Inlägg från: Anonym (Gå vidare) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gå vidare)

    Hon vägrar acceptera separationen

    Det är klassiska ursäkter från en man som inte vill skiljas. Det är inte omöjligt att HAN brukar böna och be för att frun ska stanna. Äkskarinnor har hört exakt samma ursäkt från män i hundra år..

    Det är tyvärr dig han inte vill leva med.

  • Anonym (Gå vidare)
    Mint skrev 2020-09-15 08:09:39 följande:

    Mjo, ni har säkert rätt i att det är en vanlig lögn. Men samtidigt går det ju inte att förneka att det finns manipulativa personer som hotar för att få sin vilja fram. Det är dock inte trådstartarens problem utan en röra för mannen och frun att reda upp i.


    Jag har varit med om samma ursäkt med en tvist !

    Min ex-sambo var otrogen. Jag hittade massa sms till en tjej. Han skrev att han älskade bara henne, ville leva med henne och deras kärlek var unik och stark. Men han kunde inte lämna mig för jag skulle då ta livet av mig och jag var psykiskt sjuk..osv..

    Jag konfronterade sambon och dumpade honom.. då försökte han med ett halvhjärtat självmordsförsök. Efter natt på akutpsyk så bönade och bad han mig ta tillbaka honom. Han grät och skrek. Älskarinnan var bara nån slampa som var besatt av honom.. jada jada..

    Jag stod på mig. Efter några nätter utanför min dörr så gick han hem till älskarinnan och berättade att nu hade han äntligen lämnat mig för hennes skull.

    Varje kväll ringde han mig och smsade och bad mig ta tillbaka honom.. samtidigt som han bodde med älskarinnan!

    Jag är en fullt normal kvinna som aldrig haft nån psykisk ohälsa. Idag lyckligt gift sedan många år.
  • Anonym (Gå vidare)
    Anonym (brytpunkt) skrev 2020-09-15 09:29:07 följande:

    OMG vilket douche! Vad bra du stod på dig 


    Precis som alla andra män som väljer att vara otrogna så hade han fler dåliga sidor. Han var allmänt oärlig, självisk, osäker osv. Jag hade flera gånger tagit upp frågan om separation men valt att stanna när han lovat att bättra sig. Jag var i 20 års åldern då så jag var fortfarande rätt naiv.. Han har barn med rätt många olika tjejer vid det här laget (inte med mig !) så han har inte mognat ännu..
  • Anonym (Gå vidare)
    Anonym (Olycklig) skrev 2020-09-16 03:50:20 följande:

    Måste först säga de är inte gifta utan bara sambor och huset står på bådes namn.

    Jag ska ta och tänka över vad ni alla sagt och jag har funderatpå backat men svårt när man könner starkt för nån och han känner också mycket för mig. Det är så jobbigt med det här soppan jag har funderat mycket på hur jag ska göra och han blir ledsen när jag säger jag tror inte de kommer separera.

    Hans sambo har ringt upp mig och hon tyckte vi var otrogna när vi pratat om våran känslor och sen sa hon att hon vill ha honom han är hennes livskärlek och hon ser framtid med honom. Jag backade och ville inte vara i vägen men sen ringer han mig och ber mig Inte ge upp om oss.

    Jag vet det låter så typiskt falskt löfte som otrogna män använder men jag vill tro på honom men vet inte hur länge jag orkar vänta.


    Han har berättat om ert samtal på ett sätt för att få sambon att tro att du är drivande och han ett offer. Annars hade hon aldrig ringt dig.

    Hon har kommit på era samtal och konfronterat honom. Han har börjat med ursäkter. Bett henne att inte bli arg, bett henne att inte lämna.

    Om pappan till dina barn/ din partner sa att en tjej drev på om tjatande om att han skulle lämna dig så skulle du väl reagera på samma sätt? De flesta vettiga föräldrar vill inte släpa sina barn genom en separation i onödan. En separation är ett trauma som kan påverka barn länge.

    Han kör bokens äldsta knep. Så som han troligtvis behandlar sin sambo så vore det inte underligt om hon blir förvirrad, arg och sårad. Hon vet om att han gör någon fel men när hon frågar honom så nekar han och kallar henne svartsjuk.
Svar på tråden Hon vägrar acceptera separationen