Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Ons 16 sep 2020 09:50
  1517 visningar
  309 svar
  +7
  Inlägg från Anonym (Kärring mot strömmen) Visa alla inlägg
  309
  1517

  Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

  Du kan acceptera att hon är en del av ert liv. Jag tycker hon låter rätt trevlig till motsats från många ex som ska bråka och ha sig. Fast ibland är det ju de nya flickvännerna som är det större problemet.

  Klart hon vill berätta om deras barns framsteg, bara för att han skaffat barn med dig så försvinner inte det första! Han vill nog också veta ska du se!

  Var tacksam att hon är så snäll och jobba med din svartsjuka! Han är med DIG nu, det är slut mellan dem.

 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Ons 16 sep 2020 10:23
  #16
  +4
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 10:16:06 följande:

  Men alltså ni fattar inte eller jag glömde mer än hälften för i smsen står det också saker som han har lekt med den och den, i skolan gör dom det här, han sa en rolig sak, o.s.v. tusen gånger om alltså det är halva böcker hon skickar i varje sms. Man kan inte ens läsa smsen i ett svep man måste scrolla flera gånger för att läsa hela alltså dom är eeeeevigheeetslånga!

  Men måste hon träffa vår bebis? Har jag inte rätt att säga nej?


  Alltså fullständigt oskyldiga saker om ett barn som din kille älskar och som han nästan aldrig träffar. Lägg av. Sätt dig i hans sits och fatta, nu när du själv är förälder, att man faktiskt vill vara delaktig i sitt barns liv.

  Hon måste inte träffa er bebis nej, men jag tycker du borde anstränga dig att bli hennes vän istället för att försöka göra henne till en fiende.
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Ons 16 sep 2020 12:15
  #26
  +8
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 12:09:43 följande:
  Men tack! Äntligen en normal människa som fattar!

  Alltså så här till alla andra. Hon smsar alltid har alltid gjort men nu har VI EN FAMILJ! Måste hon smsa nu då??? Kan hon inte samla allt som händer på en månad och smsa allt samtidigt inte IDAG lärde han sig simma och IDAG lärde han sig cykla. Skriv istället den här månaden har han lärt sig det här och gjort det här och ritat det här.
  Du menar för att hans första barn magiskt har försvunnit på något sätt för att det kom en till..? Han är pappa till två barn, du måste börja förstå vad det innebär. Det jag också saknar i din tråd är hans perspektiv, tycker han att det är jobbigt att få sms om sin son? Är han en frånvarande pappa? Annars är det väl hans ensak att ta tag i om det är jobbigt. Din ensak är att bearbeta dina känslor kring det. Om ett barn lär sig cykla så vill man faktiskt veta det samma dag och få känna sig involverad i sitt barns liv! Du är ännu så pass nybliven mamma att du kanske inte förstår sådana känslor än, men du kan ju åtminstone försöka sätta dig in i hans situation.
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Tor 17 sep 2020 10:58
  +3
  Anonym (Meri) skrev 2020-09-17 10:48:03 följande:
  Jag har sett dig i många trådar och du överdriver ofta dina reaktioner. Är det viktigt för dig att du inte är ensam om det du tycker? 
  Påstår du att hon har fel...? Överväldigande majoriteten i tråden verkar ju ha samma inställning, att ts behöver lugna ner sig några hekton.
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Tor 17 sep 2020 13:13
  +1
  Anonym (Meri) skrev 2020-09-17 12:28:42 följande:
  Det är fullkomligt relevant att lägga märke till att Smulpajs återkommande överreaktioner och hur hon tillåter sig att kalla andra människor för saker.

  Intressant att du säger att du vill hålla dig till ämnet när tråden har fortsatt i sida efter sida utan att du har fått någon ytterligare information och det kommer uttalanden om att soc borde blandas in och dylika kommentarer. Är det att hålla sig till ämnet? Är det så du tycker att man tillför en tråd någonting? 

  Ts slutade svara efter #24. Varför är det relevant att komma in i 100 inlägg senare med kommentarer om att hon är sjukligt svartsjuk? Är det värt att upprepa 100 gånger om? Blir det mer sant då? Gryntroll gjorde ett tappert försök nu att fråga hur pappan ställer sig till det hela men det inlägget drunknar i fortsatta kommentarer om svartsjuka och sjuklighet. Tror du ts kommer att läsa det och svara? Men det spelar väl ingen roll för det viktigaste är väl att du har en tråd som du gillar, vi ska väl inte förstöra den genom att ts får en fråga som hon kan svara på? 

  Men fortsätt du och sålla dig med de andra, om det roar dig. Vad lärde du dig av det?
  Nej, det är INTE relevant i en tråd som du försöker kapa för att smutskasta andra användare. Ta det privat. Och försök nu att hitta på något konstruktivt i din dag istället, du verkar ha misstagit mig för någon som är intresserad av att ens diskutera detta vidare med dig. Hoppas DU lär dig något av det.
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Tis 22 sep 2020 09:24
  +1
  Anonym (Meri) skrev 2020-09-22 09:08:49 följande:
  När det gäller andras skribenters sätt att uttrycka sig, om man känner till att vissa skribenter har en historia av expojkvän och hur hans nya tjej har betett sig, då tycker jag att det är värt att lägga märke till ett mönster. Så fort det är en kvinna som har problem med sin mans ex så dyker det upp extrema kommentarer. Jag tycker inte det är okej. 
  Men dina egna kommentarer är helt ok menar du? Har du en annan bakgrund som gör att det är mer ok för dig att ha åsikter i frågan, eller vilka kriterier gäller för att man ska få skriva i en sån här tråd? Du kan ju ansöka om att bli admin om du har problem med att personer som kommenterar har andra åsikter än du och uttrycker det på ett sätt som inte passar dig. Eller så kan du scrolla vidare istället för att vara bråksjuk och förstöra tråden.
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Tis 22 sep 2020 10:11
  Anonym (Meri) skrev 2020-09-22 09:41:42 följande:
  Ja, vilka kriterier gäller för att skriva i en sån här tråd? Skriva att ts borde ringa soc och anmäla sig själv och att hon är sjukligt svartsjuk? Ledsen att jag har förstört din tråd, men jag tycker i alla fall inte att det var okej. 

  Jag tycker att det är du som problem med att någon som har en annan erfarenhet kommer in och berättar om det. Du verkar vara den som är provocerad. 
  Du kanske är ny här och inte fattar hur forumet fungerar men man ser tydligt vem som är trådstartaren, eftersom det efter nicket i parentes står just (Trådstartaren). Sedan fattar jag inte hur du ens får ihop din logik eftersom din kommentar inte ens känns riktad mot mig. Jag har inte ens skrivit i den här tråden på ett tag så du behöver nog fundera på hur många du sitter och käftar med egentligen.
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Tis 22 sep 2020 12:22
  +4
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-22 12:18:00 följande:
  Till min man! Men det spelar väl ingen roll det är vårt hem och hon stör hela familjen med sina evighetslånga sms.
  Nej. Hon stör DIG, för att du stör dig på det. Du har ju smidigt nog struntat i att skriva mer än två svar sedan du startade tråden så det kan ju vara intressant att höra vad din kille tycker om saken?
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Tis 22 sep 2020 18:23
  +2
  Anonym (E) skrev 2020-09-22 17:46:49 följande:

  Jösses så egoistisk du är. Och dessutom så sitter du här inne och pratar skit om din man. Fy Fabian, jag tycker synd om din msn. Hur skall ni någonsin kunna fungera tillsammans när du är så kontrollerande och svartsjuk. Och stackars hans son...


  Jag tycker ännu mer synd om honom när de gör slut, för gissa vem av de här kvinnorna som kommer att sms:s honom trettio gånger om dagen och bråka om att han spenderar för lite tid med sin yngsta unge....
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Tis 22 sep 2020 18:49
  Ess skrev 2020-09-22 18:48:08 följande:
  Innan var det ca 7 per månad, nu är det uppe i 17. 
  Hur många sms rör det som om ca per vecka?
  Du missförstår, ts sitter och är skitsur för att hon fått så många dislikes på sin tråd :)
 • Anonym (Kärri­ng mot strömm­en)
  Ons 23 sep 2020 17:01
  +6
  Anonym (Staren) skrev 2020-09-23 11:40:19 följande:
  Nej, han är inte min familj.
  Och du undrar varför du har -25 på din tråd?? Herregud, saknar du helt empati?? Även om du och den sonen inte är släkt måste du väl fatta att han är FAMILJ till två av de tre personer i ditt hushåll? Det är sådana som du som cementerar bilden av den elaka styvmodern.
Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...