Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    Längtar efter barn så det värker, sambo ej redo

    Låt det vara. Tjata, ens antyda, är det sämsta du kan göra.

  • Anonym (K)
    Anonym (Anonym) skrev 2020-09-17 20:11:39 följande:

    Nja, vill lägga till att LURAS är det sämsta du kan göra!!


    Ja, helt rätt.
  • Anonym (K)
    Viola94 skrev 2020-09-18 22:28:08 följande:

    Fast där tycker jag att du är lite väl fyrkantig - att prata med sin partner är aldrig dåligt! Självklart ska man inte tjata, men att säga att "antyda är det sämsta du kan göra" till en person som längtar efter barn är inte riktigt fair anser jag. 

    Jag måste kunna säga till min sambo att jag längtar efter barn utan att vara rädd att han ska tröttna på mig eller bli arg. Det är min högsta önskan just nu, och det måste han kunna dela även om han inte känner samma sak än. Ens partner ska vara den man kan dela allt med och känna förtroende. 

     

    Snälla ni som skriver - håll en schysst ton i tråden och döm inte varken mig eller varandra. 


    Man kan absolut säga att man vill ha barn. Men jag hade en sån som hintade någon gång om året fast jag sagt nej för minst fem år framåt. Vi lever inte ihop idag kan jag säga. Så sjukt respektlös människa.
  • Anonym (K)
    fjanten skrev 2020-09-19 07:18:20 följande:

    Är det respektlöst att hinta om sin innersta önskan EN gång om ÅRET..? Ja, uppfattade du det som sjukt respektlöst kan jag förstå att ni inte lever ihop...

    TS, jag förstår att du längtar och att det är jobbigt att vänta, men när man väl skaffar barn ihop och båda verkligen vill och längtar - då är det helt underbart Jag tycker inte heller det är någon bra idé att försöka lura sig till en graviditet genom oärlighet, vem vet exakt hur han reagerar då? Och ska du leva med lögnen? Bättre att ge det lite mer tid så kommer nog en längtan hos honom också - och när längtan tar över så minskar nog rädslan för sjukt barn, missfall och liknande.

    Försök fokusera på annat nu när du vet att han inte är redo än. Passa på att göra sånt som blir svårt eller omöjligt med barn i bilden?


    Ett nej är väl ett nej, eller?
Svar på tråden Längtar efter barn så det värker, sambo ej redo