Inlägg från: Anonym (Älskarinnan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Älskarinnan)

    Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!

    Pinotage skrev 2021-01-09 11:20:49 följande:
    Måste hälla lite bensin på den ursprungliga debatten som verkar ha stannat av.

    Jag fastnar på att du skriver att han kan smita iväg i stort sett när som helst. Om du väljer någon som inte är gift eller tillsammans med någon annan så behöver du ju inte fundera på när han kan smita iväg. Jag till exempel är singel  och bor själv och har inget större intresse av att flytta ihop med någon. Med mig skulle du få ett eget paket med bara russin i - verkar ju mycket enklare att ha någon som alltid är tillgänglig.
    Fast nej, då är risken för stor att han vill ha mer. Och så förtar det spänningen i det hela.
    Detta att han är så tillgänglig är bara tillfälligt, kan inte gå inte på varför dock. Man vet aldrig, frun kanske sitter här på FL.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Undrande) skrev 2021-01-09 11:58:00 följande:
    Men det är väl inte bara ts som tycker och tänker som hon gör, måste ju finnas många män som tycker och tänker precis som hon. Tror faktiskt att det är fler män som är singlar och som inte vill ha mer än sex än kvinnor.
    Om hon själv inte vill ha ett förhållande utan bara sex är det väl självklart att finns ett stort antal män som tycker likadant.
    Hon vill ju inte riskera att männen hon träffat kärar ner sig i henne och vill ha ett förhållande och därför väljer hon gifta män, ändå skriver hon ju att många av de gifta männen just gjort det och velat lämna sina fruar.
    Om männen är intressanta borde det ju inte spela någon roll om det är gifta eller inte då så länge dom inte vill ha ett förhållande.
    Hon avslutar ju så fort dom gifta männen vill mer då är det väl bara att avsluta med singelmän också om dom mot förmodan skulle vilja ha mer.
    För ts skriver ju att många av dom gifta vill lämna fruarna.
    Självklart finns det många singel män som tänker precis som ts.
    Men om jag fattar ts rätt är det just spänningen med gifta män som hon gillar.
    Så är det med många saker i livet man söker spänning, det gör vi alla fast på olika sätt.
    Jag tror inte att jag skrivit i många män velat lämna sina fruar, inte många. Men vissa har gjort det. Absolut.

    Det är mycket riktigt spänningen i detta som gör det så upphetsande, det förbjudna. Jag är helt enkelt inte intresserad av singelmän.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (HmmSå jag får inte be en person som är bitter) skrev 2021-01-09 11:06:09 följande:

    Har inget emot dig förutom att jag kan tycka at det är fel att du lånar andras män utan deras fruars godkännande. Men blir galen på modsen.


    Vad jag skrev var; Vänligen skriv inte i min tråd om du är så bitter utan håll dig hellre till din verklighet med ditt kaffe och vaxduk med rutmönster och tro inte att du kan överföra något maktövertag över mig genom att säga åt mig vad jag ska eller inte ska göra.


    Din tråd är ändå ren och skär provokation. Så konstigt att den ens får vara kvar egentligen. Men det är bra att du jävlas lite med  den större gruppen utav feministerna. Så kan inte annat än att dela din skadeglädje till en viss del.


    Du lever ju det livet som de flesta kvinnor vill leva egentligen. Så grattis till dig! Och samtidigt kanske du får dom att sluta gapa över allt utan istället lära sig se vad dom har och vara rädda om det dom har och uppskatta det. Så kanske allt fler män slutar vara otrogna och kvinnan kan landa i formen igen där dom respekterar både män och kvinnor igen, män med då. Så kör på! 


    Ja, du har rätt till din åsikt. 

    Du var nog lite för nedlåtande kanske? När du målade upp din bild av personen du citerade. Fast det är bara min gissning.

    Det är nog inte lätt att moderera här... jag skulle inte ta på mig den uppgiften.

    Du har helt rätt i det du skriver i sista stycket. Fast du får inte ha FÖR rätt... för då försvinner ju mitt lille nöje och stora njutning!
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Sorgligt) skrev 2021-01-09 17:16:09 följande:
    Det går helt emot ts sexuella preferens. En upptagen man. Någon annans man. 
    Får hon reda på det så är det en bonus. 
    Nej, det är inte en bonus.
    Sitt inte här och hitta på saker jag inte har påstått.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Cavill skrev 2021-01-09 16:29:21 följande:
    Vara den andra kvinnan? Nej, jag tvivlar starkt på att det är det "dom flesta" kvinnor vill. 

    Finns dock en samling trasiga själar som aldrig hittar kärlek hur dom än gör. Så för dom passar det nog utmärkt. 
    Jag tror inte heller att det är vad de flesta kvinnor vill.
    Men jag vill vara det andra kvinnan och jag har inte dåligt samvete för det.

    Är dock ingen trasig själv även om du kanske önskar det. Jag söker inte kärlek, jag söker spänning, hett sex och förbjudna äventyr.

    Att hitta en man är inget problem om jag skulle vilja det. 
    Dock vill jag inte ha något förhållande och OM jag till äventyrs skulle ändra mig så tar jag inte vad som helst. Skulle t ex aldrig välja en man med ungar som måste tas hänsyn till. 
    Men som sagt, jag är inte intresserad av något förhållande. Varför skulle jag när jag lever det mest underbara liv man bara kan göra?
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Kim) skrev 2021-01-09 22:27:39 följande:

    Bitten och Pinotage!

    Det ligger (pun intended) en hel del i vad ni säger. Kärlekstjuvfiske är en bra term. TS har deklarerat att hon vill ha trasselfria relationer. För henne passar det att dejta gifta män. De har ju skills att ta hand om familj och barn. De är dugliga och godkända. Det praktiska är att de är bundna och TS slipper fundera på långvarig relation. Ingen vardag utan alltid lördag när de ses. Säkert goda middagar och en jädra massa bra sex. Dessutom tror jag att bekräftelsen är större för TS eftersom hon 1 fällde en olovlig man 2 hon är värd att vara otrogen med.

    I hennes värld är det Win-Win. Det funkar jättebra och hon har valt att leva så.

    Moral ska vi inte diskutera för det finns inga statiska gränser. Inget rättesnöre att hålla sig till som enkelt avgör vad som är moraliskt eller omoraliskt. Grundprincip finns men sedan formar varje individ sin kompass som det är så populärt att säga. Vem har rätt att döma? Ingen! Det enda du ska ansvara för är hur du själv behandlar och vill bli behandlad. Det är trots allt inte en kriminell handling att vara otrogen. Sedan finns det en hel kader som älskar att vända och vrida det till sin rätt och alla som inte följer är uslingar, svin mm.

    FL män (och kvinnor) är av en särskild sort. Det kan man klart konstatera. Men ändå precis som överallt annars. En blandning mellan svinpälsar och många (hoppas jag) fina människor som genuint är intresserade av en långvarig kärleksrelation.


    Kärlekstjuvfiske? Kul term men inte riktigt rätt, kärlek söker jag inte. Alls. Men i övrigt, javisst. 

    Moral skiter jag fullständigt i, var och en tar ansvar för sina egna handlingar.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Bitten skrev 2021-01-10 13:10:27 följande:
    Du framhåller en hel del saker som vi skrivit om än något mer välformulerat. :)

    Men jag invänder mot det sista du skriver och jag tänker/känner att det är här visar den mest vanliga moraliska kärnans centrum, men jag tycker att det intressant att det så tydligt kommer fram. Kanske kommer du nu att hävda att det inte var det som var din poäng och må så vara.

    Så analysen; ?En blandning av svinpälsar och många (hoppas jag) fina människor som genuint är intresserade av en långvarig kärleksrelation.?

    Här insinuerar du att det skulle vara finare att vara genuint intresserad av en långvarig relation och möjligen då per automatik och med en eventuell klumpig logiskt felslut, att annars är man en svinpäls. Vad det nu betyder det kan man ju bara ana. Men det är antagligen moraliskt sett sämre än att vara en fin människa som är genuint intresserad av en långvarig kärleksrelation.

    Intressant också att du så bestämt uttrycker att moral inte skall diskuteras för vem skall döma? Ja vem skall döma?

    Som sagt, tråden börjar kanske likna ett kapat och urspårat tåg.

    Sorry TS.
    Ingen fara, ibland kan en avstickare vara lika intressant.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Pinotage skrev 2021-01-10 15:56:32 följande:

    Jag tror att TS kan finna i sitt hjärta att låna ut tråden en liten stund till ett relaterat stickspår.   ...och jag har inte Kik heller
    Min övertygelse är att sociopater och psykopater inte har för vana att avhandla sådana här spörsmål på ett diskussionsforum  - så jag är tillfreds med att du inte är ett undantag
    Att det mest hänger trasig själar här baserar jag kanske helt på min egen bakgrund och att jag ofta felaktigt antar att många tänker som jag. Jag tänker att jag hade inte varit här om jag var en lycklig far i en kärnfamilj vars största problem är att bestämma vart man ska köpa en fjällstuga. Helt enkelt tror jag att dom flesta som är här på FL har någon form av trassel i sitt liv. Själv har jag både en uppväxt som inte liknar någon annan och en radda med trassliga relationer bakom mig som de flesta skulle häpna över - och ja, dom har inkluderat otrohet och svek.


    För mig ör det kanske inte själva akten med otrohet som gör mig upprörd utan snarare det brutna löftet och förorätten. Har man lovat varandra trohet , oavsett om det bara är sinsemellan, med en förlovningsring eller  inför en församling i kyrkan , så håller man löftet. För mig är löften heliga - men jag förstår att det inte är så för alla.


    Eller så är vissa av oss i den åldern att ungarna är vuxna och inte kräver all ens tid längre.  Glad

    Jag har gott om tid helt enkelt och familjeliv är ett lagom roligt tidsfördriv då och då.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (h) skrev 2022-04-27 19:58:54 följande:

    Hur går det för dig älskarinnan?
    Var det du som skrev i den nya tråden i ämnet?


    Det går bra, över förväntan faktiskt.
    Just nu har jag pausat kärlekslivet då jag har fullt upp med annat, men dyker det upp en het man med ring på vänsterhanden så vet man aldrig... Flört

    Har inte sett detta förrän nu så vet inte vilken tråd som avseddes, men det kan mycket väl varit jag.
  • Anonym (Älskarinnan)
    Anonym (Steffi) skrev 2024-02-14 12:45:22 följande:

    Ja du är så välkommen. De flesta fruar orkar inte med sina män ändå och delar ofrivilligt sina män med varandra så tror knappast du är ensam. Bra att nån ställer upp och orkar. Antar att du är så bevandrad att du skyddar dig, blir en kostnad för allas vårt samhälle annars och tyngre arbetsbörda på arbetsplatsen för gynekologen osv och risk för ökad antibiotikaresistens så brukar jag tänka när jag kör 


    Haha, jodå jag ser till att skydda mig.
    Har aldrig dragit på mig något ovälkommet hittills.

    Det verkar faktiskt som att de bedragna fruarna inte ser sina mäns värde förrän männen hittat en annan kvinna att leka och förlusta sig med.
    Vore de mer intresserade av sina män så kanske de slapp denna erfarenhet.
Svar på tråden Det är jag som ligger med din man och jag älskar att plocka russinen ur din kaka!