin egen gräsmatta. TS är snyggare, sexigare och kan ha heta helger med dessa bottenskrap. Frunkan aldrig komma i närheten av ts, hon går igång på att bräda fruarna. TS är en mycket bitter och tragisk människa, jag hoppas hon får hjälp att må bättre snart.
Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!