• Anonym (Olyck­lig)
    Tue 15 Sep 2020 02:26
    2422 visningar
    34 svar
    -2
    34
    2422

    Hon vägrar acceptera separationen

    Jag träffade en gammal manlig vän efter flera år sen gymnasiet och nu träffats igen som vänner i början han berättar att han inte är lycklig i hans förhållanden sen har de försökt igen för barnens skull Innan och nu fick vi känslor för varandra och nu vill han att lämna henne han har insett att det de hade är dött och inte går att reparera.

    Men hon vägrar ge upp och vill inte släppa honom hon mår inte psykiskt bra heller och har självskadebeteende hon hotar honom om han lämnar henne så tar hon sitt liv eller tar med barnen och flyttar 60 mil bort från honom om han vill lämna henne och hennes föräldrar är på hennes sida och tycker hon ska flytta hem men jag vet han har judrista rättigheter till att träffa barnen och hon kan väl inte flytta långt utan han tillåter det för de har gemensam vårdnad över barnen. Han sitter fast de har huset och allt Hon vägrar ta itu med att separera. Han har förklarat att hans känslor för henne finns inte längre kvar då tog hon bestick och gjorde sig illa på armen medan barnen såg på. Hon är sjukt svartsjuk och kontrollerande hon snokar i hans mobil och bad mig lämna dem i fred och att han vill ha henne men det är inte sant.

    Vad kan han göra?.???? Nån som har bra råd el varit i likn sits?

  • Svar på tråden Hon vägrar acceptera separationen
  • Anonym (Olyck­lig) Trådstartaren
    Wed 16 Sep 2020 03:50
    #27

    Måste först säga de är inte gifta utan bara sambor och huset står på bådes namn.

    Jag ska ta och tänka över vad ni alla sagt och jag har funderatpå backat men svårt när man könner starkt för nån och han känner också mycket för mig. Det är så jobbigt med det här soppan jag har funderat mycket på hur jag ska göra och han blir ledsen när jag säger jag tror inte de kommer separera.

    Hans sambo har ringt upp mig och hon tyckte vi var otrogna när vi pratat om våran känslor och sen sa hon att hon vill ha honom han är hennes livskärlek och hon ser framtid med honom. Jag backade och ville inte vara i vägen men sen ringer han mig och ber mig Inte ge upp om oss.

    Jag vet det låter så typiskt falskt löfte som otrogna män använder men jag vill tro på honom men vet inte hur länge jag orkar vänta.

  • Anonym (Olyck­lig) Trådstartaren
    Thu 17 Sep 2020 02:09
    #32

    Tack för era inlägg. Jag har funderat mycket fram och tillbaka nu släpper jag det här.

    Han får försöka lösa ut det med hans sambo och gå på parrådgivning jag försöker gå vidare.

    Tack till er allihopa!

Svar på tråden Hon vägrar acceptera separationen