• Ingrid1983

    Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

    Hur vet du ens om smsen undrar jag? De är väl mellan bioföräldrarna? Om du mår dåligt av deras kontakt är det du som ska backa undan och inte lägga dig i allt. Självklart måste föräldrarna göra det bästa av situationen där det är 40 mil mellan pappa och dotter. Jag tycker du förpestar din sambos och hans dotters liv, och även exet och ditt nya barns liv.. Väx upp om du vill ha barn och leka familj.

  • Ingrid1983
    Anonym (...) skrev 2020-09-18 09:47:46 följande:

    Du låter som min svägerska. Helt jäkla blind inför det faktum att din partner faktiskt hade ett liv innan dig. Där de fått ett gemensamt barn som är minst lika viktigt som de barnet ni nu har fått gemensamt.

    Såna människor som er förtjänar inte bonusbarn.

    Som om ni inte visste vad ni gav er in på.

    Det är inte exet det är fel på, det är du som är problemet. Gosh!!


    Minst lika viktigt? Alla är väl lika viktiga. Däremot är ju avståndet ett stort problem som ts, om hon varit normal, försökt kompensera för på alla sätt ihop med mannen. Känns som den här bonusfamiljgrejen är hyfsat ny, och 90-tals barnen blir de första vuxna där varannan individ vuxit upp med en styvförälder från helvetet. Man blir ju mörkrädd när man läser här vilken inställning många har. Hur kan föräldrarna sätta en annan vuxens behov före sitt barn? Obegripligt. Blir ju intressant att se hur framtidens samhälle ser ut, med psykiskt ohälsa osv..
Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!