Inlägg från: Anonym (Biobonusmamma) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Biobonusmamma)

    Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!

    Jösses.. Tagga ner ett hekto eller tio. Det är enbart positivt att hon är glad för er skull och positivt inställd till att ni fått barn. Hon är ditt bonusbarns mamma, inte din fiende. Jag anser det vara viktigt för bonusen att få se en bild på sitt syskon. Min mans ex har nyligen fått barn och hon skickade en bild på bebisen så deras gemensamma fick se flickan innan de träffade henne. Att uppdatera barnets pappa om vad barnet lärt sig etc är också relevant då han inte är en del av hennes vardag.

    Detta gör även mina bonusars mamma och varken jag eller maken ser det som ett problem. Han vill gärna veta om det händer något särskilt under veckan barnen är hos sin mamma. Igår fick han exempelvis ett lite längre sms med info när mamman varit till bvc med ett av barnen. Han blev glad över att få veta vad barnet vägde, hur hon utvecklats sedan senast och att allt var bra med henne.

    Jag gör samma sak med mina barns pappa. Skickar iväg ett sms om det är något speciellt på gång i barnens liv. Så att även han, som har barnen 1/3 av tiden, får ta del av vad som pågår i deras liv. Jag hade blivit både sårad och stött om mina bonusars mamma agerade som dig. Vi är inte bästa vänner precis men båda är ofta närvarande när barnen hämtas eller lämnas och hon uppskattar att jag bryr mig om hennes barn och tar väl hand om dem när de är hos oss. Hon respekterar mig och jag henne. Hon är en bra mamma som är mån om sina barn och hon är mamma till de söta liven jag bor med vv och ingen jag vill komma på kant med. Finns ingen anledning att vara svartsjuk på ett ex när det är dig mannen valt att leva med.

Svar på tråden Hans ex förstår inte att hon ska hålla sig undan!