• Anonym (me)

    Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

    Om inte du själv snart också ska sitta där som ännu ett ex till honom så lär dig att kontrollera din svartsjuka som inte är normal över huvudtaget. Han hade ett liv innan dig och har ännu ett barn utöver ert gemensamma och den kontakten exet verkar ha är fullt normal under de omständigheterna. Skärp dig!

  • Anonym (me)
    Anonym (Staren) skrev 2020-09-16 12:09:43 följande:
    Men tack! Äntligen en normal människa som fattar!

    Alltså så här till alla andra. Hon smsar alltid har alltid gjort men nu har VI EN FAMILJ! Måste hon smsa nu då??? Kan hon inte samla allt som händer på en månad och smsa allt samtidigt inte IDAG lärde han sig simma och IDAG lärde han sig cykla. Skriv istället den här månaden har han lärt sig det här och gjort det här och ritat det här.
    Men vad säger din sambo då, det är hans barn det handlar om och är han normalt funtad så borde han ha ett intresse av att vara delaktig i sitt barns vardag i nutid och inte få någon jävla månadsrapport bara.

    Men men...den dagen ni går isär (vilket lär ske om du fortsätter så här) så hoppas jag att du också nöjer dig då med att ditt barns relation till sin pappa bantas ned till en gång i månaden och inget mer.
  • Anonym (me)
    Anonym (Meri) skrev 2020-09-16 11:14:37 följande:
    Jag tror att jag förstår eftersom jag har fått barn ihop med en man som hade barn sen tidigare. Bry dig inte om att svara dom som är otrevliga. 
    Både min man och jag har barn sedan tidigare och tack gode gud anser vi båda det självklart att ha en vardaglig dialog med våra ex runt barnen!
  • Anonym (me)
    Anonym (H) skrev 2020-09-16 14:05:14 följande:
    Det är inte du/TS som avgör när barnets föräldrar ska höra av sig till varandra.

    Bäst om du/TS gör slut , lämnar barnet hos exet och lever som singlar.

    Hon/du kan byta mobilnummer också så hon/du slipper någon hemsk sms från en elak ex om en ointressant unge.

    Har man barn med ex de måste man låtsas att barnet inte finns enligt dig/TS.
    Helt rätt. Och inte bara jag som insett att TS och fcss34 är samma person. Måste vara kul att regga nytt konto bara för att sitta och försvara sig själv när ingen annan gör det. ;)
  • Anonym (me)
    Anonym (fcss34) skrev 2020-09-16 14:37:41 följande:
    Kan bli så när man inte är medveten om hur man agerar i ett visst sammanhang, att undermedvetna saker kommer fram i komplexa uttryck som är svåra att sätta fingret på. Detta för att orsaka andra människor negativa känslor, osäkerhet och förvirring.

    Exet tror att hon agerar positivt , men faktum är att hon verkar agera irrationellt genom att skriva så engagerat , ofta och mycket när de lever så på distans. 40 min ifrån och barnet träffar honom bara 1 helg i månaden vilket är knappt någonting. Nej, jag tycker exet skriver för mycket och håller med ts i det. Hon skriver med en sådan närvarande, engagerad energi att det blir personligt för hela familjen och känns obekvämt. Tror inte ts skulle känna så annars om andra ex men gör det just pga den här individen som tar sig mycket plats i deras liv genom sitt barn.
    Men logga in med ditt första konto och fortsätt tråden som TS själv, det här blir bara makalöst patetiskt och barnsligt. Du är genomskådad för länge sen.
Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!