Inlägg från: Anonym (Tuppis) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tuppis)

    Tycker du om att slicka fitta - få fittan slickad?

    Anonym (snälla frun) skrev 2020-09-13 17:45:21 följande:

    Nej, jag gillar det inte precis. Maken får dock slicka för att han gillar det, men han får passa på när jag är ganska nyduschad. 


    Det är faktiskt en grej som jag gillar. Hon kommer ut ur duschen med handduk virat runt sig och jag sliter av den. Knuffar sedan ner henne i sängen eller lägger henne på köksbordet och går loss med mun, tunga och fingrar och ger henne en omgång hon sent ska glömma.
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (JP) skrev 2020-09-14 19:41:04 följande:

    Just så! Jag måste känna att han verkligen vill och att han tycker om att ligga där. Först då kan jag slappna av. Och då finns det inget annat som kan ge mig så sköna orgasmer som just slick. Men det är bara en man som lyckats både visa att han gillar det och haft grym teknik. Shit vilka orgasmer han gett mig tidigare.


    Gör han det inte längre? Skulle du vilja uppleva det igen?
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Fittan) skrev 2020-09-16 08:55:36 följande:

    Som bekant är vi alla olika. Våga fråga vad just din partner tycker är skönast. Tycker det är jäkligt trist med de brudar som uppfattar det som nån slags osäkerhet hos mannen bara för att han frågar. Bara det inte blir tafatt. Det är osexigt och avtändande.


    Jag gillar att utforska vad hon tycker om genom att se hennes minspel och höra henne. Så galet sexigt och tändande att se henne njuta och att ge njutning
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (Fittan) skrev 2020-09-16 09:18:41 följande:

    Härligt finns inget bättre än att se sin sexpartner njuta. Det ger iaf mig den ultimata åtrån. Viljan och längtan.


    Ja men visst är det, älskar att ge njutning jag också och det är något jag längtar mest efter förutom närhet då nu som singel. Lite kul faktiskt att ha sex med någon likasinnad och ha fight om vem som ska få ge den andra njutning först
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (JP) skrev 2020-09-16 12:23:50 följande:

    Nej, det gör han inte. Klart jag hade velat uppleva det igen men en vilja att slicka kan man inte tvinga fram och om han skulle ställa upp utan att vilja så kan det lika gärna kvitta för då kan jag inte slappna av och njuta ändå. Bara att försöka acceptera läget och inse att det tillhör en svunnen tid. Och leva på minnena.


    Men gud, karln måste ju helt ha tappat det som inte vill gå ner på dig... Hmmmm, en svunnen tid låter ju lite trist att sluta njuta av sex bara för att man blir lite äldre. Kanske ni har barn som är påväg hemifrån också eller redan flyttat? Då finns ju hur mycket tid och utrymme till att porra loss som helst och kunna göra sånt man bara kunde drömma om för några år sedan. Ni har inga planer på att gå skilda vägar? Tycker det låter som att ni inte har en bra/sund relation?
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (JP) skrev 2020-09-16 14:19:57 följande:

    Nej, det finns inga planer på att gå skilda vägar. Men hur kunde du läsa in att vi inte har en bra och sund relation av att jag skrev att han inte slickar längre? Jag säger inte att du har fel men jag undrar hur du kom fram till den slutsatsen?


    Haha, lite manlig intuition bara Känner igen din signatur också från en annan tråd och får en känsla av att du längtar efter att bli åtrådd, en man som får hela ansiktet att le och hela kroppen pirra av att se dig. Vet inte men bara min magkänsla jag gick på...
  • Anonym (Tuppis)
    Anonym (JP) skrev 2020-09-16 15:05:14 följande:

    Haha, ja manlig intuition är inte att förakta. Riktigt så höga krav har jag inte att hela kroppen ska pirra. Jag är någorlunda realistisk faktiskt. Men ja, som de flesta människor så längtar jag efter att bli åtrådd. Men det var ju inte riktigt temat för tråden.


    Jag tycker sånt pirr har jag återupptäckt nu som singel vilket jag trodde var en svunnen tid men ack så fel jag hade. Glad för det i alla fall och hoppas du inte ska behöva leva resten av livet med det tråden handlar om och lite annan njutning också.
  • Anonym (Tuppis)
    MammAmma skrev 2020-10-05 01:08:50 följande:

    Har blivit slickad av rätt många genom åren, två (2) har varit bra på det, jag har aldrig fått orgasm av det. Så att få oralsex är lite "jag uppskattar gesten, men klarar mig även utan". Missförstå mig rätt, det var okej, hyfsat skönt som lite förspel, men 5 min räckte, sen ville jag bli fylld.


    Anonym (EN) skrev 2020-10-05 09:18:29 följande:

    Håller med, kul att de vill göra mig nöjd men gör det gärna på något annat, skönare, roligare sätt :)


    Jag tycker det är hur härligt som helst att slicka OM hon också gillar det och så länge hon själv vill. Tänker att som man vill man ju ge henne så mycket njutning man bara kan så att slicka ska ju vara på hennes villkor. Så var gärna tydlig med om, hur och hur länge så är det också lättare att göra det på just ditt sätt.

    Mitt ex var väldigt tydlig med när hon inte ville jag skulle slicka mer, nästan ropade "kn***a mig nu". Lite svårt att hålla sig för skratt ibland.
  • Anonym (Tuppis)
    MammAmma skrev 2020-10-05 10:25:01 följande:

    Problemet är att många är rätt dåliga på att ta direktiv i kombination med hög tilltro till sin egna förmåga. De förväntar sig att jag ska komma av det och då låser det sig definitivt.


    Hmmm, synd att många inte fattat det där med att vara lyhörd och kunna läsa av vad hon gillar eller lyssna på hennes önskning. Tappar ju liksom poängen med att göra det skönt för henne. Kanske skulle starta en kampanj "Tunga önskningar"?
Svar på tråden Tycker du om att slicka fitta - få fittan slickad?