• Tue 15 Sep 2020 07:46
    2378 visningar
    34 svar
    -1 +2
    34
    2378

    Hon vägrar acceptera separationen

    Mint skrev 2020-09-15 07:39:10 följande:

    Mm, jättefin familj med en fru som hotar med självmord för att han ska stanna kvar (om vi förutsätter att det stämmer)?

    Det frun håller på med (igen, om vi förutsätter att det stämmer) är ju psykisk misshandel.


    Fast det troligaste är att det inte stämmer. Det går ju helt enligt regelboken för hur otrogna män duperar sina korkade/naiva/lättlurade jag älskarinnor. Kan inte lämna JUST NU.... Suck
  • Tue 15 Sep 2020 08:00
    #13
    +2
    Pope Joan II skrev 2020-09-15 07:48:05 följande:

    Det behöver inte ens ligga något i det han föder dig med. Det där är en historiskt välanvänd ursäkt. Många är de kvinnor som gått runt och väntat på en man som tyvärr inte kan skilja sig eftersom hustrun är galen. 

    Finns det ingen annan man som kan vara tilltalande för dig? En som inte redan är gift eller sambo till exempel?


    Ja det med en psyksjuk fru som hotar med självmord och att använda barnen som orsak toppar listan på ursäkter. Nummer 3 är att de inte kan sälja huset. Denna man använder alla 3, han är slipad och ts är troligen inte den första (eller sista) älskarinnan i hans liv!
  • Wed 16 Sep 2020 07:15
    #30
    +1
    Anonym (Olycklig) skrev 2020-09-16 03:50:20 följande:

    Måste först säga de är inte gifta utan bara sambor och huset står på bådes namn.

    Jag ska ta och tänka över vad ni alla sagt och jag har funderatpå backat men svårt när man könner starkt för nån och han känner också mycket för mig. Det är så jobbigt med det här soppan jag har funderat mycket på hur jag ska göra och han blir ledsen när jag säger jag tror inte de kommer separera.

    Hans sambo har ringt upp mig och hon tyckte vi var otrogna när vi pratat om våran känslor och sen sa hon att hon vill ha honom han är hennes livskärlek och hon ser framtid med honom. Jag backade och ville inte vara i vägen men sen ringer han mig och ber mig Inte ge upp om oss.

    Jag vet det låter så typiskt falskt löfte som otrogna män använder men jag vill tro på honom men vet inte hur länge jag orkar vänta.


    Har ni gjort mer än "bara" pratat om era känslor för varandra?

    Jag förstår att du är kär, lika mycket som jag förstår att han inte är det. Han tycker säkert om att du trånar efter honom, det ger honom bekräftelse och han kan ösa ur sig massa sk*t till dig för att få ännu mer sympatier. Du köper allt. Sambon däremot har gjort väldigt klart för dig när hon ringde att det inte ens finns på kartan att de ska separera och han har framställt dig som en efterhängsen kvinna som inte ger sig.

    Dags att lämna detta nu, se framåt och försök träffa en trevlig singel man som faktiskt vill ha dig.

    Varmt lycka till!
Svar på tråden Hon vägrar acceptera separationen